Hepatitis-forum

Share Tweet Pin it

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

die de Braziliaanse zwamspaddestoel heeft geprobeerd of gehoord

die de Braziliaanse zwamspaddestoel heeft geprobeerd of gehoord

Uw bericht eduard123 »28 januari 2015 16:25

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht lynx »28 januari 2015 16:53 uur

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht LEXA »28 januari 2015 16:57 uur

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht lynx »28 januari 2015 17:01 uur

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht eduard123 »29 januari 2015 12:35 uur

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht eduard123 »30 januari 2015 09:32

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht eduard123 »23 juni 2015 15:07

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht Vesta »23 juni 2015 15:10

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht KAWAII »23 juni 2015 15:11

Re: Wie heeft de Braziliaanse zwamspaddestoel geprobeerd of gehoord?

Uw bericht Vesta »24 juni 2015 12:25

BIA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Braziliaans - tip

Het effect van het gebruik van Japanse voedingssupplementen. Mythe of realiteit?

Het verzamelen van de volgende bestelling op de Japanse marktplaats Rakuten en nabotavshis over wonderbaarlijke helingspaddenstoelen, besloot om een ​​mand te gooien Agarika van de Braziliaanse firma Orihiro (Orihiro). Dit was vóór de verdubbeling van de dollar en de prijs rechtstreeks uit Japan was van 1000 r. (afhankelijk van welke verkopers) plus verzendkosten.

Dit is zoiets als een speciaal soort champignons, en kruipt vaker op zoek naar buitenlandse sites, net als 'champignon', en niet 'agarisch'.

Over het algemeen heb ik ervaring met het gebruik van Japanse voedingssupplementen, die me niet teleurstellen, dat wil zeggen, er was bijna geen pobochek en sommige observeerden zelfs elk gemakkelijk uitgedrukt effect. De meest gedenkwaardige waren druppels voor de ogen, waarover ik al schreef, en waaruit ik mijn kennis met Japanse voedingssupplementen begon. Sommigen van hen hadden helemaal geen effect en van alfalipolinezuur (of co-enzym, nam ze samen) waren er verschillende keren een vreselijke zuurbranden (of ik weet niet hoe je het kunt noemen). Er waren sommigen die aanvankelijk een effectief effect leken te hebben (geen placebo), en dan had hun toepassing geen effect.

Maar in het algemeen, in vergelijking met anderen, zeer goede producten.

Dus nu over Hagaric.

De samenstelling van het preparaat is als volgt:

Blazei poeder, blazei, gistextract, maltose, melkcalcium (met zuivelproducten), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, calciumstearaat, schellak.

Hier, schellak, waarschijnlijk niet wat je dacht... Oh, deze vertaalproblemen...

432 tabletten inpakken, gedurende 36 dagen. Nettogewicht 108 gram, brutogewicht 240 g.

En, natuurlijk, we hebben veel belofte op het internet:

Toepassing van het extract van Agarica Brazilian:

  • ohncology (behandeling van kwaadaardige tumoren, hoog rendement, ook in de laatste stadia van de oncologie);
  • Preventie en behandeling van goedaardige tumoren;
  • Preventie en behandeling van hart- en vaatziekten;
  • Bescherming van de leverfunctie, bescherming van de milt en het gehele immuunsysteem;
  • Preventie van diabetes, preventie van hyperinsulinemie;
  • Preventie van osteoporose;
  • Vermindering van hoog cholesterolgehalte in het bloed;
  • Preventie en behandeling van infectieziekten;
  • Als aanvullend middel voor en na bestraling en chemotherapie;
  • Behandeling van allergieën en huidziekten;
  • Bescherming tegen straling enzovoort.

Als de handen elkaar raken, ga ik rondneuzen op Japanse sites en schrijf ik over hun beloften en feedback die meer waarheidsgetrouw zijn.

Ik heb hem zelfs een maand lang aangenomen. En wat is het resultaat? goed er is niets veranderd. Niet slechter of beter. Ik heb veel gezondheidsproblemen, ik zal niet opsommen, en hier ben ik al lang mee bezig. Nou ja, op de een of andere manier ergens iets.. Maar nee... Hoewel, misschien is het nodig om te drinken een paar maanden voor het effect, maar ik zal niet experimenteren, als iemand het probeerde - schrijf, alsjeblieft, hoe sensaties.. En dan wonderbaarlijke beoordelingen tot nu toe alleen gevonden van distributeursites..

Dus de restanten van Japanse voedingssupplementen, natuurlijk, ik maak het af, er is nog ergens chlorella rondslingeren.. Maar al zonder veel enthousiasme..

Nu geloof ik dat het welzijn niet alleen wordt beïnvloed door wat we in de maag stoppen, maar ook door onze levensmotivatie en, in het algemeen, ons wereldbeeld, de manier van dingen en de bevelen in ons hoofd. Als er een stimulans is om te leven, als er doelen zijn, dan zullen de krachten om op de been te blijven verschijnen. Je kunt je leven lang je hele leven bezig houden met het zoeken naar allerlei kwalen en de oorzaak van je angsten en gevoelens, tevergeefs energie eraan spenderen, zelfvernietiging doen, medelijden met jezelf hebben en anderen de schuld geven.

Oké, toen was ik het daar niet mee eens...

By the way, van onze salie en boerenwormkruid nog meer voordelen dan van elke vorm van exotische paddenstoelen, Cat's Claw en andere voorzieningen.. Maar meer daarover later.. Een positief artikel en vindt u prachtige altijd, is de legende en zal bestaan.. Dit is onze huidige markt..

materialen

Laat me je vertellen,

Beste vriend!

Je hebt waarschijnlijk gelezen of gehoord van vrienden en familieleden dat een oncologische patiënt, die volksremedies nam, zijn ziekte kwijt was, of dat een vriend van zijn vriend zeker weet dat als hij een hemlock of een monnikskap neemt, het dan "hoogst waarschijnlijk" zal werken.

Hoe een uitweg te vinden? Hoe kom je langs alle valkuilen ?!

Er is een methode die officieel wordt aanvaard voor kankerbehandeling in 5 landen. Japan, China, India, Zuid-Korea en Vietnam passen deze techniek formeel toe, samen met chirurgie, bestraling en chemotherapie. Officieel! Deze methode is het gebruik van medicinale paddestoelen volgens de PROGMA-methode.

PROGMA is een afkorting: PR otivist. Over gezwollen druiven.

Zoals elke techniek, zou het een aantal belangrijke bepalingen moeten bevatten. Hier zijn ze:

1. Schimmels worden alleen gebruikt in de vorm van extracten van extracten

Van 1998 tot 2002 werkte ik alleen met kleine gemalen champignons - champignonmeel. Ik gaf het aan mijn patiënten en zij onafhankelijk van haar alcoholtincturen bereid. De concentratie van polysacchariden was zeer klein - ongeveer 4% en het therapeutisch effect was overeenkomstig klein.

2. Het schema bevat altijd 2 schimmels

Het toevoegen van een andere schimmel aan het therapeutische regime verhoogt het algehele antitumoreffect

3. Belangrijk punt - dezelfde schimmel krijgt niet meer dan 8 weken!

De praktijk leert dat als je de hele tijd maar één schimmel geeft, er ongeveer bij de 3e behandelmaand een verslaving aan de werking van de schimmel komt.

4. Grote dosering - minimaal 8 gram per dag

De zaak hielp. In 2002, toen ik een patiënt met borstkanker leidde, kon ik de groei van de tumor niet stoppen. Er waren metastasen in de oksel. Dosering, volgens de huidige normen, was klein - 4 gram per dag.

Kun je paddenstoelen nemen met deze techniek en het herstelproces beginnen?

Bel me nu telefonisch
(495) 509-6374
en raadpleeg!

De belangrijkste vraag die mijn patiënten zorgen baart, is of paddestoelen helpen met kanker of niet? Of is het gewoon een commerce?


Eerst de theorie. De therapeutische eigenschappen van schimmelswetenschappers begonnen sinds het einde van de jaren 60 van de vorige eeuw. Zoals gebruikelijk hebben ze als basis vele jaren praktische ervaring van de genezers genomen en veel experimenten gedaan met dieren en later - en klinische proeven met vrijwilligers.

In champignons zitten stoffen - koolhydraten, meer precies - polysacchariden. Ze worden Beta-Delta-Glukan of gewoon bèta-glucanen genoemd.

Dit molecuul bevindt zich in sommige medicinale antitumorpaddestoelen. Daarom hebben ze een gemeenschappelijk antitumormechanisme. namelijk:

§ Paddenstoelen Beta-glucanen wekken onze antitumorimmuniteit op, "duwen" het en sturen het ten strijde met een kankergezwel. Hoe? Ze activeren drie cellen van antitumorbescherming - macrofagen, CTL (cytotoxische T-lymfocyt) en een natuurlijke moordenaar.

Bètaglucanen omvatten dus een antitumormechanisme, activeren macrofagen, CTL's en Natuurlijke moordenaars en ze beginnen hun belangrijkste taak - de vernietiging van kankercellen.

Hoe vernietigen natuurlijke killers en cytotoxische T-lymfocyten een tumor?

In NK en CTL zijn er stoffen, die worden genoemd: perforins en granzymes.

Wanneer NK de kankercel benadert en herkent, blijft het eraan plakken en werpt het zijn perforins uit, die gaten in de envelop van de tumorcel vormen. Water en zout komen vrij door deze gaten - in dit stadium komt vaak de dood van een kankercel voor. Maar als de acties van stoten niet genoeg zijn, dan gaat de strijd over de wangen, die de kern van een kwaadaardige cel vernietigen, die met een garantie tot zijn dood leidt.


Welke andere mechanismen van onderdrukking van de groei van kwaadaardige tumoren hebben wetenschappers gevonden in paddenstoelen?

Elke schimmel heeft zijn eigen en unieke antitumormechanisme. Welke?

  • De Braziliaanse Agarik heeft een mechanisme dat bloedvaten afsnijdt van de tumor, terwijl Perseus het slanghaar van de Gorgon Medusa afsnijdt. Hij vond pyroglyutamaten van natrium, die de groei van de bloedsomloop van de tumor blokkeren.

Dit is wat wetenschappers hebben ontdekt voor 40 jaar onderzoek.


En wat bleek uit de behandelingspraktijk?


In dit nummer, voor alle - Japan.

En hier is het gepast om te vragen:

Wat is de effectiviteit van behandeling van kanker met schimmels?

"Ik begon te lijden van hoofdpijn, krampen, gevoelloosheid in de vingers, het linkeroog begon in te zien minder en dus 7 oktober 2006 Ik ging naar de People's Ichzhan district ziekenhuis waar ik onderging hersenen diagnostiek. Ik was gediagnosticeerd met een hersentumor, en om de fout te elimineren, heb ik besloten om een ​​extra controle van de diagnose en de 8e People's Hospital van Chenzhou, waarna mijn MRI bevestigde de eerste diagnose aan bod: een tumor van de hersenstam, vermoedelijk anaplastisch astrocytoom.

Dus over de effectiviteit - patiënten zijn voorwaardelijk onderverdeeld in 3 groepen:

Groep A: in 79,3% van de gevallen is het mogelijk om de tumorgroei te remmen. In dit geval groeit de tumor niet meer. Patiënten leven al jaren met deze formaties in een normaal levensritme.

Therapie ontwikkeld in het oosten, vanaf dit moment is voor u beschikbaar!

Wat zijn de voordelen van medicinale schimmels?

Wanneer kanker met schimmelextracten wordt behandeld, is het waarschijnlijker dat het gewenste resultaat wordt bereikt, is het effect op de tumor veel completer en sterker omdat elke schimmel ten minste 2 antitumorwerkingsmechanismen heeft

Kunnen paddenstoelen samen met chemotherapie worden gebruikt?

Het is noodzakelijk. Nu wordt direct bewezen dat de gelijktijdige inname van extracten van schimmels en cytostatica leidt tot een significante toename van de levensverwachting van de patiënt met meer dan 2,2 keer.

Let op: een eerdere inname van schimmelextracten verhoogt de kans op succesvolle chemotherapie!


Kunnen paddenstoelen samen met bestraling worden gebruikt?

Zoals in het geval van chemotherapie - het is noodzakelijk. Paddestoelen maken tumorcellen gevoeliger voor straling en beschermen gezond weefsel tegen stralingsziekte. Als gevolg hiervan zijn er aanzienlijk minder complicaties: oedeem van weefsels rond de bestraalde plaats is 2 keer minder.

Let op: de inname van schimmelextracten verhoogt het antitumoreffect van bestraling!


Kan ik paddestoelen toepassen als een operatie gepland is?

Met de voorontvangstontvangst van schimmels verloopt de ingreep vaak zonder complicaties - ettering en inconsistentie van de hechtingen, en vooral - vermindert het mogelijke risico van postoperatieve metastasen.

Let op: de inname van extracten van schimmels verhoogt de kans op een succesvolle werking!

Hoe de timing van de start van de behandeling bepalen en de juiste procedure volgen voor het nemen van paddenstoelen tijdens chemotherapie, bestraling en chirurgie? Bel me nu op (495) 509-6374 en raadpleeg dringend!


Kan kanker worden behandeld?

Niets, natuurlijk. Kanker heeft vele vormen, het kunnen verschillende stadia van het proces zijn, verschillende grootten van kankerknooppunten, een combinatie met andere ziekten - elke keer dat je moet nadenken over het therapeutische schema.


Kan een schimmel kanker genezen?

Veel mensen wenden zich tot mij met een vraag: is het mogelijk om slechts één Agarik Braziliaanse of Shiitake te kopen? het ging over hem dat ze in een boek lazen, in reclame, een bekende vriend of een bekende vriend.

Waarom heeft niemand iets over deze techniek gehoord?

Vaak een dergelijke vraag gesteld. Hier is het nodig om te verduidelijken - niet gehoord in ons land. Laten we zeggen dat deze technieken in Rusland bekend zijn in een beperkte kring van specialisten. Bijvoorbeeld: in het departement Mycology and Algology Biophak van de Moscow State University. Mikhail Vasilyevich Lomonosov, of in het onderzoeksinstituut voor de studie van nieuwe antibiotica van de Russische Academie voor medische wetenschappen. Georgy Frantsevich Gause. Daar werd het medicinale effect van deze schimmels op een zeer goed niveau bestudeerd - het is niettemin onze wetenschappelijke elite. Maar de materialen van deze studies worden hoogstens gepubliceerd in tijdschriften van afdelingsinstituten, in buitenlandse of speciale literatuur.

Specificeer: schimmels - het is alleen de ondersteuning van het lichaam en geen behandeling?

Dit is fundamenteel verkeerd. Ondersteuning, natuurlijk, grondig. Maar ik doe het precies behandeling kwaadaardige tumoren.

Het is goed dat paddenstoelen kanker behandelen, natuurlijk. En hoe zit het met uitzaaiingen?

Metastasen zijn dezelfde tumoren die loskomen van het hoofdknooppunt en zijn vastgemaakt aan een nieuwe plaats. Daarom werken schimmels zowel op metastasen als op de onderliggende tumor.

Is er een verslaving aan paddenstoelen?

Nee, in de zin dat ze wennen aan paddenstoelen als drugs of slaappillen - nee, natuurlijk niet.

Is het mogelijk om een ​​tinctuur van paddestoelen te maken?

Dat kan, maar het is nutteloos. Feit is dat paddenstoelen voor het eten worden gemaakt op rijstkaf, en het wordt gemengd met champignonmycelium. De oogst is snel - na 1 maand zijn de champignons erg lekker. Maar ze hebben geen geneeskrachtige eigenschappen.

Waarom uittreksel maken?

Interessante vraag. Immers, voordat er geen farmaceutische producties en laboratoria waren. Feit is dat de schimmel veel polysaccharide bevat - chitine (chitine is bijvoorbeeld in krabben, het is het buitenste skelet van een krab). Het is een bestanddeel van de celwand van schimmels. Hierdoor staat de paddenstoel stevig op zijn steel, het is een bijzonder schimmelskelet. Chitine wordt niet geassimileerd in de darm van de mens - daarom is het gebruikelijk om te zeggen dat champignons zwaar voedsel zijn.

Nu is het in de omstandigheden van de farmaceutische productie van klasapparatuur mogelijk om een ​​sterk geconcentreerd extract te maken - tot 50%, het is zeer veel.

Zijn er bijwerkingen en hoe giftig zijn deze schimmels?

Champignon extracten zijn erg sterk van aard. Soms is er een daling van de bloeddruk, met 10-15 mm Hg, dit moet onthouden worden en als de druk is gedaald, drink een kopje thee of koffie.

Wat zijn de verpakkingen van uw uittreksels?

U zegt dat u meer werkzame stof per gewichtseenheid hebt in 80-90 keer dan in de producten van andere bedrijven. Is het schadelijk voor mijn lichaam om zoveel polysacchariden te nemen?

Niet schadelijk, ze zijn alleen goed. Bovendien is, met betrekking tot de behandeling van tumoren, een dosering van 8-12 gram per dag de enige mogelijke optie.

Hoe te zijn: je hebt polysacchariden in je paddenstoelen, maar suiker kan niet worden toegepast op oncologie?

Ten eerste kun je glucose niet in een bloedvat in de buurt van de tumor injecteren. En er is suiker kan (binnen redelijke grenzen, natuurlijk),


Is een paddenstoel beter in de natuur te vinden of door mensen gekweekt?

Een natuurlijke schimmel kan uitstekende genezende eigenschappen hebben of deze helemaal niet hebben.

Ik vraag me af hoe je zo'n nuttig product krijgt?

Aanvankelijk is de plaats van cultivatie geselecteerd. Het zou een stabiele gemiddelde dagelijkse temperatuur moeten combineren - ongeveer 24-28 ° C en een hoge luchtvochtigheid - ongeveer 70%.

Waarom precies de producten van het bedrijf "Zhejiang Fungi Pharmaceutical Company", hoorde ik dat goede voorbereidingen zijn getroffen in "..."?

De keuze is niet willekeurig.

Xiao Lizhang (Xiao Lizhang), 32 jaar oud, leverkanker, Nanjing City.

"Op 8 juli 2005 ging ik naar het Volksziekenhuis vanwege pijn aan mijn rechterkant en ernstige misselijkheid. Na echoscopisch onderzoek kreeg ik te horen dat ik een grote tumor had van 11 x 10 cm in de linker lob van de lever. Ik stemde in met de operatie die ik kreeg en op 19 juli werd ik de hele tumor verwijderd.


Brengt u nauwkeurig paddenstoelen uit China?

Heeft u een netwerkbedrijf?

Nee, dat is het niet. Ik heb een rechtstreeks contract met de fabriek. Er zijn geen tussenpersonen.


Sommige bedrijven verkopen hun producten alleen in sets. Hoe handel je?

Bij mij kun je elke hoeveelheid productie kopen die je nodig hebt - hoewel 1 verpakking.

Ik heb naast de tumor nog andere ziektes. Zal hun huidige toestand verergeren door het nemen van paddenstoelen?

Natuurlijk niet. Medicinale paddenstoelen hebben geen sterke bijwerkingen. Integendeel, er is een breed therapeutisch spectrum. Ze worden gebruikt voor cardiovasculaire, endocrinologische ziekten, met hormonale aandoeningen, ontstekingen en virale, bacteriële en schimmelinfecties, zeer lang en met grote efficiëntie. Deze eigenschappen worden niet alleen gegeven in het kader van PROGMA.

Extracten van medicinale paddestoelen hebben vele levens van kankerpatiënten in de provincie Hunan gered. Dus in augustus 2006 werd Chen Zheng Liang, een patiënt, opgenomen in het ziekenhuis met de diagnose: niet-kleincellige kanker van de rechterlong met metastasen naar paratracheale lymfeklieren. De patiënt werd formele behandeling geweigerd en met een voorspelling van de resterende levensduur tot 4 maanden werd zij ontslagen onder toezicht van een lokale oncoloog.

Ik weet niet wat ik moet doen, vertel het me!

Omdat de moderne wetenschap nog steeds niet zeker weet wat de mechanismen zijn van de degeneratie van normale cellen in kwaadaardige cellen, is het noodzakelijk om te werken aan het verhogen van de natuurlijke antitumorafweer van het organisme. En hier zijn er slechts twee opties:

Ik geef altijd dit antwoord aan mijn patiënten.

Wanneer raad je aan champignonextracten te gaan gebruiken?

Ik zou kunnen zeggen dat het 5-6 jaar geleden beter is, maar als ik zo slim was...

En toch, de belangrijkste vraag: kunnen paddenstoelen mijn tumor genezen? Ik zal er vanaf komen?

Onmiddellijk zal ik niet antwoorden. Als een gewetensvolle dokter zal ik zeggen: we moeten het proberen. De gebruikelijke tactieken in dit geval - na een maand van ontvangst (gedurende deze tijd dat de basismechanismen zijn gestart), verwacht ik een positieve dynamiek. Het hangt allemaal af van de gevoeligheid van een specifieke tumor voor de schimmel.

Wat kan ik garanderen?

Vanwege de essentie van deze therapie en de verraderlijkheid van de ziekte, kan ik je geen garantie geven voor een remedie. De reden is simpel: we zijn artsen en wetenschappers, tot nu toe kennen we de mechanismen van de degeneratie van normale cellen in kankercellen niet. Maar ik kan u persoonlijk verschillende belangrijke dingen garanderen:

- Ik garandeer u dat het product echt is, dat het wordt geproduceerd in China zelf en in een onderneming waar een GMP-norm (Good Manufacturing of Practical) bestaat. GMP - een zeer strikte farmaceutische standaard - het houdt rekening met elk klein ding, zoals het aantal bacteriën per kubieke meter, wandbekleding, moderne apparatuur, en vooral - het is noodzakelijk om constant hoogwaardige grondstoffen te gebruiken.

- Ik garandeer u, wat zijn extracten, en dat in deze extracten niet minder dan 50% oplosbare polysacchariden

- Ik garandeer u, dat deze extracten van paddenstoelen absoluut veilig zijn voor uw gezondheid

- Ik garandeer u, dat deze extracten van paddestoelen effectief zijn tegen kwaadaardige tumoren en absoluut heilzaam zijn voor uw gezondheid. Dit wordt bevestigd door klinische proeven die ik op uw verzoek zal verstrekken.

Dit zijn mijn persoonlijke garantieverplichtingen jegens u, mijn patiënten.

Om medicinale paddenstoelen op de juiste manier te nemen, moet u altijd een arts raadplegen!

Medicinale paddenstoelen zijn sterk in hun anti-tumor eigenschappen, maar sommige begeleidende manifestaties kunnen optreden:

ELKE MINUUT VAN MEDITATIE VERHOOGT HET GROTE IN ANTI-TUMOR BESCHERMING - GEBOREN TUMOR GROEIT CONSTANT! Heb je een tijd om te wachten? Het is noodzakelijk om nu al schimmels te nemen!

Als je extracten van medicinale paddestoelen koopt, krijg je:

Je krijgt gratis een set literatuur over schimmels en over de antitumormechanismen van deze schimmels.

Soms is deze of die paddestoel niet geschikt voor de patiënt. Ik doe wat niemand anders doet (en volgens de wet heeft het recht) - ik verander het paddenstoelenextract in een geschikter exemplaar.

Wanneer u paddenstoelen neemt, kunt u mij altijd bellen en raadplegen. Ik ben tenslotte een praktijkarts sinds ik 94 was en daarom heb ik een geweldige ervaring in de behandeling van kanker.

Postscriptum Ik wil nogmaals benadrukken dat deze methode van kankerbehandeling een variant is van de methode die officieel is goedgekeurd in 5 landen. Mijn verdienste ligt alleen in het uitwerken van een geweldige praktische ervaring om kanker met schimmels te behandelen.

P.S.S.

Nu is het jouw beurt om te beslissen om deze eerste stap te zetten.

Bel me nu - en sta zo snel mogelijk op de weg naar herstel!

Begrijp, ik kan je niet helpen totdat je zelf de wens uitdrukt om mijn hulp te aanvaarden. Dit zal je eerste stap zijn.

Bel de telefoon: 8-800-555-0328 gratis bellen in Rusland, (495) 5096374 of (495) 506-6652, schrijf me een brief naar [email protected] of kom naar mijn kantoor op het adres:.Москва, ул.Новая площадь, д.8, стр.2, en u ontvangt een volledige raadpleging over het probleem waarin u geïnteresseerd bent.

Ik zal bij je zijn gedurende je hele herstel, ik zal je adviseren en ondersteunen.

Tel.: 8-800-555-0328 gratis bellen door heel Rusland.

Tel.: +7 (495) 509-63-74
Tel.: +7 (495) 506-66-52

agarika

voorwaarde:

  • Nieuw product

    Vertel een vriend hierover

    agarika

    Wateroplosbaar extract (poeder) van Agaricus blazei Murill-cellen.
    Pak van 15 gemetalliseerde zakken.
    2 gram extract in een zak.
    Het totale gewicht van het medicijn is 30 gram.

    Aangebracht in elk stadium van kanker: longen, lever, blaas, lymphoma, dunne darm, prostaat, baarmoeder lichaam, glioblastomen en astrocytomen, hypofarynx, melanoom, multipel myeloom, borst-, slokdarm, pancreas, nier, sarcoom, cervicale, eierstok.

    E-mailadres van vriend *:

    Wateroplosbaar extract (poeder) van Agaricus blazei Murill-cellen.
    Pak van 15 gemetalliseerde zakken.
    2 gram extract in een zak.
    Het totale gewicht van het medicijn is 30 gram.

    Aangebracht in elk stadium van kanker: longen, lever, blaas, lymphoma, dunne darm, prostaat, baarmoeder lichaam, glioblastomen en astrocytomen, hypofarynx, melanoom, multipel myeloom, borst-, slokdarm, pancreas, nier, sarcoom, cervicale, eierstok.

    Let op: beperkte hoeveelheid producten beschikbaar!

    Wanneer u dit uittreksel koopt, ontvangt u 1850 bonuspunten.

    De plaatzwam is Braziliaans. Agaricus blazei Murill.

    Ingrediënten: 100% body Agaricus blazei Murill
    inhoud polysacchariden: 45%.

    Het certificaat over staatshoofd van inschrijving:
    No. RU.77.99.88.003.Е.003317.02.15 van 11.02.2015.
    Formulier №0262512 (check op de website van het rijksregister)


    Goedgekeurd voor gebruik door het Staatscomité voor Gezondheid en Geplande Kinderopvang van de Volksrepubliek China en de Chinese Academie voor Medische Wetenschappen. Het is opgenomen in de klinische praktijk voor de preventie en behandeling van kanker. Is een analoog van het medicijn Lentinan™ (Lentinan).

    Chemische samenstelling van werkzame stoffen:
    neutrale polysaccharide: beta-D-glycan (F1-alfa-b);
    peptide-glycan: alfaglycan (FA-1 alfa-alfa);
    zuur heteropolysaccharide: beta-galactoglycan (FA-1-alfa-beta);
    nucleïnezuur (RNA) (FA-2-beta-beta);
    ribonucleotide-eiwit-eiwit glycol FIII-2-beta (beta- (1-6) alfa-D-glycaan complex en eiwit) en RNA (ribonucleïnezuur);
    neutrale polysaccharide - xyloglycan FIV-2-beta;
    ergosterol en natriumpyroglyutamaat;
    antineoplastische lipiden: 3,6% lipiden, waarvan 26,8% neutrale lipiden zijn en 73,2% fosfolipiden.

    farmacodynamiek:
    Antitumoreffect door versterking van het antitumorale mechanisme van het organisme:
    gerichte activering van verschillende immuunactuatoren (verhoogde NK-celactiviteit, verhoogde vorming van cytotoxische T-lymfocyten (CTL), activering van macrofagen);
    toename van hun levenscyclus;
    antiangiogene werking - blokkering van de groei van de eigen bloedsomloop van de tumor;
    bevordert de penetratie van immuuncellen in de tumor, wat de effectiviteit van het immuunsysteem verhoogt;
    potentiëring van verschillende lymfokinen (interleukine 1, 2 en 6);
    verhoogde synthese van alfa-TNF (tumornecrosefactor);
    verhoog de productie van interferon-alfa en verbeter de werking van interferon-gamma in 2-4 maal;
    verhoging van de perforine-productie;
    herstel van verminderde immunologische reactiviteit, die wordt waargenomen tijdens bestraling of chemotherapie;
    de depressieve effecten van cytostatica op het aantal witte en rode bloedcellen tegengaan;
    met chemotherapie en stralingsverlichting van symptomen zoals: zwakte, anorexia, braken, droge mond, spontaan zweten en pijn;
    immunomodulatie;
    analgetische actie;
    ontstekingsremmende eigenschappen;
    hepatoprotectief effect, verbetering van de functionele toestand van de lever, vermindering van enzymopathie.

    Primaire actie:
    Onderdruk de tumorgroei, stop de verspreiding van de metastase, Het omvat een vernietigingsproces en vernietigen van kankercellen en metastase, verhoogt het niveau van immuniteit, steunt het lichaam tijdens chemotherapie en radiotherapie, reduceert tot een minimum de negatieve effecten van chemotherapie en radiotherapie, verbetert bloedonderzoek, verdooft de pijn aanzienlijk verlengen van de batterijlevensduur.
    Lees in detail: HOE EXTRACT IMPACT OP TUMOR

    Dagelijkse dosering:
    Preventief: 2 maal per dag voor 1 sachet gedurende 30-60 minuten vóór de maaltijd
    Therapeutisch: 2-3 maal daags voor één sachet 30-60 minuten voor de maaltijd
    Om de beste resultaten te bereiken, wordt het aanbevolen om de "PROGMA" -methode volgens de regels te gebruiken. Raadpleging van een specialist is noodzakelijk.

    Het wordt niet aanbevolen om meer dan twee maanden achter elkaar te doen.

    beschrijving:
    Fijn poeder, volledig oplosbaar in water. De kleur kan variëren van lichtbruin tot donkerbruin.

    Wijze van toepassing:
    Giet de inhoud van het zakje in een glas met 100 ml heet

    80 ° C water, roer tot het poeder volledig is opgelost, koel af tot een aanvaardbare temperatuur. Drinken.

    Bijwerkingen:
    Met verhoogde gevoeligheid, in zeldzame gevallen, kan het milde dyspepsie veroorzaken. Ook werden allergische reacties, in de vorm van urticaria, op de bestanddelen van het extract zelden waargenomen.

    Contra-indicaties:
    Alleen individuele intolerantie.
    Zwangerschap, borstvoeding: in deze groepen zijn geen klinische onderzoeken uitgevoerd.
    Het is niet aan te raden om het extract toe te passen op kinderen jonger dan 8 jaar.

    Interactie met andere drugs, voedingssupplementen en producten:
    Het gaat goed met cytostatica. Ook geeft het bij therapie een meer uitgesproken effect in combinatie met extracten van andere schimmels. In dit geval moet de dosis van het extract door een specialist worden aangepast. Het gaat goed samen met andere voedingssupplementen.

    Opslag voorwaarden:
    Bewaren bij kamertemperatuur (15-25 ° C) in de originele verpakking.

    overducent:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co., Ltd
    QINGYUAN, CHINESE PADDESTOEL CITY, NR. 1
    ECOLOGISCH MILIEUSTAD VAN CHINA,
    PROVINCIE ZHEJIANG
    CHINA

    Standaard van productie en kwaliteit: GMP (Good Manufacturing Practice)

    speciaal voorwaarden:
    Raadpleeg voor gebruik een specialist
    Biologisch actief additief is geen medisch product.
    Bevat geen GGO's.

    Betaling van bestellingen:
    - per creditcard, bij het plaatsen van een bestelling op de site
    - door overschrijving op onze rekening
    - contant op kantoor (alleen in St. Petersburg)
    - contant bij ontvangst van de bestelling (alleen in St. Petersburg)

    Levering van bestellingen:
    - bestellingen voor Rusland en het GOS worden per koeriersdienst naar SDEC of EMC-Post van Rusland verzonden
    - De levering aan St. Petersburg wordt uitgevoerd door eigen koeriers

    Volledige betalingsvoorwaarden en levering van bestellingen, zie HIER.

    De gemiddelde levertijd is 3-6 dagen. De koerier brengt de bestelling tijdens kantooruren naar het opgegeven adres. Volg de verplaatsing van bestellingen voor Rusland kan op de sites van de postdiensten. U bent altijd op de hoogte van waar het vertrek is en vindt de geschatte leverdatum. Op het moment van ontvangst van aanvullende eigen bijdragen is niet vereist.

    Agarik Braziliaanse artsenrecensies

    Agarik Life is geen medicijn, het is een voedingssupplement. Het certificaat bij de registratie van de Russische Federatie RU.77.99.11.003.E.006.337.04.12. Pas SAMEN alleen toe met behandeling en voorafgaand overleg met een arts. Wij voeren dergelijke raadplegingen uit, ons centrum heeft een licentie voor het verlenen van medische diensten.

    Ik ben 4 maanden patiënt van het Oncologie Preventie- en Rehabilitatiecentrum. We werden geadviseerd om een ​​voorbereidende behandelingskuur te beginnen vóór chemotherapie "Agaric Life. "Ten eerste, de situatie in het Cancer Center comfortabel, het personeel is erg vriendelijk, voel me erg comfortabel. Ook de behandeling met dit geneesmiddel ging met een knal. De test resultaten worden verbeterd gezondheid is krachtiger geworden. Ontwaken na de slaap gemakkelijk geworden. Immuniteit sterker. Dank u voor de deskundigen Cancer Center !

    Larisa Vasilievna (45 jaar oud), Vladivostok, 15.11.14

    Geaccepteerd "Agaric-Life" gedurende 20 dagen in november 2014. Was in zeer slechte staat. De vierde fase van nierkanker, waarbij morfine al permanent wordt ingenomen. Ik kon niet eten. Alsof de volgende zin klonk, verwachtte het snelle einde. Maar na de eerste loop van een immunostimulant Agarik Braziliaans mijn toestand verbeterde aanzienlijk, de immuniteit nam toe. Ik begon mezelf op te eten, kwam uit bed. In het algemeen wil ik mijn grote dank uitspreken aan de doktoren "The Rising Dragon" dat hun afspraken belangrijke verbeteringen in mijn leven hebben gebracht.

    Vladimir Mikhailovich (53 jaar oud), Vladivostok, 03.11.14

    Ik ben een patiënt van het oncologische centrum. Op 14 mei 2008 werd een resectie van de borstklier aan de linkerkant uitgevoerd. Diagnose: Linker borstkanker. Een reeks chemotherapie en radiotherapie werd uitgevoerd. Voor het krijgen van "Agaric-Life" was er een diepe depressie, verlies van eetlust, slapeloosheid, onregelmatigheden in het werk van de dokter, veranderingen in de schildklier. Na de cursus "Agaric-Life": 4 capsules - 2 keer per dag - 4 weken (4 blikjes) waren er veel positieve veranderingen:

    1. Er was belangstelling voor het leven na depressie (theater, boeken, enz.).
    2. Er was een eetlust (zelfs onnodig). Ik zou graag eiwitten, met een hoog caloriegehalte, willen eten.
    3. De stoel werd normaal.
    4. De droom verbeterde.
    5. Echografie van de schildklier vertoonde een afname in grootte.
    6. Zonder complexen communiceer ik met mensen.

    Het belangrijkste is dat ik het Centrum en zijn specialisten op tijd heb ontmoet. Veel dank aan de artsen die niet onverschillig staan ​​tegenover onze problemen.

    Lyudmila Nikolayevna (62 jaar oud), Vladivostok, 09.07.14

    Ik ben een patiënt van het centrum, de stijgende draak. Ik accepteer het medicijn "Agaric-Life" van 26 oktober. Tot op heden heb ik al 2 potten gedronken. Heeft al na ontvangst van de 1e bank een verbetering van de gezondheid gevoeld. Gerestaureerd na chemotherapie digestie. De droom verbeterde en meer fysieke kracht verscheen. De loop van de behandeling zal zeker worden voortgezet.

    Tatiana (53 jaar), Vladivostok, 16.06.14

    Ik nam Agarik-Life een maandcursus (4 banken), nadat die kracht was toegevoegd, begon ik me goed te voelen. Hartelijk dank aan het Medical Rehabilitation Centre, artsen en personeel om voor ons te zorgen!

    Georgy Fedorovich (66 jaar oud), Vladivostok, 18.03.14

    Ik, Leonid Fedorovich, ben je patiënt voor 2 maanden. Gedurende deze tijd voelde ik me beter, ik had trek, resulterend in een verhoogd hemoglobine, en ben ik klaar voor chemotherapie. Ik ben je erg dankbaar voor je zorg en aandacht voor patiënten zoals ik. Uw kortingsysteem ondersteunt mij.

    Leonid Fedorovich (66 jaar oud), Vladivostok, 10.01.14

    Geaccepteerd "Agaric-Life" gedurende 25 dagen in oktober 2012. Ik voelde een toename van vitaliteit. Bijna geen vermoeidheid. Veel interne energie. Ik veronderstel dat de immuniteit is toegenomen. Heeft de intentie om een ​​tweede cursus te drinken in overeenstemming met de aanbeveling. Hij heeft twee operaties over oncologie in Singapore overgedragen.

    Vyacheslav Alekseevich (63 jaar), Vladivostok, 25.10.13

    Ik ben het personeel van het oncocentrum zeer dankbaar voor de preventie en rehabilitatie van raamziekten voor een vriendelijke, gevoelige houding ten opzichte van mij. Dronk de loop van het medicijn "Agaric-Life" ondersteunde haar gezondheid. Ik besloot om het medicijn voor het tweede jaar verder te nemen en te krijgen.

    Agarik Braziliaans - de schimmel van het leven en een lang leven op waakzaamheid van de gezondheid

    De natuur heeft de mensheid voorzien van alles wat nodig is voor een comfortabel en gezond leven. Dit idee wordt bevestigd door regelmatige ontdekkingen door wetenschappers op het gebied van het gebruik van medicinale kruiden en planten om verschillende ziekten te bestrijden. Een van de recente ontdekkingen was de Braziliaanse varkenszwam, een schimmel die groeit in het zuidoosten van Brazilië.

    De geschiedenis van de ontdekking van de Braziliaanse agaric

    Voor het eerst werd de Braziliaanse agarika in 1917 geopend door de Amerikaanse bioloog William A. Myurillom, naar wie de schimmel was een van zijn naam - blazei Murill. Bijna 50 jaar later andere Amerikaanse onderzoekers, Jay W. Sinden en Dr. ED Lambert gemerkt dat de inwoners van een klein gebied van Sao Paulo, met zijn midden in het centrum van Piedade, gelegen in het zuidoosten van Brazilië, verrassend zelden geconfronteerd met kanker. In dit geval was de basis van hun keuken de paddenstoel Piedadi, een andere naam voor de Braziliaanse agar.

    Twee jaar na de publicatie van deze studies besloot de Japanse bioloog Ferumoto de eigenschappen van de schimmel verder te bestuderen en bracht hij zijn monsters naar Japan. Verder onderzoek werd uitgevoerd Soji Shibata, een professor aan de afdeling Farmacologie, Universiteit van Tokyo, en Dr. Ikebata werken in de afdeling oncologie van het National Cancer Center of Japan.

    Dit waren de eerste stappen in de wetenschappelijke studie naar de antitumor eigenschappen van de Braziliaanse zwam. Het was toen dat de antitumor eigenschappen van bèta-glucanen werden ontdekt en bestudeerd, met een hoog gehalte aan de Braziliaanse zwamvlok.

    Voor de eerste keer dit paddestoel en wetenschappelijke publicaties die de werkzaamheid agarika in de strijd tegen tumoren, werden gepresenteerd in 1980 in de 39e vergadering van de Japan Academy of Cancer professoren Hitoshi Ito, Keyshiro Shimura en Sensuke Naruse. Daarna begon de studie van de geneeskrachtige eigenschappen van de Braziliaanse acaric in veel andere landen, en Japan en China begonnen het actief te cultiveren. Volgens de statistieken consumeren deze twee landen de grootste hoeveelheid agaric en brachten ze in 2002 zelfs Coca-Cola uit met het extract.

    Botanische beschrijving en classificatie

    De Braziliaanse agaric verwijst naar de familie van Shapminyonovs of Agarikovs. Het geslacht Acaricus heeft maximaal 30 soorten, maar de genezende eigenschappen werden alleen gevonden in de Braziliaanse zwerm. Deze paddenstoelen hebben een zoete smaak met een vleugje amandelen of anijs, dus een van de namen is amandelpaddestoel.

    Het is een schimmel in de vorm van een plaat met een kleine witte of roodbruine kap afgeplat en conisch van vorm, waarbij tijd meer convex is vervangen. In een natuurlijke habitat zijn deze schimmels praktisch onzichtbaar in het gras, omdat ze vrij laag groeien en nauwelijks uitsteken boven het aardoppervlak. De diameter van de dop kan variëren van een kleine 5 cm tot een indrukwekkende 19 cm.

    Het verlaagde been kan 5-15 cm lang worden, aan de basis wordt het meestal breder. Naarmate de leeftijd vordert, neemt de stevigheid af en wordt het been hol, met een stevige ring versierd met een vrijstaande sprei, die de steel aanvankelijk met de dop verbond.

    Ondanks zijn naam is de Braziliaanse agaric in zijn natuurlijke habitat niet alleen in Brazilië te vinden, maar ook in veel andere regio's en landen, waaronder:

    • in het noordoosten van de Verenigde Staten en Canada;
    • in Californië;
    • Groot-Brittannië;
    • in Hawaii;
    • in Taiwan;
    • Nederland;
    • De Filippijnen.

    Roestig kan hij, alleen of in kleine groepen, de voorkeur geven aan de vruchtbare grond van tropische bossen. Kunstmatig wordt de agaric actief gekweekt in Japan en China, van waaruit het aan bijna alle farmacologische bedrijven wordt geleverd.

    Voordeel en schade

    Indicatie en nuttig effect

    Allereerst wordt de Braziliaanse agar gebruikt om kankerachtige tumoren te bestrijden, namelijk:

    • voor de preventie van de ontwikkeling en behandeling van bestaande kwaadaardige tumoren;
    • voor de behandeling en preventie van goedaardige tumoren;
    • als een extra hulpmiddel dat het lichaam beschermt tegen de schadelijke effecten van chemo- en radiotherapie, en de effectiviteit ervan in de strijd tegen kankercellen niet vermindert.

    Naast oncologie kan deze schimmel ook worden gebruikt om ziekten te bestrijden:

    • maagdarmkanaal;
    • lever (toxisch, virale hepatitis B, C, D, J, beginstadia van cirrose, vervetting, hepatosis, enz.);
    • nier;
    • urogenitaal systeem;
    • lymfestelsel en bloed;
    • met epilepsie en encefalopathieën;
    • bij auto-immuunziekten.

    Bovendien kan de Braziliaanse zwam de ontwikkeling van pathogene schimmelflora onderdrukken, daarom wordt het veel gebruikt voor de behandeling van schimmelhuid en nagellaesies. En het wordt ook beschouwd als het effectieve middel, in staat om processen van veroudering van een organisme te vertragen en een leven te verlengen.

    In tegenstelling tot andere schimmels die worden gebruikt om tumoren te behandelen, heeft de Braziliaanse zwerm niet één, maar drie mechanismen van strijd. De eerste hiervan is gebruikelijk voor al dergelijke schimmels. Dit is de aanwezigheid in de plaatzwam van polysacchariden - beta-glucanen, die in het bloed komen en de eigen krachten van het lichaam activeren om de cellen van de tumor te bestrijden.

    • macrofaag;
    • natuurlijke moordenaar;
    • cytotoxische T-lymfocyt (CTL).

    Door een kankercel te ontdekken, zijn deze drie lymfocyten in staat om het te vernietigen, waardoor verdere verspreiding wordt voorkomen. Als de kanker echter wel verschijnt, neemt het aantal van deze cellen af ​​en neemt hun activiteit af. Er is een mening dat tumorcellen de activiteit van lymfocyten kunnen remmen en hun actieve werk kunnen voorkomen. Op zijn beurt activeert bèta-glucaan, vervat in paddenstoelen, deze lymfocyten, waardoor hun eigen beschermende systeem van het lichaam wordt hersteld. In dit geval dragen agarglucanen ook bij aan een toename in de snelheid van rijping van de noodzakelijke lymfocyten en een periode van vitale activiteit.

    Een soortgelijk mechanisme is ook kenmerkend voor shiitake-paddenstoelen, Reishi, Maytake, veelkleurige luchtpijp. De Braziliaanse agarik heeft bovendien nog twee andere, waardoor de effectiviteit aanzienlijk wordt verhoogd.

    Back in 2004, Professor Yoshiki Kimura en Takeshi Takaku aangetoond dat de mogelijkheid om de ontwikkeling van de Braziliaanse agarika eigen bloed systeem kanker te remmen als gevolg van stoffen die het bevat. Tijdens de ontwikkeling van de tumor begint met een speciale stof in het bloed te produceren - vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF), die het lichaam veroorzaakt nieuwe bloed- en lymfevaten dat de tumor verbinden met een totale bloedstroom. Via hen ontvangen kankercellen basisvoedingsstoffen en het vermogen om te metastatiseren. Deze schepen sterven snel, maar nieuwe verschijnen op hun plaats.

    Als onderdeel van de agaric werden twee stoffen gevonden die de afgifte van VEGF in het bloed kunnen remmen. Als gevolg hiervan worden de vernietigde vaten niet hersteld en verliest de tumor zijn voeding en begint hij te sterven. Deze stoffen zijn ergosterol en natriumpyroglutamaat.

    De laatste heeft het extra vermogen om apoptose (dood) van kankercellen te veroorzaken. Als gevolg hiervan kunnen lymfocyten diep in de tumor doordringen en de cellen ervan niet alleen op het oppervlak, maar ook van binnenuit vernietigen, wat de efficiëntie en behandelingssnelheid aanzienlijk verhoogt.

    Ergosterol en natriumpyroglutamaat werden geen nieuwe stoffen, ze waren lange tijd bekend, echter, geëxtraheerd uit de schimmel, hun moleculen hebben een volledig unieke configuratie en structuur, verschillend van alle bekende.

    Contra-indicaties en bijwerkingen

    De Braziliaanse zwam veroorzaakt bijna nooit de ontwikkeling van een allergische reactie van het lichaam op de toediening ervan en veroorzaakt ook geen bijwerkingen. Het gebruik ervan wordt echter niet aanbevolen voor vrouwen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, het is verboden voor kinderen jonger dan 18 jaar en voor mensen met individuele intolerantie voor de componenten van de schimmel.

    Hoe agaric te nemen

    De Braziliaanse agarik wordt al sinds de oudheid gebruikt in de volksgeneeskunde. Vermelding ervan is te vinden in de manuscripten van de Byzantijnse genezers, tussen de overblijfselen van de cultuur van de Azteken en andere volkeren. Sinds die tijd zijn de methoden voor het aanbrengen van de schimmel weinig veranderd, behalve dat het niet nodig is om grondstoffen persoonlijk te verzamelen en voor te bereiden.

    Belangrijk! Voordat u met de Braziliaanse agar begint, dient u een specialist te raadplegen die u zal vertellen hoe u het op de juiste manier en zonder negatieve gevolgen voor het lichaam moet innemen.

    Preparaten van deze schimmel kunnen worden gebruikt als biologisch actieve toevoegingen om lichaamskrachten te activeren, de algemene toestand te verbeteren. Infusies en bouillons van de Braziliaanse agar worden meestal bereid uit poeder-extract of gemalen droge paddenstoelen.

    Om voedingssupplementen van agaric te bereiden, kunt u twee recepten gebruiken:

    1. Poeder-agarika opgelost in water of bouillon van rozenbottel (50-100 ml). Het is beter om een ​​afkooksel te gebruiken, omdat in combinatie met vitamine C de plaatzwam efficiënter wordt opgenomen.
    2. 0,5 g poeder wordt gebrouwen in 20 g warm water, 's ochtends op een lege maag, 1 uur vóór de eerste maaltijd. Het is niet aan te raden de oplossing voor te bereiden voor toekomstig gebruik, het is de meest effectieve vers.

    Als een medicijn in de strijd tegen tumoren, wordt tinctuur van zwam op wodka voorbereid. Om dit te doen, wordt 5 gram grondstoffen gegoten in 150 ml wodka, dring aan in de kou, neem tot 3 keer per dag op een eetlepel.

    De Braziliaanse zwam is tot op heden een van de meest effectieve anti-kanker schimmels, in staat om de ontwikkeling van een tumor te vertragen en kankercellen te vernietigen. Vanwege de samenstelling heeft het niet één, maar drie strijdmechanismen, die de effectiviteit ervan verhogen, waardoor de versnelling van de behandeling wordt vergemakkelijkt. Tegelijkertijd heeft het geen bijwerkingen en veroorzaakt het geen allergische reacties, waardoor het in bijna alle gevallen kan worden gebruikt.

    Ben jij een van die miljoenen vrouwen die worstelen met overgewicht?

    En al uw pogingen om gewicht te verliezen zijn niet succesvol geweest? En je hebt al nagedacht over radicale maatregelen? Het is begrijpelijk, omdat een slank figuur een indicator van gezondheid is en een aanleiding tot trots. Bovendien is het op zijn minst de levensduur van een persoon. En het feit dat een persoon die "extra kilo's verliest" er jonger uitziet - een axioma waarvoor geen bewijs nodig is. Daarom raden we aan de geschiedenis te lezen van een vrouw die erin slaagde om snel, efficiënt en zonder dure procedures af te vallen. Lees het artikel >>

    Agarik Braziliaanse artsenrecensies

    Beetje pittig

    Geplaatst door iHerb klant op 26 november 2010

    Er zit peper aan de binnenkant en lijkt niet erg goed

    Was deze beoordeling nuttig voor u?

    Geplaatst door iHerb klant op 26 december 2017

    Al met al blij met het product. Zeer trage levering (meer dan 45 dagen om aan te komen).

    Was deze beoordeling nuttig voor u?

    Geplaatst door iHerb Klant op 23 september 2010

    Ik heb nog niets gerealiseerd.

    Was deze beoordeling nuttig voor u?

    ratings

    taal

    • Alle (4)
    • Engels (3)
    • Chinees, vereenvoudigd (1)

    Download de iHerb-app

    Download onze mobiele app en koop onderweg!

    De genezende eigenschappen van de Braziliaanse Agaric

    Braziliaanse agaric - het is een waardevolle medicinale paddestoel, relatief recent ontdekt en vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen geïntroduceerd in de elite van de farmaceutische mycologie (fungotherapie).

    Het is bekend dat de schimmel in 1917 werd ontdekt door de bioloog - naturalist, de Amerikaan WA Murill, die hem zijn eer noemde. Later, in 1965, twee Amerikanen, W. Jay Sinden van de Universiteit van Pennsylvania en Dr. E.D. Lambert of Lambert Laboratories merkte op dat in de Braziliaanse regio bij de stad Sao Paulo, waar mensen vaak de Braziliaanse agaric aten, gevallen van kanker en immuunziekten waren uiterst zeldzaam. Na de publicatie van het rapport van hun onderzoek, namen de etnische Japanners, de bioloog-onderzoeker Ferumoto (Ferumoto), monsters van de schimmel en reisden met hen mee naar Japan. Hij toonde paddestoel in Iwade Mycologie Institute in Mie Prefecture (Iwaide Fungology Institute, oprichter - Dr. Inosuke Inwade, professor van de Universiteit van Tokyo en Mie University). Voor het eerst in de geschiedenis, na vele proeven en fouten, werden sporen van de monsters gekweekt en gekweekt, gevolgd door kunstmatige kweek van schimmels.

    Deze paddenstoel door de Brazilianen zelf werd Piedade genoemd, ter ere van het district waarin het werd gevonden. Andere volksnamen zijn: "Sun Mushroom" - een zonnepaddestoel en Cogumelo do Sol, wat zich vertaalt uit het Portugees als "Paddestoel van God". In sommige landen werd de schimmel bekend als de Royal Sun Agaricus (Royal Solar Agaricus). "Princess of Mushrooms" is een vertaling van het woord "Himematsutake", een Japanse naam gegeven door onderzoekers van het Iwade Institute.

    Pas in 1967 bepaalde de Belgische wetenschapper Dr. Heinemann (Heinemann) nauwkeurig de schimmel voor de wetenschappelijke naam Agaricus blazei Murill (AVM). Het Institute of Mycology Iwade werd de leider in de studie van de Braziliaanse agaric in Japan. In 1970 lanceerde Shoji Shibata, professor aan de afdeling Farmacologie, Universiteit van Tokyo en Dr. Ikegava, een arts van de Japanse National Cancer Center gezamenlijk verkennen van de Braziliaanse agarika. Samen presenteerden ze de resultaten aan de Japan Pharmacological Association, de Japan Cancer Association en andere organisaties. Meestal waren deze studies gericht op het bestuderen van de antitumorale eigenschappen van bèta-glucanen in de Braziliaanse zwam.

    Bij de "39ste vergadering van de Japanse Academy of Cancer" werd gehouden in 1980, werd deze schimmel voor het eerst gepresenteerd door professor Hitoshi Ito, Keishiro Shimura en Sensuke Naruse, leden van de studiegroep van paddestoelen in de hogere medische school Mie University. Wetenschappelijke artikelen werden gepresenteerd die aantonen dat β-glucan, gevonden in de Braziliaanse plaatzwam, een effectief middel is tegen kwaadaardige tumoren van verschillende organen. Er kan worden gezegd dat op dit moment een brede studie van de geneeskrachtige eigenschappen van de schimmel en de productie van Agaric in Japan en China begon. Momenteel gebruiken de Japanners en Chinezen 90% van alle producten die door Agaric worden geproduceerd.

    Er zijn veel boeken, speciale tv-programma's, internetsites gewijd aan de Braziliaanse agaric. Eén boek, getiteld "Magic Food Against Cancer", is al 63 keer herdrukt. Sinds april 2002 produceert Coca-Cola in Japan en China dranken met Braziliaanse varkenszwam.

    Bij welke ziekten kan de Braziliaanse Agaric worden toegepast?

    • Behandeling en preventie van kanker (kwaadaardige tumoren);
    • Behandeling en preventie van goedaardige tumoren;
    • Gebruik als een extra middel voor en na chemotherapie en bestraling;
    • Behandeling en preventie van leverbeschadiging van welke aard dan ook: toxische hepatitis, virale hepatitis B, C, D, J, de beginstadia van cirrose, vervetting, hepatosis, enz.;
    • Behandeling met verzwakte of verminderde immuniteit;

    Wat is het werkingsmechanisme van de Braziliaanse agaric bij de behandeling van kanker?

    Tot op heden heeft de Braziliaanse Agarik drie bewezen antitumormechanisme. Het eerste mechanisme - de aanwezigheid van een enorme hoeveelheid Beta-Delta-Glukanov (-1,3-1,6 D-glucanen) bepaalt de belangrijkste antitumorale eigenschappen. Hier werken de bèta-glucanen op volle capaciteit:
    - de snelheid van rijping van lymfocyten versnellen;
    - verleng de levensduur van lymfocyten;
    - hun antitumorale functies activeren;

    Als een resultaat van activering verkrijgen lymfocyten het vermogen om tumorcellen actief te detecteren en in het geval van detectie te vernietigen.

    Het tweede mechanisme komt zelden voor in medicinale paddestoelen (bijvoorbeeld, Maitake heeft het nog steeds) is het vermogen om de ontwikkeling van de bloedsomloop van de tumor te blokkeren. Het is een feit dat de tumor niet meer dan 2 mm in grootte kan toenemen, als deze geen voedingsstoffen uit het bloed ontvangt. Te dien einde, het betekent dat een stof - de vasculaire groeifactor, waardoor het lichaam om de tumor bloedvaten, waarvoor hij ontvangt alle nodige kracht en het wegwerken van hun stofwisselingsproducten ontkiemen. Deze vaten zijn onvolmaakt, mislukken vaak, maar de tumor krijgt daarvoor nieuwe. Stoffen Agarika (piroglyutamat en ergosterol) bloktoewijzing tumorvasculatuur groeifactoren en daardoor - de geleidelijke kracht tumor en de daaropvolgende "drogen".

    Het derde mechanisme Het ligt in het feit dat de stof Agarika hulp antitumor lymfocyten - macrofagen, cytotoxische T-lymfocyten en natuurlijke moordenaars te dringen in de tumor site en om te vechten, niet alleen op de grens van de tumor, maar ook aan de binnenkant. Dit mechanisme verhoogt de algehele effectiviteit van antikankertherapie drastisch.

    Agaric bevat ook steroïden die de carcinoomcellen rechtstreeks beïnvloeden en de tumorgroei remmen. Steroïden afgeleid van de Braziliaanse zwam hebben een antitumoreffect, wat vooral belangrijk is voor de preventie van kanker. Deze hormonen mogen niet worden verward met steroïden die atleten gebruiken om de resultaten te verbeteren. Provitamine D3, de voorloper van vitamine D, heeft op zichzelf geen antikankereffect. Maar onderzoek heeft onthuld dat een nieuw synthetisch steroïde, gebiosynthetiseerd uit provitamine D3, ook de verspreiding van carcinoomcellen onderdrukt. Zelfs als de carcinoomcellen zich in het lichaam beginnen te vormen, ontwikkelt de tumor zich veel langzamer. De Braziliaanse paddenstoel bevat 3,6% lipiden, waarvan 26,8% neutrale lipiden zijn en 73,2% fosfolipiden. Dat wil zeggen, de meeste van de schimmellipiden zijn fosfolipiden. Het lipide kan worden afgebroken tot linolenic, palmitic, oleic en palmitoleic acids, die elk actief zijn tegen kanker. Onderzoekers van de Universiteit van Tokio ontdekten dat de Braziliaanse zwam essentiële vetzuren, linolzuur bevat. Dit zuur staat bekend om zijn antimutagene eigenschappen. Ze vonden ook antimicrobiële stoffen in de zwam.

    In het centrum van Kiev van fungotherapie, bioregulatie en Ayurveda je kunt een gratis consult krijgen met een arts en medicijnen kopen Agarica Braziliaans in de vorm van poeder en capsules. Meer in detail in onze winkel


  • Gerelateerde Artikelen Hepatitis