Vitro.

Share Tweet Pin it

Ik heb een situatie 2 dagen geleden, toen we voetbal speelden (ik en 1 klasgenoot) samen water dronken (fles
Ik zag bloed in zijn lip.
hoewel ik weet dat hij een goed persoon is (hij is nog geen meisje en rookt niet een beetje
besloten om het bloed te analyseren,
laten zien waar het mogelijk is (en hoe sneller morgen ik zou moeten gaan)? in onze polik geloof ik niet echt, mijn vriend als je een certificaat van analyse van HIV nodig hebt
ze namen het bloed maar schreven onmiddellijk een reactie.

Mierikswortel begreep het niet (wat is hier een HIV)? maar als je onderzocht wilt worden - doe je tests voor vergoeding in de laboratoria van In-Vitro (http://www.invitro.ru)
een van hen is, voor zover ik me herinner, vlak naast het metrostation aan Vernadsky Avenue. D.9
je kunt zelfs naar huis bellen
telefoon voor informatie 363-0-363

sloot het kantoor in vitro naast de m. University helaas.
Maar in 202 doen dergelijke tests.
Helaas, getest op HIV vroeg, het zal duidelijk zijn pas na een paar maanden - besmet zijn of niet, maar het is onwaarschijnlijk (tenzij je vriend is niet een drugsverslaafde of je zeker weet dat hij ziek was en zijn bloed niet te krijgen in uw open wond).

mogelijk in de polikliniek nummer 5 aan de universiteit

Ik citeer mezelf over Invitro (een meerkanaals-telefoon wordt getoond)
je kunt zelfs naar huis bellen
telefoon voor informatie 363-0-363

Spsibo allemaal, vandaag heb ik de Skrov Invitro al in de metroafvalserie gepasseerd (er is echt netheid, de medsetra is goed). Morgen om het resultaat te krijgen, dan breng ik je op de hoogte.

Heh, maar wat is het nut, de minimale incubatietijd is 3 maanden.
Maximaal ongeveer een jaar.
PS: dit is als je ELISA hebt gedaan

In vitro gaf al het resultaat: NEGATIEF

Heh, maar wat is het nut, de minimale incubatietijd is 3 maanden.
Maximaal ongeveer een jaar.
PS: dit is als je ELISA hebt gedaan, bedoel je, het resultaat is mogelijk niet correct
Ik weet niet welke methode van onderzoek,
HIV1 / 2 (ANTILICHAAM VOOR HIV): 180
TOTAAL BLOED: 50
TOTAAL: 230 RUB
VANDAAG GAAN IK GAAN HELPEN, en vraag welke analysemethode.

Als je het op een eenvoudige manier uitlegt, dan
wanneer het is geïnfecteerd met HIV, wordt dit virus mogelijk niet ONMIDDELLIJK weergegeven. En na een periode van 3 maanden tot een jaar.
Dat is het minstens 3 maanden slaapt het virus.
Dat wil zeggen dat ten minste drie maanden van het antilichaam niet zullen worden ontwikkeld en een dergelijke test zal een negatief resultaat opleveren.

waarover echter tweemaal boven geschreven =)

Ik ben op de hoogte
alleen hij schrijft alsof hij het nog steeds niet begrijpt
Bedoel je dat het resultaat misschien niet correct is?

Ik was al in Ivitro, de medsetra zei:
Nu is er niets dat niet kan doen.
Het duurt 3 maanden en opnieuw om de analyse uit te voeren.
de medstra adviseerde mij: ik zal mezelf niet laden, heel weinig geloof. Ik vroeg het consultatiecentrum voor hiv
En zij gaven mij: www.infoshare.ru/td/
Ik ben nu niet helemaal rustig, maar ik wil niet op mijn leven jagen, ik wil 100% garantie.
Het is niet erg leuk om te herverdelen wat zou je de situatie in mei begrijpen:
eerst dronk mijn klasgenoot een fles water, ik zag niet veel bloed in zijn lippen en tanden
(dit is meestal, droge lippen kunnen gemakkelijk gewond raken op dat moment dat ik er niet op lette en water dronk.
in de fles zit geen bloed, en het lijkt mij dat mijn lip niet gewond is
Een dag later keek ik per ongeluk naar een film over AIDS, ik was niet erg bang.
en hoe verder je al wist.
vertel me alsjeblieft wat je doet als je in mijn situatie komt.

Je situatie is vrij duidelijk.
Alleen voor haar zou het de moeite waard zijn om anders behandeld te worden:
Als je bang was voor bloed op je lippen, dan zou je geen water uit de fles moeten drinken. En nu is het tijd om bang te zijn - je nam een ​​beslissing, dronk water. En op de een of andere manier invloed uit te oefenen op dat --- je bent besmet of niet al is het onmogelijk (naar mijn mening).
De kans op een dergelijke infectie is erg klein. En als je bedenkt dat de man waarschijnlijk niet ziek is, dan is er geen gevaar.
Als ik jou was, zou ik er niet in hebben gebaad, of heb ik geen water gedronken.

en heb je een klasgenoot vergeten om een ​​referentie te vragen?
dus van het type, voor het geval dat

we hebben een methode om hiv thuis te behandelen, als hij onmiddellijk naar de dokter komt na te twijfelen besmet te raken met hiv. Deze methode wordt vaak gebruikt door de politie, die een crimineel (narcoticum) heeft gecontracteerd
Als in Moskou de polikliniek deze methode toepast.

Ik heb je advies echt nodig

dus deze methode is niet in Moskou

DNA-diagnose? (dat wil zeggen, PCR). het DNA van het virus wordt bepaald, geen ELISA, geen antilichamen. in Moskou doen ze het natuurlijk, naar mijn mening, overal.
maar maak je in het algemeen niet druk, drink niet uit de flessen van andere mensen en bekijk geen films, omdat je zo verlegen bent.

DNA-diagnose? (dat wil zeggen, PCR). het DNA van het virus wordt bepaald, geen ELISA, geen antilichamen. in Moskou doen ze het natuurlijk, naar mijn mening, overal. Ik heb zo'n methode niet, vroeg ik de verpleegster, zei ze
je hebt minimaal 3 maanden nodig

Analyse voor HIV in de in vitro-beoordelingen

Hallo, Ik heb een vraag over HIV ELISA test toonde een positief resultaat, de IB in het centrum, ook, maar het feit is dat in de tijd tussen de zogenaamde infectie, en de meest recente resultaten van de HIV-negatieve ik heb geen seks gehad, en uit de ader bloed niet was overgedragen, maar tests zijn positief. Het vreemde is dat ik al lang Gilbert's syndroom en hepatitis C, dacht ik voor een vals-positieve resultaten, temeer dat de lasten voor HIV in het begin toen ik werd verteld dat er was een hoog, en de tweede receptie zei dat het resultaat is niet op te sporen, ook al ben ik niet helemaal stabiel accepteer medicatie. Is er een test in de in-vitro om de resultaten te bevestigen? Hoe weet ik of dit een verdomde zaak is, waar, vanwege de manier van leven en andere ziektes, zelfs IB een fout heeft gemaakt en ik drugs gebruik voor niets? Is het mogelijk om een ​​test uit te voeren om de resultaten 100% te bevestigen? naprimer om geen antistoffen te onthullen, en het virus?

Beste Misha! Volgens het ministerie van Volksgezondheid Orde №170 1994 "On maatregelen om de preventie en behandeling van HIV-infectie in de Russische Federatie te verbeteren" naar een diagnose van HIV-infectie vast te stellen, de behandeling van infectie en klinisch onderzoek alleen op het AIDS Center uitgevoerd. Alle andere laboratoria, zowel publieke als private, voeren alleen een screeningonderzoek uit van de populatie op HIV-infectie. In het geval van een positief resultaat, worden alle andere stadia van het onderzoek en de diagnose alleen in het aidscentrum uitgevoerd. In het Laboratorium vitro kwantificering van HIV RNA uitgevoerd met PCR, maar deze test is niet bedoeld ter bevestiging sluiten infectie en wordt alleen gebruikt als evaluatiemethode antivirale behandeling vooraf vastgestelde diagnose en bepaalt het type en subtype van HIV. Daarom raden we u aan om contact op te nemen met het aidscentrum om verdere tactieken vast te stellen.

hemolyse

Hallo Ze overhandigden tests voor HIV, 2 dagen later werd in mijn persoonlijke kantoor geschreven dat er een verzoek was om de levering van het biomateriaal, hemolyse, te herhalen! Betekent dit een positief resultaat? Zo ja, waarom zou u het niet meteen schrijven, maar komt u met het resultaat?

Lieve Cyrus! Hemolyse is de vernietiging van het erytrocytmembraan, vergezeld van de afgifte van hemoglobine in het plasma, wat een obstakel is voor verdere diagnose. Daarom moet u naar hetzelfde kantoor gaan met een cheque, waar u een bloedtest hebt ingediend en de analyse gratis hebt doorlopen.

Recensies over het laboratorium "Invitro" in Moskou

Goede middag! Ik zou graag feedback willen geven op het werk van een medewerker van het Invitro-kantoor, ul. December B, Gebouw 1, Moskou, Moskou, 1905. Was op het opgegeven kantoor op 05/23/18 om 9:05 uur. Ik moest een bloedtest ondergaan voor antilichamen tegen de mazelen vóór de ziekenhuisopname. Bij de ingang waren achter de receptie twee meisjes: Kristina Katsko (beheerder-kassier) en een verpleegster (zoals ik later ontdekte). Omdat ik haast had om te werken, heb ik terecht uitgelegd of het mogelijk is om de analyse zo snel mogelijk door te geven, aangezien ik niet de eerste keer in Invitro was en de procedure voor registratie niet nodig is voor mij. Wat Christina me vertelde, is dat de computer er één is, dat ze niet sneller kan gaan, dat ze nergens kan opschieten, ze ontdekt de patiënt. Ik begrijp dat Christina niet geïnteresseerd is in klanten, of haar management heeft de essentie van het werken met klanten slecht uitgelegd. Ze begon ruzie met me te maken in ruzie in plaats van de man die naast hem stond te verspillen en geen tijd te verspillen. Ik vertelde haar dat het mogelijk is om je opmerkingen niet te geven, maar om het werk te versnellen, antwoordde ik dat ik misschien helemaal niet werd geaccepteerd. Ik zei dat ik feedback zou geven op haar werk en het kantoor als geheel. Nou, dienovereenkomstig, hoorde ik: "Verlaten." Hier is een boek met opmerkingen en suggesties, neem het met uw eigen handen. " Dat wil zeggen, er zijn zoveel negatieve recensies die Christina al gewend is geraakt. En het maakt haar niet bang. Ik geloof dat degenen die met mensen werken zelfbeheersing en koelbloedigheid moeten hebben (zijzelf heeft op dit gebied gewerkt). Niet alle klanten zijn hetzelfde. Maar hoe zit het met klantgerichtheid en diplomatie? Gevoel dat je op de markt bent. Ik vraag om het probleem met Christina op te lossen, leg op haar vingers uit hoe ze met mensen moet werken. Ik heb Invitro altijd gewaardeerd om zijn mobiliteit en reactievermogen. Maar dankzij zulke onzorgvuldige werknemers was mijn bezoek het laatste.

Goede middag. 14.04.2018 (zaterdag) in het kantoor in Novoshchukinskaya, 5, de "dringende" order in -284231814 voor het doneren van bloed aan mijn zoon (17 jaar oud) in mijn afwezigheid werd uitgegeven, maar met toestemming. Betaald in 1,5 contante prijs. Het is van fundamenteel belang voor onze behandelend arts om de resultaten binnen 4 uur te ontvangen (deze informatie wordt gegeven op de website: als de betaling 1,5 keer is). Het personeel werd echter op de hoogte gebracht dat de bestelling voor 17.00 uur klaar zal zijn en dat de bestelling niet binnen 4 uur klaar zal zijn, niet vermeld, maar de betaling voor de urgentie werd geformaliseerd. Deze bestelling is binnen 6 uur voltooid, wat niet overeenkomt met ons verzoek en informatie op de site. Ik beschouw dit feit als een niet-naleving van de contractuele verplichtingen en herzie de betaling voor deze bestelling, omdat volgens de prijslijst de aangegeven kosten voor het uitvoeren van het onderzoek niet overeenstemmen met het betaalde bedrag. Toen ik mij op het kantoor aanmeldde, werd mijn vraag beantwoord: "Je hebt de resultaten voor 17.00 uur gekregen, zoals we al zeiden." Twee weken wachten op een antwoord op het hoger beroep.

Walgelijk! Invitro Moskou. Ik overhandigde vandaag bloedtesten, urgent (de dienst is meer dan anderhalf keer dat op de gebruikelijke manier) om op de operatie te gaan liggen. We verzekerden dat de tijdslimiet 2 uur was. De aangevinkte check - 4 uur (bewust misleidend ingevoerd). Op het einde! Alle voorwaarden zijn geschonden! Ik overhandigde om 12 uur, we waren klaar om 16.30 uur. En op dit moment is er geen anesthesist. De operatie werd voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege de vakantie van 23 februari. Mijn verblijf in het ziekenhuis kost me 1000 roebel per dag. Het is vandaag 02/21/2018 en de eerste werkdag is 26! Als je het met spoed doet, neem dan geen risico!

Ze diende op 4 januari 2018 een aanvraag in bij Invitro. Was op Kashirka in de Invitro Expert. Nou, je kunt zeggen - het is vreselijk. Ik kwam daar aan in slechte staat met pijn, verzamelde documenten voor een operatie in de oncologie-eenheid. De arts op echografie, die geen absoluut verschillende status heeft, heeft in plaats van de benodigde VS van een klein bekken alleen voor echografie van 2200 roebel gemaakt. En rekening houdend met 10% korting betaalde mijn man ongeveer 5000 roebel. Ik heb nog nooit zo'n grofheid ergens gezien. Beheerder Kristina Limonova - ***** en ham. Ik maakte ruzie met iedereen in de rij, ik probeerde de helft om vals te spelen. De enige waardige arts is een gastro-enteroloog. Gastroscopie werd snel, comfortabel gedaan en er werd niets overbodigs toegeschreven en niet geteld.

Ik kwam een ​​analyse maken voor de detectie van pathogene microflora en zijn gevoeligheid voor antibiotica. Om het duidelijker te maken, is mijn diagnose purulente osteomyelitis. Een open fistel en pus stromen van de voet. Het resultaat was gewoon geweldig! Micro-organismen worden niet gedetecteerd, antibacteriële therapie is niet nodig! Mijn arts opende zijn mond en hij kon het 5 minuten niet sluiten toen hij het resultaat las! En toen zei hij dat dergelijke technici van het verdrietlaboratorium voor een lange tijd in de gevangenis moesten worden gezet. Vanwege hen krijgen duizenden mensen de verkeerde behandeling en kunnen ze sterven! Ik adviseer niemand om daar zelfs de urine te analyseren, niet zo serieus!

Als u een normaal laboratorium nodig hebt, neem dan contact op met een andere plaats.

Ik vraag u om mijn boodschap onder de aandacht van het management te brengen. 01.07 zijn overgedragen in uw kantoor van analyses (TTG, de algemene of gemeenschappelijke cholesterine, een protrombinum). Medewerkers waarschuwden dat de resultaten slechts 04.07 zijn. Het INZ-nummer is echter niet uitgegeven. 04.07 na 19.00 uur kwam ik om de resultaten te nemen. Uw beheerder meldde dat de resultaten nog niet gereed waren, terwijl hij van mij het aantal INZ vroeg, dat uw medewerkers niet wilden toewijzen. Tijdens een lang gesprek, zich realiserend dat ik niet zal weggaan zonder resultaten, begon de beheerder contact op te nemen met het laboratorium en de resultaten te verduidelijken. Speciale aandacht wordt besteed aan de manier waarop uw werknemers communiceren. Na een uur waren er resultaten van twee studies - TTG en cholesterol. Resultaten op de studie van protrombine beloofd om te downloaden om 22:00 uur. Vandaag, op de e-mail kwamen de resultaten opnieuw, slechts twee studies. Ik heb je callcenter gebeld, ik heb geen informatie gekregen. Het enige dat uw werknemer kan, is de telefoonfeedback opnemen en beloven terug te bellen. Vertel me alsjeblieft waarom de gaten in je IT-beveiliging een probleem voor je klanten zouden moeten worden? U krijgt de betaling voor het onderzoek meteen. Om welke reden, wetende dat u de onderzoekslimieten niet zult halen, blijft u patiënten accepteren? Waarom zouden patiënten lijden onder het nastreven van winst? Waarom moet je de resultaten van betaald onderzoek letterlijk krassen, tijd verspillen, zenuwen en trouwens, weer geld (parkeren wordt betaald)?! In dit verband publiceert de heer Alexander Ostrovsky een valse verklaring op de website dat het werk volledig is hersteld en de klanten nog steeds misleidt? Uw oneerlijke en onverantwoorde houding ten opzichte van uw bedrijf (het is gezondheidsgerelateerd, als u het vergeet), ik hoop oprecht dat alles op zijn plaats zal vallen en dat klanten zullen nadenken over het contacteren van u of het zoeken naar een beter laboratorium. Bedankt voor je aandacht.

Voor de derde keer doe ik een beroep op dit laboratorium. Heel handig, niet nodig om te schrijven, snel te nemen. Er is een comfortabele wachtruimte, het kantoor is niet erg ruim, maar nog steeds schoon en het personeel is opgevoed. De instrumenten zijn steriel, over het algemeen overal schoon, normale omstandigheden. Onze poliklinieken moeten het voorbeeld nemen!

Ongeldige analyses van INVITRO, die me schokten! Een fout die kan leiden tot onomkeerbare gevolgen!

Iedereen zou hiervan moeten weten! Vooral zwangere meisjes die naar dit laboratorium gaan testen.

Een maand geleden, gaf ik prik in overleg, alles was in orde, met uitzondering van een hemoglobine 106. Ik benoemde de heer pithttp: //www.baby.ru/pharmacy/11548-maltofer/ voor de opheffing ervan, terwijl je dit doet, heb ik niet, besloten om de hemoglobine producten te verhogen. Ik dronk granaatappelsap, at de lever en zwarte bessen... Nou, na 2 weken besloot ik om te controleren of het werkte? Omdat de arts me de aanwijzingen voor analyse niet gaf, ging ik naar Invitro (altijd tests afleggen)... Ik gaf het door alsof er niets was gebeurd en ging aan het werk.

De volgende dag is de vrije dag. De langverwachte brief aan het postkantoor... ik open... en daar is het:

Eerst dacht ik, ja het is duidelijk, alles kan gebeuren, ik ben zwanger... schreef op bebik, de meisjes begon te schrijven precies normaal, en dringend behoefte aan een hematoloog. Toen begon ik in paniek te raken: ik voel me prima. En test als een dood persoon! Ik heb op internet gelezen wat het zou kunnen betekenen... het antwoord is er een: kanker van het beenmerg! Alle brullen als een beloega, begrijpen wat het is alles... gered door deze hysterie alleen mijn positie... Ik vertelde mijn man... Ik kalmeren de hemoglobine - 60. Met hem zou ik in ieder geval vallen in zwijm. En ik rij een komkommer! Maar je begrijpt dat alle pogingen om te kalmeren tevergeefs zijn..

We zijn het er 's ochtends mee eens, gaan naar het laboratorium op de polikliniek en dat daar bij mij opnieuw een analyse wordt gegeven. Ik zal je niet vertellen hoe de nacht was... welke gedachten mijn hoofd niet bezochten.

9,00, aangekomen bij het lab... nam bloed van een vinger (in vitro genomen uit een ader, maar ik weet zeker dat zo serieus de resultaten van deze niet kon beïnvloeden)... het meisje assistent vraagt ​​om maximaal 2 uur te komen, nam de resultaten... Ik huilend smeekte haar om te doen analyse nu. Ze begreep mij en zei dat ze nu alles zou doen, behalve voor ESR... het beviel me. En dan komt ze uit het kantoor... op dit moment voelde ik de benen niet... en zegt: ik begrijp niets! Hemoglobine-111, leukocyten daarentegen iets verhoogd -12 (dit is de norm met B), enzovoort, voor alle indicatoren... ze zijn normaal. Lord! Ja, ik was klaar om haar te kussen! Ze zag mij en mijn conditie, zegt, kom naar het kantoor was ik voor u opnieuw uw bloed door de machine over te slaan... ik zeker eens... Ik miste... en dezelfde resultaten weer. En toen besefte ik hoe blij ik ben... en hoe ik van dit leven hou. En INVITRO... wat kan ik zeggen, gewoon SLECHT! Zou zo'n twijfelachtig niet kunnen worden verzonden, maar bijvoorbeeld schrijven dat de analyse mislukte... en me vroeg om het opnieuw te doen... eng om te bedenken wat de gevolgen zouden kunnen zijn.

En ja, ik ben op dezelfde dag, liep naar de VS (omdat op basis van de analyses in vitro mijn kind had minstens een achterstand in ontwikkeling, omdat ik geen bloed en water te hebben.) Zoiets, met een voorsprong van 2 dagen en alles wat we doen het goed, behalve een enkele die rond de baarmoederhals hing, maar de echografie dacht er niet eens aan. Over het algemeen, de meisjes! Wees waakzaam. Ik heb INVITRO altijd vertrouwd en ik heb daar alleen tests gedaan... en nu ben ik bang voor deze organisatie... Ik ga het feest voorbij. Hoewel ik weet dat mijn zaak zeer zeldzaam is. Maar toch... Vergeef me voor de verwarring.

_____ en aanvullen:

Medewerkers van INVITRO na de feedback die ik achterliet op de site, reageerden niet, later vond ik hun reactie onder de invoer hier op baby.ru, zij vroegen om mijn gegevens aan te geven. Ik vertelde hen dat ik al alles had aangegeven in de terugroepactie. Daarna belden ze me opnieuw! En ze vroegen me om bewijs te sturen dat ik bloed in een ander laboratorium doneerde en dat alles in orde was! Nou... ik sfotkala en gestuurd. En alles) Stilte! Wat er daarna zal gebeuren, ik weet het niet... maar ik moet er niet over zwijgen! En ja, vanmorgen heb ik de test opnieuw afgelegd in een ander laboratorium waar de analyses nergens heengaan, maar ter plekke worden gedaan... omdat nog steeds een deel van de angst en twijfel voor mijn eigen leven in mij aanwezig was. Ook dat... ik heb analyses ontvangen: ik absoluut normaal, gezond, het zwangere meisje. Nu heb ik zeker uitgeademd en kijk ik uit naar de oproep van Invitro, ik vraag me af wat ze zichzelf zullen rechtvaardigen!))) Wel, ik zal de resultaten van de analyse van vandaag zetten, om niet ongegrond te zijn:

Ik vertelde hem dat op het einde: Ik kreeg een telefoontje dat het personeel in vitro en gemeld dat zij de oorzaak van deze fout niet konden vinden (nou ja in ieder geval niet om te betogen dat de fout als zodanig of niet)... en vroeg me om door te geven betaalde me de som van het UCK elke analyse ( Vrijgevigheid is net niet geschaald)... ja, ik ga er zelfs gratis heen, ik zal niet genoeg van mijn hoofd missen en zonder dat grijze haar. Zoals ik al zei over het feit dat 300 roebel in mijn leven, zal de rol niet spelen... maar ik zou niet de morele schadevergoeding hebben verlaten, omdat de ervaring als zeer gevaarlijk in mijn positie - ik voorzichtig doorschemeren dat het buiten hun bevoegdheden) Dat is het!. De conclusie is: verwart de analyses die ze kunnen, en niemand is hiervoor verantwoordelijk) Inderdaad, denk eens aan wat een kleinigheidje!

INVITRO - incompetente tests en echtscheiding voor herhaald

adres: Moskou, Zuid-Tushino, Khimki Boulevard, 9

auteur: Oksana

Negatieve aspecten

Een paar dagen geleden heb ik me aangemeld bij de INVITRO-kliniek in de "Oktyabrskoe-paal, Narodno-militie ul.". Vóór de operatie was het noodzakelijk om tests te doen voor HIV RV HIV en hepatitis. Er was geen enkele twijfel in de negatieve resultaten. Trouwens, ik ben een werknemer van een onderwijsinstelling en sla regelmatig een onderzoek in naar deze infecties. Je kunt niet overdragen wat HORROR! Ik heb ervaren dat ik een POSITIEVE (TWIJFEL) analyse van hepatitis c heb gezien. BLIJF DEZE NIGHTMARE ZAL NIET WENSEN EN DE VIJAND! Dringende herkansingen in twee klinieken + kwantitatief en kwalitatief, het resultaat is NEGATIEF! Dus, conclusies trekken potentiële patiënten waar toe te passen, door de manier waarop na mijn bezoek, werd mij aangeboden om de analyse binnen een maand opnieuw te nemen, of een klacht te schrijven, wat ik ga doen.

Positieve aspecten

Beoordelingen van het bedrijf

Negatieve aspecten:
Terwijl ik aan het werk ben, zie ik geen duidelijke negatieve kanten
Positieve aspecten:
Ik werk hier al anderhalf jaar. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van zo'n bedrijf, dat ik vertrouw. Vóór mensen die naar ons toe komen, niet beschaamd, nog meer - mijn familie gebruikt ook de diensten van dit laboratorium. Niet zonder het feit dat de klant nooit tevreden is geweest, maar in elk geval, zelfs voor dergelijke situaties, werkt de service van de klantenservice goed..

Moskou, St. Petersburg, Voronezh, Chelyabinsk, Samara

Negatieve aspecten:
_
Positieve aspecten:
Ik heb een baan als beheerder. Ik bracht twee uur door op de laatste baan op de weg, en hier 20 minuten en ik ben op kantoor :) Ik ben altijd in de metro, we zijn vlak bij de m.Akademicheskaya. Relaties in het team kunnen alleen maar opscheppen, de meisjes zijn goedaardig, positief, we staan ​​op goede voet met collega's..

Moskou, St. Petersburg, Voronezh, Chelyabinsk, Samara

St. Petersburg, Vasileostrovsky district, N 11, Nalichnaya straat, 49, letter A, pom. 42-H

Negatieve aspecten:
Van de minnen: een grote stroom mensen en tegen de avond kun je de voeten niet voelen, maar zulke driften zijn niet elke dag.
Positieve aspecten:
Ik wil me wenden tot diegenen die nu op zoek zijn naar werk. Ik werk meer dan een jaar in het laboratorium en kan mijn plussen en minnen delen. Pluspunten - dit is natuurlijk formele registratie met verlof en ziekteverlof, tijdige betaling van salarissen en bonussen (onder andere alle betalingen zijn wit), bedrijfspremies, tandheelkunde op VHI, kortingen op laboratoriumdiensten voor werknemers..

Moskou, St. Petersburg, Voronezh, Chelyabinsk, Samara

Gusachenko E.M.:
Bijna geen contact van Novosibirsk. Je komt bij de centrale referentie en luistert een half uur naar muziek. De verbinding is walgelijk, bijna niets om te demonteren. Direct telefoneren - is geclassificeerd, wat verdenking veroorzaakt.

Novosibirsk, Krasny Prospect, 218/2

Negatieve aspecten:
Ik zal niet alle minnen beschrijven, er zijn er veel van. Over hen is het geschreven in eerdere beoordelingen. Ik voeg daar gewoon aan toe dat ik na drie jaar werken, in een van de kantoren, een "trilling" oog kreeg en, naar mijn mening, volledige professionele "burn-out". Maar nee. Het duurde 2 maanden en ik besefte dat ik van mijn beroep hou en ik ben klaar om weer in de geneeskunde te werken. Ik wil alleen het wervingsbureau bij Electrozavodskaya noemen. Vroeger wilde ik echt naar de promotie gaan. Voor alle posten hogere rang toegewezen van tevoren mensen. En de vacatures worden tentoongesteld om het werk gedaan door hen te zien. En tijdens het interview wordt een uitvoering gespeeld.
Positieve aspecten:
Vóór de sprong was de dollar niet slecht. Uitstekend team, ik zal missen. Salaris op tijd.. Meer details >>

Leonid:
Het salaris wordt niet vastgehouden en het bedrag van de salarissen is gelijk aan het beloofde salaris. Vrijwel altijd worden bonussen opgebouwd op basis van de resultaten van het uitgevoerde plan. Het bedrijf is groot en werkt al lang, daarom voel je je zelfverzekerd. Je weet dat je morgen en overmorgen zonder werk en loon niet zult blijven. Zelfs tandheelkunde is op VHI. Meer details >>

Victor:
Voordelen Ik werk hier voor het derde jaar. En ik zal eerlijk zijn, ik ben gelukkig. Aangezien de arbeidsomstandigheden menselijk zijn, zijn er geen veranderingen, ik betaal mijn salaris volgens planning en op tijd. Met het team als een geluksvogel, maar in ons laboratorium is alles rustig en met collega's werken we niet alleen, maar zijn we ook vrienden. Dus wie geïnteresseerd is in werk, raad ik aan! Meer details >>

Lana, Moskou:
Voordelen Ik werk graag in Invitro. Het bedrijf is een stabiel, betrouwbaar en volledig loyaal management. Een flexibel schema is geïnstalleerd, het is handig voor mij. Kantoor is niet slecht, hoewel klein, maar schoon en comfortabel. Meer details >>

Elena, Moskou:
Voordelen In Invitro werk ik 4 jaar als verpleegster in dit bedrijf. Goede betrouwbare plaats, stabiel salaris. Het personeel is prachtig, ik ben blij. Meer details >>

Lyuda, Moskou:
Voordelen die ik niet zal herhalen, ik zal sowieso niets nieuws schrijven) Maar ik zal het onderstaande ondersteunen. Ik had er geen spijt van dat ik in Invitro ging werken, het is al drie jaar geleden, vandaag is iedereen blij, verdient de werkgever respect voor het creëren van goede voorwaarden voor werknemers. Meer details >>

Tatiana, Moskou:
Voordelen Werkte hier als verpleegster gedurende drie maanden, totdat die stemming en de indruk niets deden. Alles is goed, er is veel werk, ook klanten, het salaris blijkt waardig. Soms moet je na je werk blijven om op te ruimen. Over het algemeen leuk. Meer details >>

Natasha, Wedge:
Voordelen Het interview was in twee fasen, ik ben blij dat ze het hebben aanvaard, ik wilde hier heel lang komen, maar er waren geen vacatures. Zodra ik zag dat ik een verpleegster nodig had in Invitro, diende ik meteen een cv in. Van een vriend weet ik dat er een stabiele betaling is en een vrij grote voor onze regio (voorsteden). Meer details >>

Tonya, Shchyolkovo:
Voordelen Vorig jaar kreeg ik een baan in het Invitro-laboratorium in Shchelkovo. De omstandigheden zijn goed, er wordt veel gedaan voor hun werknemers, goed gecoördineerd werk. Meer details >>

Alla, Moskou:
Voordelen Ik vind dat Zp wit is, er zijn bonussen. Natuurlijk, veel werk, maar draaglijk, het schema van het werk is flexibel, indien nodig, het weekend, je kunt veranderen met iemand. Ik werk hier sinds vorig jaar als verpleegster, er zijn kleine tekortkomingen, maar ze bemoeien zich niet met werk, het zijn gewoon werkmomenten die volledig zijn opgelost. Meer details >>

Elena, Moskou:
Voordelen Ik was pas bij een interview in invitro, ik zou hier graag als verpleegster willen zijn. Deze voorwaarden pasten mij, ook de hoogte van het salaris. Ik hoop dat ik de komende dagen een beroep zal doen op de HR-afdeling, omdat ze zeiden dat mijn kandidatuur geschikt is. Meer details >>

Alla, Moskou:
Voordelen Ik ben een conservatieve persoon en ik hou niet van veranderingen, maar ik kon niet bij de laatste baan blijven. Er waren veel persoonlijke redenen, maar het belangrijkste is dat er voor werknemers zonder objectieve gronden op straffen staat. In het algemeen begon men naar een nieuwe baan te zoeken en zag een vacature in Invitro. Hier boden ze een goed salaris, een erg handig schema. Het interview was niet gemakkelijk, HR leek nogal streng en veeleisend, maar ik kreeg nog steeds een positief antwoord. Nu officieel geregistreerd als verpleegster. Het eerste salaris werd op tijd gegeven - wat ze beloofden, kregen ze. Het is bijna nooit nodig om te blijven hangen na een dag werken. Het kantoor is modern, alles is schoon en onderhouden. Meer details >>

St. Petersburg, Nevsky Prospekt, 90-93, lit. b

Zoe:
Ondanks het feit dat we in principe een vrouwelijk team hebben, werken we goed samen. Ik geloof dat alles afhangt van mensen en hun fatsoen. We werken niet alleen samen, maar na het werk rusten we vaak uit. En het is heel dichtbij en helpt bij het vinden van een gemeenschappelijke taal, die vervolgens wordt weerspiegeld in de werkmomenten. Meer details >>

Liana:
Ik zal je vertellen over mijn werk in Invitro. Ik heb hier drie jaar als verpleegster gewerkt, nu ben ik op het decreet. Laten we eens kijken hoe de zaken verlopen, ik wil geen gok nemen, maar ik denk dat ik na het decreet opnieuw naar mijn plaats zal terugkeren). Voor mij zijn er twee belangrijke punten die nodig zijn in het werk: een fatsoenlijk salaris en gezonde relaties in het team. Hoeveel zou niet worden betaald voor het werk, maar als alleen de gesprekken achter de rug en de afgunst van collega's rond zijn, dan is dit niet goed, precies het tegenovergestelde! In Invitro geloof ik dat ik veel geluk heb gehad. Het salaris is hier markt en komt onverwijld voort. Er is in principe een bonussysteem als u te goeder trouw werkt, maar u krijgt gegarandeerd een premie gestaag. Ook over het sociale pakket kan ik niet klagen - er zijn suggesties voor werknemers over fitness (ik ging eens met meisjes mee) en tandheelkunde op VHI. Wat de superieuren hier niet leuk vinden is laat, maar laat me het bedrijf zien waar het welkom is.) In elk geval is er geen probleem met vervoer, zodat je het op tijd kunt halen, het kantoor ligt vlak bij de metro. Binnen hebben we een nette, moderne, zeer schone. Toegegeven, er is geen keuken, en er is niet genoeg ruimte voor, maar het gebied is levendig, er zijn veel cafés naast, er zijn ook Meer >>

Over ons

WERKZAAMHEID - snel zoeken naar antwoorden over het bedrijf, winkel, de werknemer, de werkgever op internet. De site is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt ontvangen van bronnen van derden.

tips

Er zijn geen aanvullende beoordelingen gevonden voor het bedrijf. U kunt onze geavanceerde zoekopdracht gebruiken.

AIDS Center Kurgan

Uw vragen

Als u het antwoord op de vraag niet interessant vindt, kunt u dit aan zijn arts-adviseur vragen

Publiceer geen advertentienotities!

Welkom! In oktober en midden februari was de npa, de partner is hetzelfde. Sinds het begin van de maand is het mench begonnen met het verstoren van een dergelijke toestand alsof er een temperatuur is, maar dat is het niet. Een week later ging deze toestand voorbij. Maar er was een nauwelijks merkbare herpes aan de buitenkant van de lip en met een inwendige zweer. Is geslaagd. En toen opnieuw verscheen, kunt u meteen zeggen. Sinds gisteren ben ik ziek van doffe pijn in de onderbuik en geeft in de onderrug. Net als bij menstruatie. Jeuk. En de ontlading is wit geel, er zijn er maar een paar, in consistentie zoals slijm. Of dit allemaal op tekenen gelijk is? Ik geef me volgende week over

Dokter, hallo! Of het nu snel is, het is mogelijk om te vertrouwen op de analyses op een syfilis, overgedragen na 2 maanden na contact - analyses: 1) som. AT (IgG en IgM) en 2) TRNA
Bedankt!

Bedankt voor de steun! De beste dokter, hier schrijft u dat de oncologie al zou onthullen. En hoe? We hebben artsen die je snel zult omdraaien, dan dat ze iets vinden. Bovendien is het zo'n proces dat je kunt lopen en niet weet totdat je volledig instort. Ik zou niet willen, ik heb een kind, ik hoef niemand te onderwijzen ((((En voor jullie allemaal, grote gezondheid, geluk en goedheid.

Bedankt dokter, dat je zelfs in het weekend geen bezoekers achterlaat op de site! Gezondheid voor jou en je familie!

Dokter, dat is genoeg tijd?) Zo ja, dan stuur ik mijn man op de tweede dag)

Goede dag hulp was alsjeblieft. Overhandigd analyseert HB 3 weken voor 4 tot 7, 9 tot 10 weken alle invitro otritsatel.esche snelheid hart Precies een maand IFA overhandigd otritsatel.ptsr ook overhandigd een 45-daagse van hoge kwaliteit RNA wordt niet obnaruzhenno.partner negatief handed en invitro 7 nedele.riskov Ik had er geen meer. Mag ik kalmeren? Bedankt voor aandacht, God schenk je gezondheid

Soort tijd van de dag! Vertel me alsjeblieft, is er een risico van HIV geïrriteerd wanneer de veilige seks, bijvoorbeeld als voor het eigenlijke geslacht mannelijke geschoren schaamstreek (zichzelf niet snijden, maar nu prischiki hij op dit punt), en het heeft vet portnershi gekregen?

De dokter, goede middag! Morgen komt mijn muzh.analiz kan in invitro.so dagen worden genomen zal de situatie mei 2 68 dney.rano het voor HIV en hepatitis C (hij was ingeënt)? Of is het al mogelijk om te leveren en te settelen? Bedankt voor het nemen het antwoord!

En meer, de conditie zoals op ORVI gaat niet of vindt niet plaats. Hoewel er geen hoest is. Net als een pest. De toestand van voortdurend trage misselijkheid

Goedemorgen! Met de komende vakantie bent u! Je schrijft dat verwarring onmogelijk is, omdat er een kleine stroom is in privéklinieken. Maar dit is waar we gewoon bloed geven, en dan nemen ze haar mee naar Moskou, wij niet, de stad is klein. En in Moskou denk ik dat de verwikkelingen mogelijk zijn, de stroom is enorm! Bedankt voor het beantwoorden!

Vertel me, is het mogelijk om geïnfecteerd te raken met hiv als voor de seks geschoren schaambeen, goed, er kan ook worden blootgesteld toewijzing vrouwen, en als ze te klein waren wonden (ulcera) onder de lip?

Hallo, help in het antwoord, er was een contact met het meisje later werd ontdekt HIV +. Oraal zonder bescherming en anaal met protivotoy.
Ifa 4 pok in 2 weken "-"
Ifa 3 weken "-"
Ifa 4 item 25 van en PTSR RNA kach.20 me. "-"
Ifa 4 n.6 ned.v chas.klin.anonimno en in het aidscentrum anoniem "-"
Als een ch.p 9 weken. In het uur en het bedrag en het aantal anonieme "-"
Ifa 4 punten. 13 weken. in particular.cl.and ss anoniem "-"
Ifa in de Invitro 17 weken. "-"
Ifa18 ned.v in vitro anoniem "-"
Ifa 4 puffend 20 weken. Gedeeltelijk. "-"
Ifa 6 maanden en 10 dagen. Gedeeltelijk. "-"
Kan ik deze analyses vertrouwen?
Van de symptomen, zwelling boven het sleutelbeen en de oksel. Gooit over de keel en al deze symptomen twee weken na een gevaarlijk contact. Symptomen verdwijnen niet.

Ik bedoel, als er een virale infectie is, hoe zullen de snijwonden en wonden optreden, als je plotseling ziek wordt, gaat het dan allemaal langzaam, omdat het lichaam het niet aankan of zoals gebruikelijk?
Bedankt.

Hallo, dokter! Heeft de analyse nat overhandigd. Hij is slecht. Daar zijn witte bloedcellen erytrocyten, slijm en een zeer grote hoeveelheid vlak epitheel. Ik lees dat het een infectie in het lichaam betekent. Vertel of zeg alsjeblieft, of het een hiv kan zijn? Nou ja, veel van het epitheel, indien goed begrepen, dan 214, met een snelheid van maximaal 10. Wat is dit? Prompt.

Geachte heer, ik ben opnieuw bij u voor een consult. Als je me mijn verhaal herinnert. Ik heb naast de tumor popliteale lymfeknoop, die oventemperatuur 35, 3 37,00 was verbonden met een ander bedrijf, supraclaviculaire lymfeklieren zijn gezwollen. die die zich in het sleutelbeen bevinden. Ik ben net begonnen te kalmeren en dan jij

Beste artsen van het centrum! Bedankt voor je steun. Ik wil heel graag dat alles goed komt en deze fout kost me mijn leven niet. Vaak geef ik het op omdat ik bang ben.
Bedankt

Dank u voor uw antwoorden otvety.Iskhodya 0,09-0,9 is meer dat je nodig hebt om een ​​poging om.toest vangen Ik hoef niet te worden getest nadat het staafje te maken? Ik ben zo bang, bang artsen hebben vermoedelijk gevonden waar de analyses te overhandigen ((of alle De risico's zijn klein, maar als ik alleen maar dat geval. Hoe voel je je over het nemen van het?

Beste artsen van het centrum, goede middag!
Bedankt voor je steun. Is geslaagd of heeft de test IFA 4G in 8 maanden volbracht. Negatief. Heeft al de algemene of gemeenschappelijke analyse van een bloed overhandigd. Alle cijfers zijn in de norm (binnen het referentiebereik) behalve verhoogde lymfocyt - 3,81 duizenden / mm (referentiewaarden 1,32-3570 / ml) in% - 42% (bij een snelheid van 19-37%). Meer neutrofielen% soepel naar de ondergrens referentiewaarde - 48,0% (percentage (48-78%) Hierbij abs -.. 4360 / ml (normaal 1,78 -. 5380 / ml) Dan Comment - een bloedtest op de hematologische analysator van pathologische cellen werd niet gevonden. Het aantal steekneusrofillen bedraagt ​​niet meer dan 6%.

Nog eens 4 maanden horror

Hij gaf syfilis - negatief! Hier kwam vandaag een andere analyse van de IFA combo-test 6 weken 5 dagen - negatief

Dokter en hoe de wonden zich gedragen, snijdt, als er plotseling een risico op infectie bestaat.
Bedankt

Welkom! Vertel me alsjeblieft, hebben kregen allemaal uitgeput, voor zover mijn symptomen dan 2 weken na de blootstelling hebben zweren op de tong hebben, al is 7 weken na de blootstelling, zweren genezen en stap uit in de taal weer op verschillende plaatsen, ze doen geen pijn, en soms bloeden, ik wil gewoon zeggen dat ze gevonden erosieve gemmorogichesky (zoals zo) gastritis, en veel van Helicobacter in het maagdarmkanaal, de temperatuur als zodanig, nee, houdt bijna altijd 36,8, overhandigde de analyses in een week na blootstelling PCR HIV-DNA-negatief in 2 weken PCR HIV-DNA-negatief na 3 weken ifa 4 generatie otrits atelno, 4 weken IFA 4 + generatie HIV DNA PCR-negatief en 5 weken 5 dagen 4 generatie ELISA negatief - gaf alle verwachtingen in, of het HIV?

Hallo lieve dokter. Het blijkt dat ik kan zeker uitsluiten HIV-tests na overgegeven na een jaar van 3,5, 13, 19, 22 maanden, ongeacht wat zij de resultaten, kon verwarren enz. Later, de productie van antilichamen van een individueel organisme, na de NPA met een vrouw. Je kunt ironisch genoeg dit onderwerp sluiten en vergeten hoe vreselijk een droom is. Bedankt voor de professionele hulp, ik wens je al het geluk en succes in alles.

Dokter, hallo, alsjeblieft, verwijder me niet (dit ben ik weer over de mogelijkheid van infectie voor de zwangerschap, moeder en kind). Vertel me, hoe ga ik verder.? Ik begon rustgevende medicijnen te nemen. Het lijkt me dat ik helemaal niet bedenk dat het kind hiv kan hebben, omdat medicijnen medicijnen zijn, en als ik dit niet begrijp, maak dan geen ruzie. Vich wordt verdreven op medische, onder analyses en bij mij en bij het kind, dus de dokter? En er kunnen geen "maren" zijn? Vertel of zeg nog steeds alsjeblieft als de dokter, op alle medische tekenen is het mogelijk om dit alles te sluiten?

Of kunnen analyses hierdoor worden verward? en toon een vals negatief resultaat? zijn er dergelijke gevallen?

Goede avond! Je schrijft dat je de besmette van een tiental kunt identificeren, en als deze mensen volledig of gedeeltelijk anoniem zijn, hoe dan? Er zal geen laboratorium zijn om naar te zoeken, omdat het onmogelijk te vinden is! Wat gebeurt er in dergelijke gevallen, vertel het alsjeblieft! Bedankt!

Dexamethason kreeg om de dag twee injecties met 8 ml, twee weken na het seksuele contact. Dokter, in dit geval zijn mijn tests niet waarheidsgetrouw? (PCR RNA kach na 17, 25, 40 dagen en ELISA na 2,4,5,6,7,8 weken?)

Dokter, ik was verzegeld: ik kreeg injecties met dexamethason. Prompt, kan de gegeven voorbereiding in staat zijn om de periode van een venster te vergroten?

Excuseer me, maar denk je dat ik nog een test kan doen in het aidscentrum, of kan ik nog steeds vertrouwen op anonieme testen in privélaboratoria? De laatste test werd genomen op 4 maanden. Bedankt.

Dokter, hallo! Vertel me, alsjeblieft, kunnen de volgende geneesmiddelen verhogen de periode venster: clavulaanzuur, Valacyclovir, Atarax, injecties dezdoratadina, Metronidazole, Enterofuril, citroengeel? Bedankt!

Hallo, Ik heb de vraag gesteld drie maanden geleden lijkt rustig, maar nu weer in paniek, overhandigde de analyse 2 keer in vitro een periode van ongeveer 80 dagen en 90 dagen in de negatieve, overhandigde ontlasting culturen gevonden gouden stafillok, de taal is nu aan de basis zijn er kleine rode bultjes, en bloedonderzoeken voor 4 maanden lymfocyten, neutrofielen 50 40 neutropenie zei, opnieuw raakte ik in paniek weer gaan zdaval HIV? of zijn tekenen van iets anders, maag doet nog steeds pijn, maar dat is vaak de taal van hobbels schrik en analyseert deze neytropeniya.skazhite kan symptomen behagen HIV of om al te scoren?

invitro

Het onafhankelijke laboratorium INVITRO was een van de eersten op de markt van medische diensten die het principe van netwerkbusiness gebruikte bij haar werkzaamheden, door een netwerk van medische kantoren te organiseren in verschillende districten van Moskou en een aantal andere steden in Rusland.

  • Meer dan 800 medische kantoren die werken onder de merknamen INVITRO® of INVITRO® in heel Rusland, evenals op het grondgebied van Oekraïne, Kazachstan en de Republiek Belarus.
  • 9 technologische complexen op het grondgebied van Rusland in Moskou, St. Petersburg, Chelyabinsk, Novosibirsk en Samara, op het grondgebied van Oekraïne in Dnepropetrovsk, op het grondgebied van de Republiek Wit-Rusland in Minsk, in Kazachstan in Almaty en Astana.
  • Multilevel kwaliteitscontrolesysteem.
  • Testsystemen van 's werelds toonaangevende fabrikanten.
  • De resultaten van het onderzoek van het Independent Laboratory INVITRO worden door alle medische instellingen in Rusland erkend.

Invitro - onafhankelijk laboratorium - feedback

Reviews over "Invitro - onafhankelijk laboratorium"

Ik hoorde over de invitro anders, zowel goed als niet erg, maar ze kwam nooit een slechte houding of grote wachtrijen tegen. hoewel ik ze slechts 2 keer had. maar over het algemeen hebben ze een goede indruk achtergelaten. Nu ben ik verhuisd en is het handiger om in helix te lopen. Volledige recensie

ze hebben allemaal dezelfde tests die ik ook nodig heb

Zeer ontevreden over het werk van dit bedrijf op straat. Admiraal Makarov. Heeft de analyse aan het kind overhandigd (de hele dag verzamelde urine). In plaats van het resultaat, na een e-mail, na meer dan een dag, kreeg ik een telefoontje, waarin een vrouwelijke stem me vertelde dat mijn analyse was gemorst. En ik werd gevraagd om het opnieuw te nemen. Ik ben gewoon in shock. Volledige recensie

Het gaat over 24-uurs urine, die ik verzamelde voor een gehandicapt kind. Deze analyse was uitermate belangrijk voor ons en vanaf de tijdige ontvangst ervan hangt het van het doel van de behandeling af. Ik heb het niet over het feit dat het de hele dag duurt en ik nam vakantie werk zonder het opslaan van gemiddelde inkomsten. Over het algemeen zal ik daar niet preciezer op ingaan.

Een vriend tijdens de zwangerschap ging altijd naar Invitro voor examens, leek niet te klagen, en de resultaten waren niet bijzonder verwarrend. Ik was er een keer, stond in de rij (Ja, slechts vijf mensen, maar ik was kritisch, ik had haast om te werken.) Ik besloot om naar meer opties te zoeken,

Helix hield van alles, de houding ten opzichte van de patiënten is prima en meer dan één persoon vóór mij viel niet eens in de rij

Ik ben zwanger, 36 weken. Ik ben met de man meegekomen om de analyse van de latente infectie (een Mycoplasma Genitalium) aan mij over te dragen, ik. We kregen te horen met plezier en interesse over de prijzen en voorwaarden van het antwoord. Ze zeiden dat ze de volgende dag zouden komen van 13.00 tot 19.30 uur. De volgende dag kwam, om zo te zeggen, we kwamen tot 17 Volledige beoordeling

uur. Godzijdank hadden we één persoon voor ons en we verloren niet veel tijd in wachtrijen, net de dag voordat we ongeveer 30 minuten in de rij doorbrachten. Bij de informatiebalie zei ik dat we gisteren zijn gekomen, met je gepraat hebben. Let op: de meisjes (twee) waren hetzelfde als gisteren. En een van hen stelde de vraag: "Hoeveel weken heb je?", Antwoordde ik die 36. En ze vertelden me met een opmerking dat ze dergelijke tests niet vanaf 22 weken nemen. Ik vroeg om een ​​weigering te schrijven, zij niet. Nu begrijp ik dat het op zijn minst nodig was om te vragen waar deze informatie is geschreven. Nou, oké. Het meest beledigende is dat de tijd die ik heb niet klein is en dat het moeilijk voor me is om lange afstanden te maken, staand in rijen, trappen enzovoort. Het bleek dat ze gisteren het gevoel hadden dat het NIET nodig was om informatie over te brengen dat ze vanaf de 22e week van de verzameling analyses die ze niet produceerden. Bovendien is het twee dagen verloren. Bedankt. De namen en achternamen van deze mooie en competente meisjes, dat weet ik niet meer. Ik kan zeggen dat we twee keer zijn geweest - op 23 en 24 mei. Het adres is Dybenko 27.

Twee analyses en complete onzin. We hebben de analyse aan een kind van 4 maanden gegeven voor lactose-intolerantie. Het resultaat van de analyse is negatief. Ter bevestiging belden en verduidelijkten ze de arts-adviseur INVITRO, hij bevestigde de afwezigheid van deze lactose-intolerantie. Toen het kind deze lactose kreeg, reageerde hij er onmiddellijk op. Drie dagen hebben we letterlijk gedanst

met een tamboerijn rond het kind. De derde analyse in Invitro, klepsiela oksitoka wonderbaarlijke wijze omgezet in een longontsteking klepsielu Wanneer u belt en praat met de expert in vorderingen terug was beloofd een oproep.. - niet terug te bellen niet! Een vreselijk laboratorium. Omzeild worden. Geld zal niet klein betalen, maar de resultaten zullen ONRESAANBAAR zijn! We zullen voor beide analyses geld terug vragen

Zelfs niet met een verrekijker gedetecteerd

Onbetrouwbare (van het plafond) testen

Test nr. 110 Creatinine in de dagelijkse urine in Invitro is niet in mmol / l (zoals in een bekwaam laboratorium), maar in mmol / dag! En ze staan ​​erop dat hun resultaten in mmol / dag zijn!

Op de ochtend van 23 juni schonk ik mijn bloed voor analyse in het INVITRO-laboratorium aan Profsoyuznaya Street, 104. Tegen de avond vormde zich op de plaats van de injectie een hematoom. Na ontvangst van het resultaat van de analyse meldde Galina dit aan de beheerder, die dit door mijn slechte aderen uitlegde en zei dat er niets aan te doen was. Herhaaldelijk voor het leven Volledige beoordeling

gedoneerd bloed voor tests en aderen was normaal, maar zodra hij in de handen van de verpleegster INVITRO kwam, werden de aderen niet-invasief. Ik herinner me onwillekeurig de danseres, die altijd ergens mee interfereert, hij schreef een recensie op de officiële website van INVITRO, de reactie is nul, wat reden geeft aan te nemen dat het management ook bezorgd is over de kwaliteit van het werk van de werknemers en de reputatie van het laboratorium. Een paar weken later belde de werknemer en beloofde de kortingskaart 15% korting te geven ten koste van de fout van het laboratorium. Drie jaar zijn nog niet voorbij, dus we verliezen geen hoop, ik denk dat mijn benen niet meer in dit lab zullen zijn en ik zal ook een weg boeken voor al mijn vrienden en familieleden.

Het resultaat van de bloedtest wordt op tijd ontvangen.

Nonsafessionalisme van een verpleegster. Op de plaats van bloedmonstername hematoom met een munt van vijf roebel.

walgelijke houding van de medewerkers van het departement op straat. trofimov aan zijn klanten, ten eerste, op 01.07.2015 diende ik twee bloedonderzoeken in, één voor één, en de tweede kwam helemaal niet. na mijn oproep aan de hotline, kreeg ik te horen dat er helemaal geen tweede analyse in de database is, d.w.z. Volledige recensie

de rechtvaardige werknemers van dit beruchte kantoor zijn gewoonweg verloren. Toen ik verbonden was met dit kantoor, de medewerker in een zeer onbeschofte vorm zeurde mij en zei dat er niets verschrikkelijks, ze zijn zo constant aan het gebeuren en ik moet gewoon komen en deze analyse opnieuw nemen. dan moet ik op eigen kosten werktijd doorbrengen, niet 's ochtends eten, opnieuw doordringen...

Aandacht voor klanten "Invitro"! Wees voorzichtig en kies ervoor om de diensten van de "Invitro" -filialen te gebruiken. Onder het merk van dit bedrijf zijn er "franchisenemers" die deze naam gebruiken, zogenaamde "partners". Normen en kwaliteit van het werk die Invitro niet bijhoudt. En er zijn situaties. bij het uitdrukken van de kosten van de service en het schrijven naar de receptie, bij het berekenen van de volledige respons

na het onderzoek is de cliënt gedwongen om veel meer te betalen dan hem eerder was medegedeeld. Wees voorzichtig, als (bijvoorbeeld) na de echografie, de dokter plotseling besluit om uw mening over het onderzoek uit te drukken, en laat God het aan te bevelen of iets te schrijven op een stuk papier (en tokmo, uit vriendelijkheid!) Zelfs als je niet over het vragen ! Bedenk dat u ook voor de ontvangst moet betalen! En de dokter waarschuwt u hier niet voor! Voor jou zal het een onaangename verrassing zijn. Natuurlijk kunt u bellen met de call center "Invitro" en vragen: "Waarom niet de dokter waarschuwt dat je" moet "veel meer als hij besluit om zijn mond open te doen, of iets te schrijven op een stuk papier?" You. op dezelfde manier zul je horen: "Dit zijn niet de onze, maar onze partners." En wie moet aan alle voorwaarden van franchising, kwaliteitsinformatie normen en klantenservice te controleren ?? ? INVITRO is hetzelfde UW merk! Wees voorzichtig, verwijzend naar het kantoor in Sheremetevskaya (Maryina Roshcha)!

Kwaliteitsbeheersysteem in "INVITRO" en toezicht houden op het werk van de franchisenemer WERKT NIET!

Lilia, ik was op een stage als paramedisch beheerder (ik wilde in Invitro Chelyabinsk werken) in het algemeen omdat syfilisstudies alleen op deze manier verward zijn. en jouw geval was niet de enige bij mij, dus ik ben blij dat ze me daar niet hebben gebracht.

het laboratorium in vitro

Je notenverpleegsters nemen tests rechtstreeks bij de ingang. een paar weken geleden op zaterdag wilde ik plassen, maar toen ik zag dat het ronddraaide en wegging, nam een ​​ongeschoold kind blijkbaar het bloed van de drugsverslaafde op de trap, afgrijzen. het was niet genoeg om infecties van dergelijke patiënten op te pikken.

Altijd blij met de kwaliteit van de Invitro-services. Altijd uiterst beleefd, voorzichtig. Alles zal worden opgeschreven en opnieuw worden gevraagd, ze zullen alle gegevens controleren. Analyses zijn klaar in de tijd. SMS is gekomen - je kunt gaan ophalen. Erg handig, wat mij betreft. Nou, het belangrijkste is dat ik de resultaten van de tests vertrouw. Toen ik naar Invitro overschakelde

van een ander laboratorium (moe van het betalen van charlatans) geleerd in detail over de apparatuur en in het algemeen de kwaliteitsnormen.

Alles op het hoogste niveau

De geschiedenis van mijn gebruik van de diensten van het laboratorium Invitro kende de donkere vlekken niet. De resultaten waren altijd op tijd klaar, de aderen werden snel gevonden, de beheerders waren niet onbeleefd, maar bleven altijd stralen met een stralende glimlach, en zelfs de rij was in een snel stromende beweging gevangen.

Goede nieuwe apparatuur, adequate service, gunstige locatie en werkschema

Nou, ik weet het niet eens..

Ik ben in de positie Ik heb tests gekozen die ik gratis aan de overheidsinstelling kon doorgeven. Heeft besloten om analyses in betaald laboratorium over te dragen, niet om in de wachtrij te staan ​​en om een ​​comfortabele service te krijgen. Het resultaat was dat een jong meisje haar naam helaas niet meer wist en zo grof tegen me zei dat het niveau van adrenaline sprong.

in mijn bloed tot het uiterste. Dat ik moest weigeren om tests te nemen op deze dag. Een volledig gebrek aan interesse in de cliënt Het was niet gemakkelijk om 's morgens vroeg op te staan, niet te eten (omdat het aan toxicose lijdt) en een nerveuze shock te krijgen. Bedankt, ik zal nooit terugkeren naar INVITRO. Bovendien wordt als arts geen enkele patiënt naar dit laboratorium gestuurd. Er zijn andere waardige laboratoria. Morgen ga ik naar de al bewezen, zij het duurder. kantoor adres Vladikavka, 64, Barbashov St.

Vandaag, op 31 maart 2014, om 8:00 uur, werd mijn familie opnieuw gewekt door het luide constante tikken (rammelen) van schoenen met hoge hakken door Elena Yefimova. Deze manager van de branche "Invitro" in Krasnodar, op Prospect Chekistov, 38 dagelijks (en zelfs op zaterdag) van de vroege ochtend tot de hele tip

late avond (behalve op zondag) stappen in schoenen met hoge hakken tijdens het maken van luide gekletter, op de vloer in de kamer op het bovenstaande adres is de tegel. Het geluid is erg luid en luid op dit moment, alle mensen in het huis slapen nog steeds en dit maakt het geluid nog sterker. Ik herinner u eraan dat deze organisatie zich bevindt op Prospect Chekistov House 38, op de eerste verdieping in een verbouwd 3-kamerappartement in een residentieel appartementencomplex. Boven uw organisatie zijn ook de gebruikelijke residentiële 3-kamerappartementen, met name SLAAPKAMERS, waarin gezinnen met kleine kinderen op hetzelfde moment slapen.. En over de normale slaap van allen die boven de "Invitro" in hun appartementen in de 6e hal in dit huis wonen, kan helemaal niet worden gesproken. Voortdurend, dagelijkse klop op de hielen van de werknemer Efimova gehoord tot 6 verdiepingen, over wat zij en andere leden van deze tak heb ik meer dan eens gezegd, en vroeg om een ​​menselijk wezen te lopen op zijn hielen op de tegelvloer, omdat dit interfereert met de normale leven van mijn familie en andere bewoners, evenals afgekeurd door SES-autoriteiten. Maar helaas zijn mijn verzoeken niet gehoord. We hebben geen geduld van de dagelijkse "kloppende hakken". Dit geluid maakt mensen hele families wakker! Huurders van het huis zijn woedend over het gebrek aan actie van het leiderschap in de persoon van allemaal dezelfde Efimova. Ze doet niets om de situatie te verminderen tot "nee". We hebben nu een jaar lang geluisterd naar het dagelijkse elke minuut geklop van deze persoon. Geloof me, van 's morgens tot' s avonds tijdens het kloppen is in uw eigen appartement is gewoon onmogelijk! Neem actie tegen de werknemer Efimova branche "Invitro", die systematisch in strijd met de rust en stilte in een woongebouw, en gewoon stoppen pacing op de hielen van het werkgebied.Zo hetzelfde exemplaar van de klacht en de CPS, werd gestuurd als de afgesplitste commissaris van de inbreuk, met de eis om de wettigheid van het plaatsen van "Invitro" in een appartement huis te controleren, controleert de rechtmatigheid van de installatie van de luifel en stappen zonder de panda sa voor gehandicapten, etc.

Devil's houding tegenover mensen!

Afgelopen zaterdag heeft ze hiv-tests gedaan, Syphilis en Hepatitis. (Invitro m. Airport) Vreemd genoeg kwamen de resultaten dezelfde dag in 4 uur uit. Verrast. Het resultaat is een positieve reactie op syfilis. Het werd aanbevolen om een ​​"meer uitgebreide" analyse te ondergaan. Duur. :) Ik was in shock. Ik ben voor de man, op zichzelf

en mijn man is zeker. Bovendien gaf ze in de herfst dezelfde analyse in het ziekenhuis, alles was in orde. Ik sterk perenervnichala. Mijn man was in shock. Daarom zwaar ruzie gemaakt, net voordat de scheiding niet kwam. Maar diep van binnen geloofde ik nog steeds niet dat het waar was. Heeft gekeken naar de beoordelingen op internet en zorgde er nog meer voor dat dit niet waar is. De volgende dag nam ik haar mee naar het ziekenhuis. De resultaten zijn goed. En geld wordt zomaar weggegooid. Geen voet meer daar. En ik adviseer niemand. Het is gewoon een scheiding voor geld. En je kunt niet voor hen archiveren. Het heeft geen zin.

Ik wil dat nu melden in Invitro - een specifieke echtscheiding voor geld. Is gekomen om gynaecologische analyses af te leveren in de kliniek (m. Kozhuhovskaja). Tijdens het onderzoek, de "dokter" (als het zo genoemd kan worden), zei Artemova Eugenia Valentinovna dat ik "alles in de papilloma heb" en ze dringend moet verwijderen, bang als de hele tip

dit is verschrikkelijk voor een toekomstige zwangerschap en onmiddellijk het prijskaartje 15 000 wrijven genoemd. Ik was na deze ontvangst van streek, tk. Toch is het een operatie, alles zal voor een lange tijd worden genezen. Maar deze arts wekte geen vertrouwen in mij en ik besloot om opnieuw te controleren bij een andere arts in de "Family Doctor" -kliniek. Na onderzoek zei de dokter dat ik geen papilloma heb. Het blijkt zo'n structuur van het slijmvlies te zijn. Als een arts in INVITRO dit zou kunnen verwarren. Eigenlijk is het een misdaad om een ​​gezonde persoon een moxibustie te geven! Maar zij is een moeder, er is geen schaamte, geen geweten. Ik zal nooit meer naar deze kliniek gaan en ik zal al mijn vrienden over dit incident vertellen.

1. Hoge ongerechtvaardigde prijzen
2. "Specialisten", die zijn gerecruteerd door de advertentie.
3. Een continue scheiding voor geld.

Was een vaste klant van Invitro. Ik kan niets vreselijks zeggen over het laboratorium: je betaalt geld en wacht op het resultaat. er waren een paar onaangename momenten met de meisjes bij de receptie vanwege de boerse behandeling van klanten. Onlangs ontdekte ik het laboratorium Lab4u. Prijzen en services zijn beter dan Invitro

Ik probeerde iedereen te bereiken! De vraag is rijp geworden! Hoeveel heb je gekwalificeerde specialisten? Ik ging naar de uzi! En je weet dat ik verbluft ben - NIETS om iets te zeggen. Ten eerste was het meisje dat de telefoon opnam niet erg prettig. Het gevoel dat ik haar wakker maakte om 7 uur in de hele recensie

opstanding. Ten tweede, toen ik kwam, zei ik tegen niemand, niet waar te hangen dingen, noch wat dat hoffelijkheid is niet genoeg dat ik wachtte ongeveer 10 minuten. Maar het is niet eng. Dus ik kwam bij een echo naar een vriend Blagikh A.V. (zoals het is geschreven in het uittreksel van de uzi) begon eerst naar de buik te kijken: Oh! Ja, je hebt een cyste! waarop ik pareerde dat ik geen cyste heb. Hij antwoordde: Nou, misschien is het een cyste van een geel lichaam of het gele lichaam zelf. Ik heb niets gezegd. Hij begon transvaginaal te kijken - hij zei dat dit een geel lichaam is. dat het embryo niet in de baarmoeder te zien is, maar hoogstwaarschijnlijk is er zwangerschap. Ik vroeg aan welke criteria hij dergelijke conclusies trok? Ik heb geen duidelijk antwoord gehoord, blijkbaar (zoals ik heb begrepen) simpelweg door de aanwezigheid van een geel lichaam. Hoewel het alleen over ovulatie spreekt en niet noodzakelijk over zwangerschap, de waarheid over ovulatie, vertelde hij me ook. Ik vroeg hem of het vanaf de conceptie nog 5 weken zichtbaar was, hij zei dat Emik ergens op de weg was. Maar voor ons het belangrijkste - zei hij, is buitenbaarmoederlijke uit te sluiten, dit kwam een ​​week na de implantatie (citaat) optreden in de darm, en dan snijd je af de helft van de dikke darm (onnodig te zeggen in wat ik was in de war?). (.) Vervolgens vroeg ik om de monitor in te zetten en tussen de twee eierstokken zag ik een klodder met een bult, vroeg ik wat het was? Misschien is hij het? Waarop hij antwoordde: ja dat is het, het is de darm. (waar bevindt zich de darm in mijn baarmoeder?), en toen sloeg hij me ter plaatse! (Argument dat het embryo is nog niet gecrawld en dus implontatsii was niet) die ik nodig heb om bloed te doneren voor hCG, omdat het corpus luteum IS (.) En dan HCG is reeds geproduceerd (.) Ik ben geschokt. Waar is de verbinding überhaupt ?? Op mijn vragen antwoordde dat ik hen de Gynaecoloog moest vragen, en voor wat ik 650 roebel had betaald toen ?? Voor een geweldig verhaal over de ingewanden in de baarmoeder en hCG in het gele lichaam ?? Het is normaal om in een week naar DEZE arts te komen en in het algemeen is INVITRO niet van plan. (Ik denk dat hij het geraden heeft) en overal waar ik deze post post! Omdat mensen gaan naar privé-klinieken zijn niet alleen voor de lol en om zichzelf te verlichten. Het is vreemd dat hij Goed is, niet Lobanov...

Er zijn dezelfde artsen als ik en de ballerina! Niet beleefd, niet netjes! Haar bij het meisje op retsepshene ongewassen... zoals met alles naspelen. Nou, in de review kun je al het andere lezen! Rating per ongeluk postvila, ik wilde het zeggen!

Laboratorium m. Babushkinskaya. 04.08.2013 op zondag heeft daarom analyses al vroeg in de ochtend overhandigd, snel. 08/06/2013 Ik ging naar het resultaat. in de ochtend rond 8.00, voor het werk. De wachtrij. De lady-beheerder werkt met de patiënt. Ik wacht, ik denk dat het nu zal worden vrijgegeven, ik zal vragen om resultaten te geven, in handen van een cheque. De dame eindigt, wenkt de volgende beurt. Volledige recensie

Ik greep het moment dat ik vraag, hoe kan ik rezultat.Ona zonder verhoging van zijn ogen, drukkers, op een eerste, probeer ik haar uit te leggen dat de druk één vel is een moment van tijd, en wacht tot alle, op een kosten voor de patiënt met een lijst van ongeveer 10 testen minuten voor elk, al een uur. Waarop ik weer naar de wachtrij met een categorische verzoek verdomme niet afleiden, omdat het al 12 patiënten heeft uitgegeven en was erg moe. Nou, ik ben een beest dit was niet gestild, en nog steeds gevraagd over de vraag of, afgezien van dat ze me het resultaat geven, want met het werk van de tijd nemen af, record aan de endocrinoloog, het nemen van een half uur, en nog steeds en dat alles, wat een duidelijke ontvangen antwoord, ja tegen mij kan resultaten geven zodra iemand zal worden vrijgelaten. En op dit moment heb ik bijna niet lachen, het spijt me, als een paard, omdat in de deuropening, in de doorgang naar de behandeling, waren er 2 verpleegkundigen (en God weet wat nationaliteit) en een tweede specialist retsepshena en makkelijk te doen op geen shit, domme wachten, verpleegkundigen, langzaam opgesteld van de patiënt, en de tweede met retsepshena, nou ja, ik weet niet eens wat ze verwachtte. Eerlijk gezegd was ik gewoon in shock. Drie stand-alone werkt goed als je kunt, terwijl ze woedend, zeggen wat doe je hier in de buurt op te hangen, zoals te sturen naar uw e-mail, afdrukken resultaten en raduyte en niet neuken ons erg drukke mensen afgeleid. Ik ben niet naar de dokter gegaan. Testen kreeg na 30 minuten en een oproep naar een call-center, links van de klacht, kreeg een monotone respons van een specialist, hield een gesprek over de cultuur van het omgaan met klanten, en in het algemeen een vestiging in Babushkinskiy opereert franchise-systeem, wat eigenlijk betekent, gelegaliseerd hamstvo.Kakaya neuken cultuur, werk je voor het geld, je principe "klant heeft altijd gelijk", zelfs als hij verkeerd is. Voor het geld hoeven we niet te zien je gezicht is niet gelukkig, niet hoeven te zoals je moe bent om te luisteren, al die onzin horen we in de stedelijke klinieken onder de MLA. Jij bent het volk van God. medische diensten de markt op dit moment is zo verzadigd met suggesties dat je moet op zijn minst strijd voor de omvang van de verkoop van hun diensten, en niet op alle aan het toeval toe te staan. Obhamil Nou, nou, laat staan, dus naar de hel met hem zullen de andere komen, en je bent niet bang, dat niet zal komen. En zijn vrienden en familieleden zullen niet adviseren. RESPECTEER MENSEN waarop je geld verdient.


Vorige Artikel

Hepatitis-forum

Gerelateerde Artikelen Hepatitis