Hepatitis-forum

Share Tweet Pin it

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

Fibroscaan, fibrotest. meningen, beoordelingen, statistieken.

  • Ga naar pagina:

Re: Fibroscane, fibrotest. meningen, beoordelingen, statistieken.

Uw bericht Strashnenko »19 januari 2013 19:16 uur

Re: Fibroscane, fibrotest. meningen, beoordelingen, statistieken.

Uw bericht Maximitsj »23 januari 2013 11:31 uur

Re: Fibroscane, fibrotest. meningen, beoordelingen, statistieken.

Uw bericht lynx »23 januari 2013 11:42 uur

Re: Fibroscane, fibrotest. meningen, beoordelingen, statistieken.

Uw bericht lynx »23 januari 2013 12:00 uur

Re: Fibroscane, fibrotest. meningen, beoordelingen, statistieken.

Uw bericht Strashnenko »23 januari 2013 19:00 uur

Re: Fibroscane, fibrotest. meningen, beoordelingen, statistieken.

Uw bericht lynx »24 januari 2013 13:34 uur

Fibroscan lever

Fibroscannen van de lever is een innovatieve, snelwerkende, niet-chirurgische methode van orgaanonderzoek die de stadia van leverziekte voor een bekende oorzaak bepaalt. De omvang van fibroscan is uitgebreid: hepatitis van verschillende groepen, de ziekte van Wilson, cirrose en verschillende pathologische veranderingen in het vitale orgaan.

Om een ​​studie van "leverfibroscan" uit te voeren, in tegenstelling tot de fibrotest, hoeft men zich niet vooraf op deze procedure voor te bereiden. Maar net als bij elke andere methode om de menselijke gezondheid te onderzoeken, zijn er contra-indicaties: obesitas, de aanwezigheid van vocht in de buik (ascites), zwangerschap.

Deze methode om het stadium van de ziekte te bepalen is goed omdat het:

Het fibroscanapparaat analyseert de contouren van de lever, de functionaliteit en morfologische kenmerken, weefseldichtheid. Het apparaat werkt via intervallen van intercostals, met een focus op 5-6 cm., Heeft een ultrasone sensor met oscillaties van laagfrequente golven, die in het hepatische weefsel elektromagnetische golven vormen.

In de laatste waarden van deze analyse worden de parameters van gezonde cellen en elastische hepatocyten gefixeerd in verhouding tot niet-gezonde cellen. Het resultaat van de studie wordt geschat in kilopascal en bepaalt de stadia van pathologische veranderingen (0-4):

F0 - geen fibrose;

F1-F3 - relatieve mate van fibrose;

Wat is fibrose en de symptomen ervan?

Kenmerken van de studie van fibrose in de lever op fibroscan:

  1. automatische actie van het apparaat;
  2. meervoudige uitvoering;
  3. afwezigheid van bijwerkingen en complicaties;
  4. wordt in rugligging op de rug gehouden met de rechter arm teruggeworpen;
  5. resultaten kunnen worden vertrouwd.

Fibroscan, waarvan de prijs niet te duur is, is geïndiceerd voor mensen met de aanwezigheid van ziekten zoals:

  • hepatitis c;
  • infectie of virus;
  • cirrose;
  • auto-immune hepatitis;
  • niet-geïdentificeerde ontsteking in de lever;
  • infiltratie;
  • geelzucht;
  • bedwelming van het lichaam;
  • cholangitis van de galwegen;
  • cholestase;
  • cytolyse;
  • vette hepatosis.

Als we fibroscanning vergelijken met elastografie en biopsie, zal de laatste minder informatief en pijnlijk zijn voor de patiënt dan de andere twee soorten onderzoek:

  • biopsie - een klein gebied van het lichaam wordt gehouden met het beschadigde weefsel en geanalyseerd, maar de patiënt een gevoel van onbehagen, ontluchten plaats waar het monster genomen, de pijn, die kan leiden tot de dood;
  • fibroscan + elastrometry - laat een uitgebreid beeld zien van het pathologische proces van de lever. Op dit moment, artsen zijn van mening dat hun gelijktijdige toepassing kunt u de "biopsie" procedure volledig te laten vallen.

Maar ondanks dit medisch advies, een biopsie is goed in gevallen waarin alle onderzoek een duidelijk beeld niet geven als de patiënt uitgesproken symptomen. Een biopsie helpt om de oorzaak van de nederlaag van een vitaal orgaan te kennen, maar deze procedure heeft contra-indicaties en complicaties (duizeligheid, misselijkheid, braken, allergisch zijn voor alle onderdelen van pijnmedicatie).

Het ontcijferen van fibroscan vereist gespecialiseerde vaardigheden om de resultaten nauwkeurig te interpreteren, maar de patiënt, om de indicatoren op de een of andere manier te begrijpen, volstaat om de beperkende criteria (de indexlijst van fibroscans) te kennen:

  1. 14.1 Kpa = F4 - cirrose van een vitaal orgaan.

De eerste indicator wordt aanzienlijk overschat, omdat er gevallen zijn waarin vanwege ziekten zoals cholestase of steatose de dichtheid van de orgaanweefsels bij afwezigheid van fibrose wordt overschat. daarom fluctueert het resultaat van de primaire indicator tot 6,1 KPa.

Veel mensen aan wie de arts deze procedure heeft toegewezen, wordt de vraag gesteld "hoe vaak fibroscan zich vergist." U kunt deze vraag ondubbelzinnig beantwoorden - zelden. Fibroscan wordt door de artsen van de wereld erkend als de meest accurate (informatieve) en tegelijkertijd onschadelijke manier om het stadium van de ziekte te bestuderen. Daarom kunnen de resultaten van deze studie betrouwbaar en noodzakelijk zijn.

Fibroskanom gelijke voet met de lever, waarvan de prijs varieert van 3 000 10 000 roebel, afhankelijk van de studie plaatsen (stedelijk of privé-kliniek, de stad), en voerden een colonoscopie (candling lichaam door middel van de dikke darm). De kosten van deze procedure zijn 4.000 - 7.000 roebel, maar meestal wordt dit soort onderzoek in het buitenland uitgevoerd.

Om het apparaat "fibroscan" te kopen, simpelweg omdat het niet mogelijk is, omdat u vaker dergelijke apparatuur van het ziekenhuis en polikliniek koopt en niet in de grootte van één eenheid. Daarom, als u een eenheid in één exemplaar koopt, zal het te duur zijn. Ook is het kopen van dergelijke apparatuur klein, het belangrijkste is dan om het te bevatten en, indien nodig, te repareren. En dit vereist gespecialiseerde vaardigheden.

Fibroscan heeft ondanks zijn kleine leven - 10 jaar - een enorm aantal positieve beoordelingen, zowel van artsen als patiënten. Velen die deze procedure uitvoerden waren zeer tevreden met het resultaat, omdat de arts dankzij de resultaten van de tests in staat was het stadium van de ziekte te identificeren en op tijd de behandeling van fibrose voor te schrijven.

Dus wees niet bang om een ​​uitgebreid onderzoek van je lichaam te ondergaan, het is nooit te laat om behandeld te worden. Denk eraan, je leven ligt in jouw handen!

Hoeveel leven er met leverfibrose

Waarom verschijnt leverfibrose?

Wat je kunt eten met leverfibrose

Wat is gevaarlijke cirrose

Wat je kunt eten met cirrose

Hoe levercirrose te genezen

Traditionele geneeskunde voor cirrose van de lever

Oorzaken van levercirrose

Symptomen van levercirrose

Oor tegen cirrose

Symptomen van hepatitis c

Behandeling van chronische hepatitis met

PCR-bloedtest voor hepatitis met

Traditionele geneeskunde voor hepatitis met

Methoden voor infectie met hepatitis c

Zwangerschap tijdens hepatitis

Voeding voor hepatitis met

Levensverwachting van een patiënt met hepatitis c

Hcv-bloedtest voor hepatitis ts

Patiënten met hepatitis C zijn gevaarlijk, zelfs denkend aan een biopsie. Hoewel deze procedure als minder traumatisch wordt beschouwd, is deze nog steeds invasief. Pogingen om materiaal te nemen kunnen bloedingen veroorzaken, wat moeilijk te stoppen is. Bovendien vereist een biopsie een speciale training en blijft hij in het ziekenhuis.

Momenteel zijn niet-invasieve technieken voor het onderzoeken van de lever-elastometrie (elastografie) of fibroscanning ontwikkeld.

Fibroscanning van de lever is de ontwikkeling van professor-hepatoloog Thierry Poinar. Momenteel is zijn uitvinding de wereldstandaard voor diagnose in de hepatologie.

De procedure wordt uitgevoerd met behulp van het apparaat "Fibroscan". De taak van de methode is om het parenchym van het orgel te bestuderen met een schatting van de elasticiteit ervan. Met standaard echografie wordt alleen de weefseldichtheid onderzocht, terwijl elastometrie de hoeveelheid weefseldoorbuiging meet die wordt veroorzaakt door de oscillaties die door de sensor worden uitgezonden.

Indirecte elastografie van de lever wordt gebruikt om de ernst van fibrose te diagnosticeren - vervanging van normaal weefsel door bindweefsel, fibrotisch weefsel.

Het principe van het apparaat "Fibroscan" - hoe hoger de dichtheid van de lever, hoe sneller de door de sensor uitgezonden golven zich verspreiden en reflecteren.

Voordelen van deze techniek:

  • niet-invasiviteit - tijdens de procedure is er geen inbreuk op de integriteit van de huid en interne organen;
  • pijnloos;
  • gebrek aan specifieke training;
  • Geautomatiseerd systeem - het resultaat wordt niet beïnvloed door de menselijke factor en de kwalificatie van de sonoloog;
  • universaliteit - de techniek wordt gebruikt om fibrose te diagnosticeren bij elke leveraandoening. De uitzondering is ascites;
  • Snelheid - de tijd van onderzoek is van 5 tot 10 minuten;
  • kosten - leverelastometrie is goedkoper dan een biopsie;
  • mogelijkheid om pathologische processen in dynamiek waar te nemen;
  • beoordeling van de heterogeniteit van de verspreiding van pathologische veranderingen in de weefsels van het orgaan;
  • beschrijvende karakter.

Indicaties voor de studie:

  • hepatitis van elke etiologie, inclusief chronische;
  • cirrose en leververvettinghepatose;
  • toxische laesie met symptomen van cytolyse of cholestase;
  • cholangitis;
  • verhoogde bilirubinespiegels in het bloed gedurende een lange tijd.

Elke medische procedure heeft zowel positieve als negatieve aspecten.

Fibroscannen van de lever heeft de volgende nadelen:

  • necrotische veranderingen in weefsels kunnen niet worden geschat;
  • zwakke gevoeligheid in de vroege stadia van fibrose;
  • vervorming van het resultaat bij patiënten met overgewicht, acuut ontstekingsproces in de lever.

Contra-indicaties voor elastometrie:

  • zwangerschap;
  • leeftijd tot 18 jaar;
  • de patiënt heeft een pacemaker;
  • ascites;
  • obesitas.

In gecompliceerde gevallen kan leverelastometrie een biopsie niet vervangen. De beslissing over de diagnosemethode wordt in dit geval genomen door de behandelende arts.

Forum Hepatitis C, Hepatitis B, HIV, Oncologie
Generieke geneesmiddelen voor de Indische geneeskunde

(Uitwisseling van informatie, ervaring, kennis, communicatie)

Als er geen mogelijkheid is om fibroscan te maken, kan het dan mogelijk zijn om HTP te starten?

Als er geen mogelijkheid is om fibroscan te maken, kan het dan mogelijk zijn om HTP te starten?

Uw bericht Anfisa »22 december 2017, 16:24 uur

Als er geen mogelijkheid is om fibroscan te maken, kan het dan mogelijk zijn om HTP te starten?

Uw bericht hepatologist »24 dec. 2017, 20:24 uur

Facebook

Fibroscan - Uzi

We hebben gehoord over de actie van een van Kyiv's MC:

Complex onderzoek van de lever met een fibroelastometer op het apparaat "Fibroscan" in de kliniek "Suhsna-medicijn" voor 899 UAH. in plaats van 1820 UAH. Besparing van 921 UAH. (51% korting)

De kosten van het onderzoek omvatten:
o consultatie van de hepatoloog-gastro-enteroloog
o Fibroelastomeer op Fibroscan-apparaat
o uitdrukkelijke test voor hepatitis B
o uitdrukkelijke test voor hepatitis C

Het is noodzakelijk om vooraf in te schrijven via telefoon: +380931704186

De promotie is geldig van 25 april 2018 tot 25 juli 2018 inclusief.

Fibroscan - Uzi

Wie werd gediagnosticeerd met hepatitis C, een paar woorden van een specialist in de behandeling van deze ziekte.

REVIEWS

In februari, nadat een tandarts hepatitis c had gevonden. Ik ging naar de dokter, ik zei dat er Indiase generieken zijn. De garantie is 95%. In India is de hulporder besteld. Alles is gekomen, documenten, instructies. De enige dozen waren enigszins verfrommeld. Ik belde de site, zei het meisje dat misschien op het postkantoor. Het pakket uit Moskou zou eraan komen. Maand al gedronken, Sophosubir en daklatasvir, de analyse is negatief. nog twee banken moeten dronken zijn. maar ik ben al heel blij met dit nieuws. alle gezondheid en geluk.

Hepatitis is niet gevonden!

Bij mij zou het bedrijfsleven tot de tweede fase van een fibrose moeten doorgaan. De gebruikelijke behandeling heeft me niet geholpen. Stervende langzaam voor onze ogen. De partner werd geadviseerd door Indiase pillen, zeggen ze, ze helpen in 98% van de gevallen. Op de familieraad besloten om te proberen. De hepatoloog heeft een regeling sof + dak aangesteld (bestelde de hele cursus, dus een beetje goedkoper). En ik kan zeggen dat dit geen interferon en ribavirine is, maar tijdens de therapie kun je veilig naar je werk gaan, welzijn is normaal. Ik verloor de diagnose in zes maanden, zelfs ik geloof het zelf niet.

Per ongeluk werd hepatitis c (genotype 3a / c) met afschuw gevonden bij de voorbereiding op een operatie aan het kniegewricht. Ik heb je Lucisovel-cursus voor 12 weken besteld, op het moment dat ik de tweede pot begon. Vandaag ontving ik het resultaat van analyses (kwantitatieve PCR), NIET GEDETECTEERD. Ik geloof mijn ogen niet! Geluk volledige broek! Heel erg bedankt! We stuurden het medicijn op de dag van de bestelling, prompt, snel, alle papieren waren bijgevoegd.

Hartelijk dank aan allen die een geneesmiddel voor hepatitis C uitgevonden en dank de winkel vandaag, drie maanden later tot een negatieve reactie PCR ultrochuvstvitelny, geen virus werd waargenomen voor de interesse die ik heb in een maand na het nemen van sofosbuvirai daklatosfira geslaagd een eenvoudige PCR tot 60 eenheden en was al een negatief antwoord kwam ik, drug werkt geweldig, ik dronk zudis neem hier vet en de prijs die ze hebben de laagste, dat is ook erg leuk, de bijwerkingen had ik niet alleen drie keer naar links knie en zwelling van de vloeistof gepompt, ik koelen hepatologist is te wijten races pada-virus, zodat het werkt op het bindweefsel, zijn nu allemaal super, drie maanden snel voorbij, biochemie en klinische analyse van grote alles normaal is, dankuwel meisje consultant Nastya en mensen die deze winkel geopend!

Soort tijd van de dag! Ik besloot om een ​​recensie achter te laten over India-Help. Maar ik zal beginnen met mijn voorgeschiedenis. Ik hoorde per ongeluk over mijn hepatitis in 2012. Vóór de behandeling had ik genotype 3a, de diagnose fibroscan F4. Ik ontdekte per ongeluk mijn ziekte, ik was in 2012 slecht doorgespoeld, niets hielp. Mijn therapeut gaf een verwijzing naar de besmettelijke ziektespecialist - hij slaagde vervolgens voor de tests - de resultaten - hepatitis C. Indices ALT 328, AST 142. De arts stuurde me naar PCR, echografie en fibroscan. Echografie toonde een toename van de lever en de milt, fibroscan - f4. De diagnose is gecompenseerde cirrose van de lever. Het was bloeddruk, geen woorden. Ik was op zoek naar een goede hepatoloog - ik vond het via vrienden. Ik merk meteen, van het interferon, ik snel geweigerd, ik weet wat de uitkomst is. Toen adviseerde een collega uit het werk om aandacht te schenken aan Indiase drugs, ze zeiden dat iemand genezen was met behulp van hen. Later kwam ik deze site tegen, ik besloot om hem te nemen, omdat ik elke dag op de rekening stond...
Mijn schema is sophosbuvir + daklatasvir + rebetol. Na 4 weken van de eerste tests: ALT en AST (14,5 en 19,7) kwamen weer normaal, een week later voorbij PCR-kwalitatief - negatief. Ik wil er rekening mee houden dat er tijdens de behandeling pijn in de spieren en gewrichten was, een bloeding in hun neus, het lichaam ophield te jeuken. Hoe het me allemaal kwaad maakte. nu houd ik een dieet, ik hoop dat de cirrose rustig zal verlopen.
Van de minnen - dit is een zware verslaving aan het medicijn - mijn lichaam reageerde slecht op de pre-pil - ik wilde slapen en wilde slapen. Maar ik ben blij dat ik gep S. gewaagd en won S. Dankjewel de hulp van India-help voor je medewerking!

Hallo allemaal! Besteld op deze site sophosbuvir en daklatasvir van Natko, was tevreden. In één keer zal ik voordelen opmerken - de minimale bijeffecten, de toegankelijke prijs, na 6 maanden controle PTSR - het virus is niet onthuld! Nadelen: niet in de Russische Federatie gepatenteerde, is het noodzakelijk via tussenpersonen te krijgen (in mijn geval heb ik het geluk-India helpen geholpen door 100%), kun je niet kopen bij de dokter of de apotheek, de bijzondere voorwaarden voor opslag en de temperatuur, die niet alle past.
Kort over de therapie zelf: na een maand van het afleggen van de testen bleek de afwezigheid van HCV, maar ik ging door de cursus tot het einde, d.w.z. alle 12 weken. Vreselijke pobochek werd niet opgemerkt dat mijn haar dunner werd, misschien is het niet vanwege de pillen, maar na zes maanden kwam alles weer normaal. Voor de cursus werd ergens vijftienhonderd dollar gegeven. Parcel moest wachten, deden hem tot Tyumen laat ((Tijdens de behandeling was ik lusteloos en depressief, misschien is het gevolg van het dieet en constante gedachten over de ziekte. Een normaal leven leiden, rijdt in een auto en ren naar me tabletten van de weg. Nu heb ik oke, AST en ALT normaal, echografie toonde ook aan dat alles in orde is. jongens, wees niet bang om nieuwe methoden te proberen, omdat ze echt werken. Bedankt aan al het personeel India-hulp, die ons helpen gewone mensen om te gaan met HCV in hun thuisland.

Hij behandelde zijn zoon tegen hepatitis C volgens het schema cofosbwir + lepidasvir. Tot nu toe weet hij niet waar hij deze infectie in zijn 25 jaar heeft opgepikt. Analyses hiervan met hepatitis waren slecht: ALT en AST waren verschillende malen hoger dan normaal, het voordeel van fibroscan liet zien dat met de lever des te minder. Ik zal meteen zeggen - de behandeling hielp! MAAR..we krijgen serieuze nevenreacties: de zoon is geel van het nemen van de pillen, het haar is op de een of andere manier kleurloos geworden, kortom - voortdurend zich slecht voelen. Zoals later bleek, zijn de pillen ernstig, dus gaven ze dergelijke effecten. Verbetering vond plaats ergens in 2-3 weken na het einde van de cursus (we kregen 12 weken voorgeschreven). We waren aan het lijden, maar nog steeds de HCV aan het winnen - PCR - NEGATIEF. Ik wil één ding zeggen, wees voorbereid op het feit dat niet alles zo soepel zal verlopen, maar het is de moeite waard, ondanks enkele maanden van slechte gezondheid. Nu is hij gezond, en ik droom al van kleinkinderen)))

Behandeld van zijn hepatitis C naar zijn moeder. Het was niet mogelijk om de originele sophosbuvir te kopen, want toen ik eenmaal achter de generieke geneesmiddelen kwam, besloot ik het te proberen. Dit is onze redding geworden door de vorming van fibrose, cirrose en andere verschrikkelijke diagnoses. We kochten Hepzinat LP via eu internetapotheek. Na een jaar therapie is de moeder helemaal gezond, is er geen virus in het bloed, glimlacht ze weer en geniet ze van het leven.

Ik heb meer dan een decennium met hepatitis C geleefd, ik was geregistreerd bij een specialist infectieziekten, ik wachtte op mijn beurt om een ​​gratis programma te krijgen. Omdat ik het probleem voortdurend bestudeerde, leerde ik dat geps niet alleen interferon heeft leren behandelen. Amerikaanse drugs die ik niet kon betalen, dus ik was op zoek naar andere opties - het zijn Indiase generieke geneesmiddelen, dezelfde medicijnen zijn alleen goedkoper. In feite zijn er veel aanbiedingen op internet - en toen vroeg ik me af hoe ik een fatsoenlijke verkoper kon vinden. Toen kreeg ik de site INDIA_HELP, ik belde de jongens - een consultant Irina hielp me om het uit te zoeken. Na het consult besloot ik om de hele cursus te bestellen. Ging de hele cursus van bank + doc voorbij, de tests kwamen weer normaal. Vóór de therapie werd RNA-virus gedetecteerd, genotype 1b, virale lading 4,4 * 10 ^ 5 kopieën / ml. na behandeling: PCR - negatief. BEDANKT jongens uit India-Help, dankzij jou, heb ik het gehad met HCV en ben ik hem voor altijd vergeten!

Haar man werd gediagnosticeerd met hepatitis C, genotype 3a. Infektsionist heeft de Indiase generieke geneesmiddelen geadviseerd. De meest betaalbare optie is lucisovel. In drie weken na ontvangst hebben analyses overhandigd - alles in norm of snelheid. Het werkt! We drinken verder.

Bedankt India-help voor snelle levering van medicijnen. Ik zal het kort houden: dronk een sofa + dac, de indicatoren van AST en ALT werden overschreden, zonder fibrose genotype 3. Pel 12 weken. Van de reacties: diarree en misselijkheid. Anders is al het gezoem! Tabletten zijn bitter, dus ik raad ze niet aan om lang in je mond te worden gehouden, onmiddellijk afspoelen met water. Analyses hebben niet meteen een minus laten zien, pas na 6 weken opname zag ik het eindelijk. Bel zo nodig de jongens 0 800 301 03 44, ik adviseer!

Uw beoordeling is toegevoegd!

Nadat de moderator heeft gecontroleerd, verschijnt deze op de site. Bedankt voor je feedback.

Fibroscan (elastometrie) - diagnose van de lever

Overzicht van het apparaat Fibroscan voor een prijs 3500 schuren.
+ gratis consult arts hepatoloog
Timofina Anna Ivanovna of
Zagrebina Ekaterina Alexandrovna

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 495 646-07-47

  • Deelnemen aan de actie kunnen patiënten met bevestigde virale hepatitis B en C, eerst contact opnemen met de kliniek "MedElit"
  • Promotie is beschikbaar van maandag tot vrijdag

Voor het einde van de actie

Is elastometrie een complete vervanging voor een biopsie?

In tegenstelling tot biopsie, waarmee u slechts een klein gedeelte van de lever kunt bestuderen (waaruit een bioptmonster werd genomen), geeft elastometrie een compleet beeld van het orgaan en kunt u de mate van fibrose bepalen.

Fibrose is de vervanging van normaal weefsel door bindweefsel, dat wordt waargenomen in bepaalde stadia van chronische leverziekte. De hoeveelheid fibreus weefsel is de belangrijkste indicator voor de ernst van het beloop en het criterium voor het voorspellen van leveraandoeningen.

Voordelen van vezelscans

  • Elastometrie kan worden uitgevoerd zoals vereist, omdat het absoluut ongevaarlijk.
  • De duur van de Fibroscan-analyseprocedure is van 10-15 minuten.
  • Vereist geen speciale training, maar dat blijkt wel hoge informatie-inhoud.

Maak elke dag een afspraak van 9 tot 21 uur: 8 495 646-07-47

Of laat uw telefoonnummer achter, wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt

Hoe wordt elastometrie uitgevoerd?

De procedure vereist geen voorbereiding. Onderzoek van de lever door het apparaat Fibroscan wordt uitgevoerd in de positie van de patiënt die op de rug ligt met een blote maag en het onderste deel van de thorax. Geen onplezierige sensaties worden onderzocht.

Indicaties voor onderzoek
Elastometrie als preventief onderzoek kan ook worden aanbevolen aan elke gezonde persoon die de leeftijd van 35 jaar heeft bereikt.

Elastometrie is noodzakelijk voor mensen:

  • lijdt aan chronische virale hepatitis (voornamelijk hepatitis B en hepatitis C)
  • met overgewicht
  • die vaak alcohol drinken
  • niet-virale lijdt aan chronische inflammatoire leverziekte (steatose, alcoholische en niet-alcoholische steatohepatitis, opslag, de ziekte van Gilbert, etc.)

Vergeet niet dat de lever - is de belangrijkste zuiveringsinstallatie in ons lichaam, de staat die afhankelijk is van de duur en de kwaliteit van leven. Substandard voedingsmiddelen, alcoholische surrogaten, vaak verkocht onder het mom van exclusieve producten, namaakgeneesmiddelen, fast food en andere "charmes" van het moderne leven hebben een nadelig effect hebben op de conditie van de lever.

Waarom is het nodig om fibroscanning te passeren in de kliniek Medelit

  1. Meer enquêtepunten dan in standaardgevallen
  2. Het uitvoeren van waarneming elastometrie onder toezicht van echografie
  3. Elastometrie met speciale sensoren M en XL (tot 135 kg) voor mensen met een grote borst

FibroScan. Resultaten van leverelastometrie

Elastometry lever met "FibroScan" kunt u de structuur van de lever analyseren, de morfologische en functionele indicatoren (verhouding van fibrose en normale werking weefsel) met verschillende pathologieën, die zo nodig bij de behandeling van hepatitis evalueren.

Figuur 1. Hoofdindicatoren van het display Figuur 2. Elasticiteit / fibroseratio

Tot op heden hebben onze kliniekspecialisten een enorme ervaring opgedaan met het uitvoeren van elastometrie (diagnose van leverfibrose) - meer dan tweeduizend mensen hebben deze studie ondergaan in de kliniek MedElit. Volgens de resultaten van elastometrie ondergingen velen van hen een succesvolle therapie, waardoor deze mensen permanent van chronische hepatitis af konden komen.

Maak elke dag een afspraak van 9 tot 21 uur: 8 495 646-07-47

Of laat uw telefoonnummer achter, wij bellen u terug op een tijdstip dat u uitkomt

Artsen hepatologists

De arts van de hoogste categorie, gastro-enteroloog en hepatoloog. Hij behandelt patiënten met virale hepatitis al meer dan 10 jaar en neemt voortdurend deel aan klinische onderzoeken naar nieuwe antivirale geneesmiddelen. Een enorme praktische en theoretische ervaring stelde de arts in staat zijn eigen methoden te ontwikkelen en hoge behandelresultaten voor antivirale therapie te bereiken. Gaat uit van de behandeling van patiënten met gedecompenseerde cirrose met ernstige bijkomende ziekten: hoge bloeddruk en diabetes, astma en psoriasis, systemische aandoening van de gewrichten en nierziekten, drugsverslaving en alcoholisme, HIV-geïnfecteerde patiënten. Het beheerst perfect alle complicaties van antivirale therapie, zodat patiënten de behandeling niet vroegtijdig hoeven te onderbreken. Adviseert en superviseert zwangere vrouwen met gelijktijdige leverpathologie. Hij heeft een techniek van prikken in de leverbiopsie. Voert online consultaties uit op hepatologische sites.
Luitenant-kolonel van medische dienst.
Opleiding: Clinical Residency bij de Afdeling Immunologie (2006); Militaire medische faculteit aan de Saratov State Medical University (1996).
Professionele omscholing in pulmonologie (2001); op gastro-enterologie, hepatologie (2003).
Neemt deel aan het uitvoeren van klinische proeven van nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van patiënten met virale hepatotrope infecties volgens de internationale regels van GCP (sinds 2003).
Tatiana neemt deel aan de 'Clinic of Modern Medicine'. IAKI ».
De receptie van patiënten wordt uitgevoerd naar het adres:
Moskou, pl. Overwinning, 2, bouwen. 1.

Wijk: Victory Park, Kutuzovskaya.

Kosten: 2500 roebel.

Voert poliklinische opname uit van patiënten met ziekten van de pancreas, galwegen, twaalfvingerige darm, maag, slokdarm. Adviseert mensen met overgewicht aan voeding. Expert op het gebied van fibrose en cirrose van de lever. Als auteur van meer dan 45 wetenschappelijke artikelen patenteerde zij de uitvinding van de methode van ontgifting van patiënten met galcirrose van de lever. Bladeren voor de patiënten thuis.
Dokter van de hoogste kwalificatiecategorie. Kandidaat voor medische wetenschappen, universitair hoofddocent (1997).
Onderwijs: postuniversitaire studies, Institute of Physiology, USSR Academy of Sciences (1981); specialiteit - medische zaken, het First Leningrad Medical Institute. Acad. IP Pavlova.
Primaire specialisatie in therapie.
Voortgezette opleidingen: gastro-enterologie in de huisartsgeneeskunde, militaire medische academie. SM Kirov (2010); Poliklinische therapie (2012).
Octrooi voor de uitvinding door de methode van ontgifting van patiënten met gallevercirrose.
Monografie "Functioneel en psychosomatische aandoeningen van het maagdarmkanaal" (co-auteurs :. Prof. VI Simanenkov en prof VB Grinevich.).
Irina Valentinovna neemt het medisch centrum "SM-Clinic nabij het metrostation Ladozhskaya" in.
De patiënten worden opgenomen op het adres:
St. Petersburg, Udarnikov Avenue, 19, gebouw 1.

Kosten: 2350 roebel.

Voert differentiële diagnostiek uit van hepatitis van verschillende etiologie en leverlaesies die gepaard gaan met metabole stoornissen en endocriene ziekten. Het is een behandelplan en klinische begeleiding van patiënten die lijden aan acute en chronische pathologie van de slokdarm, maag, galblaas en galwegen, allemaal darm. Hij heeft uitgebreide ervaring in het beheer van patiënten die lijden aan het metabool syndroom, biedt medische en diagnostische hulp bij infectieziekten van het maagdarmkanaal.
Dokter van de hoogste kwalificatiecategorie.
Onderwijs: stage bij infectieziekten in het Central City Hospital in Ulyanovsk (1983); Saratov State Medical Institute, specialiteit - medisch bedrijf (1982).
Professionele omscholing in gastro-enterologie, MGMSU. AI Evdokimova (2008).
Geavanceerde trainingscursussen: Geselecteerde problemen van infectieziekten, MSMSU-hen. AI Evdokimova (2012); Diagnose en behandeling van ziekten van het spijsverteringsstelsel, Staatsuniversiteit van Moskou. AI Evdokimova (2013).
Certificaat: Gastro-enterologie, NMHC van hen. NI Pirogov (2016).
Beroepstraining in het kader van het XXI Annual International Congress of Hepatology today (2016).
Auteur van 10 artikelen.
Medische ervaring - 33 jaar.

Wijk: Marksistsky, Taganskaya.

Hepatologie: 3500 wrijven.

Gastro-enterologie: 3500 wrijven.

Infectieuze ziekten: 3500 wrijven.

Dankzij de diepe theoretische en praktische kennis kan het gemakkelijk omgaan met de diagnose buikpijn van verschillende oorsprong. Meer dan 10 jaar behandelt hij patiënten met virale hepatitis. Diep graaft in de problemen van zijn patiënten, weet de kenmerken van de ziekte op een toegankelijke manier uit te leggen en beschrijft in detail het schema van de behandeling.
Dokter van de tweede kwalificatiecategorie.
Onderwijs: de eerste MGMU die erna genoemd is. IM Sechenov.
Certificaten: Gastroenterology, SPbMAPO (2014); Ultrasone diagnostiek, SPbGPMA (2016).
Medische ervaring - 11 jaar.
Olesya Andreevna aanvaardt in de narcologische kliniek "Doctor SAN".
De patiënten worden opgenomen op het adres:
St. Petersburg, ul. Marata, 78.

Hepatology: 1820 rub.

Gastro-enterologie: 1820 wrijven.

Maag-, Darm- en Leverziekten, arts van de hoogste kwalificatie categorie, MD, 2001-2007 hoofd van de afdeling van de dikke darm ziekten van de Central Research Institute of Gastroenterology. Is de auteur van meer dan 150 publicaties in Rusland en in het buitenland, en boeken: "Dietary Fiber" (1988), "Children's gastro-enterologie" (2002), "Geselecteerde hoofdstukken of Clinical Gastroenterology" (2005), "De ziekte van de dikke darm en anorectaal gebied "(2007)," Colitis ulcerosa "(2009). Gespecialiseerd in de behandeling van ziekten van de dikke en dunne darm, lever, galblaas en pancreas, maag en slokdarm. Dit is een arts die diep in de problemen van zijn patiënten doordringt, die de essentie van de oorzaak van zijn ziekte aan de patiënt kan uitleggen en in detail het principe en behandelingsschema kan uitleggen. De arts spreekt veel in de media met de promotie van een gezonde levensstijl en goede voeding.
Doctor in de medische wetenschappen.
Professor.
Onderwijs: doctorale studies (1992); postdoctorale studie, Research Institute of Pediatrics of the USSR Academy of Medical Sciences (1981); Tweede medisch instituut van de staat Moskou. NI Pirogova, pediatrische faculteit (1975).
Kandidaat proefschrift De complexe evaluatie van de ontstekingsactiviteit bij chronische longontsteking bij kinderen.
Doctoraal proefschrift Therapeutische voeding voor inflammatoire darmaandoeningen.
Geavanceerde trainingen: Therapy, MGMSU (2006); Gastro-enterologie, Russian State Medical University (2007).
Certificaat: Gastro-enterologie, MONIKI-hen. MF Vladimirsky (2012).
Auteur van meer dan 150 publicaties in Rusland en in het buitenland.
Medische ervaring - meer dan 40 jaar.

Wijk: Ulitsa 1905 goda, Krasnopresnenskaya, Barrikadnaya.

Fibroscannen van de lever: prijs, resultaten, beoordelingen

Het is goed als de ziekte in een vroeg stadium van ontwikkeling wordt gevonden. Maar dit gebeurt niet altijd. De aandoeningen geassocieerd met een orgaan zoals de lever worden al gediagnosticeerd wanneer de ziekte in volle gang is. Daarom zijn leverziekten levensgevaarlijk. Om een ​​fatale afloop te voorkomen, worden de fibroscans van de lever gebruikt om de symptomen van de ziekte te detecteren.

Beschrijving van de procedure

De procedure lijkt qua uiterlijk op echografie, maar het mechanisme is heel anders. Het bestaat uit het meten van de transmissiesnelheid van de elektromagnetische puls. Er wordt een speciale sensor gebruikt die de puls corrigeert die door de interne organen gaat. Het is bevestigd aan het rechterondergedeelte van de borst. De mate van schade aan de lever hangt af van de snelheid van de puls die op het huidoppervlak wordt gegenereerd. Meestal bepaalt deze methode de ziekte van fibrose, op een andere manier kunnen we zeggen - een toename van het bindweefsel van het orgaan. Alleen deze procedure kan de ziekte in een eerder stadium diagnosticeren. Deze studie is volledig pijnloos, er is geen speciale training vereist. De tijd die eraan wordt besteed is niet meer dan een half uur, ziekenhuisopname is niet nodig. Daarom is deze methode van onderzoek erg populair. Ondanks het feit dat leverfibroscans een eenvoudige procedure zijn, maar volgens de bevindingen, nadert het een biopsie.

De volgende aandoeningen worden gediagnosticeerd volgens de resultaten van het onderzoek:

  • Gezonde lever - F0.
  • De mate van fibrose is F1-F3.
  • Cirrose van de lever - F4.

getuigenis

Fixro-scan wordt toegewezen in het geval van:

  • Als de patiënt klaagt over pijn, zwelling, kortom, de lokale tekenen van een storing van het lichaam, op basis waarvan het onmogelijk is om een ​​diagnose te stellen. De specialist moet de eliminatiemethode gebruiken totdat de bron van de ziekte is gevonden.
  • Geplande inspectie, zelfs als deze procedure niet verplicht is. Vooral voor degenen die de leeftijd van vijfendertig hebben bereikt. Fibroscanisatie van de lever in Moskou is niet zo duur, dus het is beter om jezelf in te dekken.
  • Als leverziekte (cirrose, hepatitis) aanwezig is in de anamnese. Mensen die een behandeling ondergaan, moeten de dynamiek kennen en specialisten om de effectiviteit van de behandeling te controleren. Bij dergelijke ziekten is hun ontwikkeling van groot belang, daarom is fibroscaning de meest effectieve methode, het geeft de sterftecijfer van levercellen aan.
  • Overgewicht.
  • Veelvuldig gebruik van alcoholische dranken.
  • Chronische inflammatoire leverziekten.

Contra

Zoals veel procedures hebben leverfibroscans niet alleen indicaties, maar ook contra-indicaties. En hoewel ze klein zijn, maar nog steeds in het uitvoeren van onderzoek, moeten ze in aanmerking worden genomen.

  • Deze procedure wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Het effect van impulsen op de foetus is nog niet volledig bestudeerd.
  • Gecontra-indiceerd dit onderzoek en kinderen onder de achttien jaar.
  • Patiënten die lijden aan ascites, ook deze procedure is gecontra-indiceerd, omdat de ophoping van vocht in de buikholte vervormde resultaten produceert. Hoewel deze ziekte soms een voorloper is van cirrose en hepatitis.
  • Patiënten die lijden aan obesitas, body mass index die meer dan 28 kg / m 2 is.
  • De procedure wordt niet aanbevolen voor mensen die een pacemaker dragen.

Op basis van al het bovenstaande kunnen we concluderen dat de procedure eenvoudig is, maar het heeft zijn beperkingen. En voordat u verder gaat, is het de moeite waard om uw arts te raadplegen.

voordelen van de procedure

Voordelen van de lever fibroscanization procedure (expert reviews bevestigen dit feit) zijn als volgt:

  • Niet-invasieve.
  • Er zijn geen bijwerkingen.
  • Er zijn geen complicaties.
  • Het resultaat is direct.
  • Mogelijkheid om de effectiviteit van de behandeling te controleren.
  • De procedure is volledig automatisch.
  • Het resultaat is niet afhankelijk van de kwalificatie van de operator.
  • Alleen leverweefsel wordt gemeten.
  • Het volume wordt tweehonderd keer meer bestudeerd dan bij een biopsie.
  • Het onderzoek wordt in korte tijd uitgevoerd.
  • Bijna geen contra-indicaties.
  • Geen extra kosten. Alleen een ultrasone gel is vereist.
  • Onderzoek kan plaatsvinden bij zowel kinderen als mensen die lijden aan obesitas.
  • Er is geen ziekenhuisopname en speciale voorbereiding van de patiënt vereist.
  • Diagnose van cirrose in de beginfase.
  • Hoge nauwkeurigheid.
  • U kunt de kleinste schendingen in de lever detecteren.
  • Het wordt zelfs gebruikt voor stoornissen van de bloedcoaguleerbaarheid.

tekortkomingen

Als mensen horen dat er geen tekortkomingen zijn, maken ze zich zorgen. De procedure van fibroscanning heeft, net als sommige andere, behalve beperkingen, enkele nadelen.

Deze omvatten:

  • Het is niet mogelijk om de manifestatie van het necro-inflammatoire proces te evalueren.
  • Er is weinig gevoeligheid als fibrose zich in fase F0-F3 bevindt.
  • De juiste gegevens kunnen niet worden verkregen als de patiënt een overmaat van de onderhuidse vetlaag heeft.
  • Met een dergelijke procedure als leverfibroscans kunnen de resultaten worden vertekend bij die patiënten die in het stadium zijn van biochemische remissie, acute ontsteking, weefseloedeem, extrahepatische cholestase.
  • De studie is afhankelijk van de body mass index en het stadium van steatosis.
  • Het is onmogelijk om de procedure uit te voeren voor mensen met een pacemaker en toekomstige moeders.
  • Fibroscannen van de lever kan de biopsieprocedure voor de diagnose van de ziekte in stadium F2 en F3 niet vervangen.

Maar ondanks deze tekortkomingen is deze studie een prioriteit bij het diagnosticeren van leverziekten.

Wat mensen zeggen over de procedure

Voordat ik over dit of dat onderzoek besluit, wil ik iemand raadplegen om te luisteren naar wat de voormalige patiënten over hem zeggen. Over zo'n procedure als fibroscanisatie van leverreacties hoor je het volgende.

  • Sommigen zeggen dat alleen dankzij deze procedure de leverziekte werd ontdekt in de "knop". De symptomen waren er niet, soms deed het gewoon pijn met de rechterkant.
  • Velen besloten dit onderzoek voor profylaxe en hadden er geen spijt van, omdat de pathologie zich in de lever begon te ontwikkelen.
  • Sommige mensen adviseren u om deze procedure minstens één keer per jaar te ondergaan. Tijd dat het een beetje duurt, pijnloos voorbijgaat, en de voordelen kunnen veel opleveren. Soms kan fibroscanning het optreden van een ernstige ziekte voorkomen.
  • Niet alleen dat de procedure pijnloos is, je hoeft je er niet op voor te bereiden, het kost ook wat tijd. Je kunt er zelfs tijdens de lunch doorheen gaan, als er geen mogelijkheid is om jezelf van het werk te verwijderen.
  • Er zijn ook klanten die al lang geleden hebben aan een leveraandoening, de studie helpt de behandeling te volgen en de resultaten te bewaken.

conclusie

De lever is het orgaan dat ons lichaam reinigt. Het is aan hem dat de kwaliteit en de duur van het leven van een persoon afhangt. Mee eens dat de kosten in dit geval er niet toe doen. Sommige mensen zullen denken dat de prijs voor leverfibroscans te hoog is, deze varieert van twee tot zesduizend roebel. Maar geld kan verdiend worden en de gezondheid is moeilijk te herstellen, soms onmogelijk. Probeer het te beschermen, een juiste manier van leven te leiden, sporten te beoefenen, preventieve onderzoeken te ondergaan.

Forum Hepatitis C | Alles over medicijnen | behandeling

Hier kunt u het probleem van de behandeling van hepatitis C in Rusland en het GOS te bespreken, is het mogelijk om te bespreken en bestel nieuwe geneesmiddelen voor hepatitis C (sofosbuvir, daklatasvir, ledipasvir, veltapasvir en anderen)

Gratis fibroscan-procedure

Gratis fibroscan-procedure

Uw bericht Lora »13 jul. 2017, 11:46

Re: Gratis procedure fibroscan

Uw bericht LEO-nid »13 juli 2017, 14:05 uur

Re: Gratis procedure fibroscan

Uw bericht Nino »13 jul. 2017, 20:46

Wie is online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Lopende download.

Beoordelingen van bedrijf "Hepatologist"

Reacties (36)

Alexander Sergejevich, heel erg bedankt! vooral voor de kwaliteit en snelheid van de procedure zelf! Indien nodig, zal ik u en uw werk aanbevelen!

"Beste Alexander Sergeevich,
Ik dank u voor het zeer professionele verloop van de FGDA-procedure en de welwillende houding. "
Natalia, gedateerd 24 april 2017

"Ik wil mijn grote dank uitspreken aan alle artsen, verpleegkundigen, servicemedewerkers
en persoonlijk aan het hoofd - VG Morozov. voor persoonlijke participatie, aandacht en zorg.
Afzonderlijk "bedankt" aan de endoscopist-arts Nizhegorodtsev A.S. en het behandelen van dokter Degtiareva
YS
Voor de eerste keer ontving ze een volledig, uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis, echografie,
de oorzaak, de oorzaak van het bloeden.
Het medische bedrijf "Hepatologist" is een uitstekend bedrijf dat diensten verleent voor zowel MHI als
en VHI (een zeldzaamheid in onze tijd), die geen geld bespaart voor medicijnen en de ontwikkeling van de kliniek.
Ik zal deze kliniek absoluut adviseren aan iedereen die het nodig heeft. "
van 30 november 2017

Ik vond dat een ervaren specialist, alsof ik niet praatte met een patiënt, maar als een gelijk persoon, niet zoals iedereen. Over het algemeen was alles aangenaam!
Eugene, 14 april 2015, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik had problemen met de bloedvaten, er was een sessie ozontherapie in deze kliniek. Eerlijk gezegd vond ik het onzin - zoiets bleek niet! Het helpt zelfs! Ik kan het niet geloven - het is makkelijker geworden om te leven! Bedank de artsen voor hun hulp en aandacht!
Alexander, 21 april 2015 Bron: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Ik vond het echt leuk. De dokter is een goede specialist, alles ging op het niveau. Ik was helemaal tevreden met de receptie!
Catherine, 6 augustus 2015, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Heel goed was de receptie en een zeer goede dokter! Alle vragen die me interesseerden, ik kreeg antwoorden op hen. De dokter is heel kalm, beleefd, sociaal, legt alles in detail uit. De beste indrukken waren van de receptie. In de toekomst zal ik alleen deze dokter aanspreken, ik denk dat we een lange relatie zullen hebben!
Julia, 7 augustus 2015, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik ken hem al 11 jaar. Ik ben bewust naar deze dokter gegaan. De houding was wederzijds. Ik behandel deze arts met respect en wederkerigheidsgevoel en volledig contact voor 5+. De dokter is attent, geïnteresseerd in de zaak. Ze kent me, ik ken haar, ik heb me aangemeld voor een man met wie ik al eens in het verleden had afgerekend.
Oleg, 11 augustus 2015, behandelend arts: Topornina Lyudmila Mikhailovna
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Dank aan een enorm team van hepatologen voor het uit de wereld halen van mij! Dankzij jou, je kennis en een gedeeltelijke houding, voel ik me nu goed en herstel ik. Nogmaals bedankt. God geeft je geluk!
Ekaterina Dmitrievna, 14 augustus 2015 Bron: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Ik kwam hier in zeer ernstige toestand terecht, alles is nu alsof het in een mist is. Onthoud dat voor wat ik niet kon, ik me herinner dat ik werd gekweld. bedank de hepatoloog voor de snelle en competente reactie en behandeling, nu voel ik me goed, hoewel de loop van de behandeling nog niet voorbij is. Heel erg bedankt, God schenkt je jarenlang geluk en gezondheid.
expert77 09 oktober 2015 Bron: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Veel dank aan Vyacheslav Gennadievich Morozov voor uw professionaliteit en warme houding tegenover de patiënt. De behandeling is effectief, het wordt op zichzelf gecontroleerd (geloof), verklaart begrijpelijk, gemakkelijk, zonder zenuwen. Ik kreeg hem de waarheid met een kleine rij, ik moest wachten, maar in principe niets vreselijks, ik had geen haast.
Mashenka, 1 december. 2015 Bron: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Alles is normaal. De dokter vond. Allemaal uitgelegd dat geïnteresseerd. Geen claims. Alles paste bij mij. Alles ging goed, goed.
Julia, 26 januari 2016, de behandelende arts: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

De raadpleging was goed verlopen. Allemaal gevraagd. Alles is in orde, ik vond het leuk. De houding is goed. De eerste keer was. We zijn overeengekomen dat ik alle tests zal overdragen, en ik denk dat ik het opnieuw zal opschrijven. Omdat ze bij de eerste ontvangst had, en het heeft geen zin om alles aan een ander te vertellen.
Larissa, 28 januari 2016, de behandelende arts: Ulyanina Natalia Ivanovna
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik hield echt van de dokter, hij zal mijn dokter zijn. Toen ik voor het eerst zag, een ontmoeting met de dokter, besloot ik dat hij de dokter is die ik nodig heb. Tactvol, ingetogen, kan angst wegnemen, de patiënt kalmeren, alles uitleggen.
Svetlana, 8 februari 2016, de behandelende arts: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

De receptie vond plaats, al het advies werd me begrijpelijk gepresenteerd. De dokter zei wat een ziekte die ik had, de loop van de behandeling had geadviseerd.
Roman, 2 maart 2016, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Mijn schoonmoeder werd behandeld voor cirrose van de lever, het was eng om naar haar te kijken: alles was geel, pijn. gewoon horror. Nu ze is behandeld, voelt ze zich veel beter. Man een beetje te ontspannen, om deze nerveus, boos - hij was zo bezorgd over mijn moeder, dacht ik, dat is alles - zegt, kon het niet laten en hij sprak met de dokter en hij stelde hem gerust, overgehaald, sorteren door, en dat is wat. Helaas heb ik niet de naam van de arts weten, maar ik wil veel dank aan hem zeggen en zenuwen van haar man en de gezondheid van mijn geliefde schoonmoeder gered.
helen @ 777 23 mrt. 2016 Bron: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Ik heb een positieve feedback. Veel dank, ik was erg ontroerd door deze behandeling, ze gaf me alle aanbevelingen, ze gaf me advies. Ik heb de tests doorstaan ​​en we moeten nog steeds Lyudmila Mikhailovna bellen en zij zal me de resultaten van de tests vertellen. Alles is goed. Ik kwam eerder aan en zelfs voor de afgesproken tijd ging ik in overleg. Het was voor mij een probleem om een ​​kliniek te vinden, maar uiteindelijk vond ik het en de volgende keer zal ik het al weten. Ik heb iemand die deze dokter kan aanbevelen.
Lyudmila, 5 juli 2016, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik vond het leuk. Heb een goed gesprek met de dokter, sociaal op het contact gaat. De kliniek is schoon, opgeruimd, de hygiënische en hygiënische omstandigheden zijn normaal. Ik vond de kliniek leuk.
Julia, 14 juli 2016, de behandelende arts: Topornina Lyudmila Mikhailovna
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik vond het echt leuk. Ik heb alles in detail uitgelegd. De prijs is normaal. De kliniek was de eerste keer, ik vond alles leuk wat ik wilde. Ik heb geen aanvullende services gebruikt.
Nina, 12 juli 2016, de behandelende arts: Ulyanina Natalia Ivanovna
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik vond het echt leuk. Ik heb alles in detail uitgelegd. De prijs is normaal. De kliniek was de eerste keer, ik vond alles leuk wat ik wilde. Ik heb geen aanvullende services gebruikt.
Nina, 12 juli 2016, de behandelende arts: Ulyanina Natalia Ivanovna
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik heb goede indrukken. Natalia Ivanovna is een intelligente vrouw, zij heeft vriendelijk met mij gecommuniceerd. Ik koos het uit de recensies op de Dokdok-website. Op kantoor was alles schoon, normaal, licht.
Victor, 23 september 2016, behandelend arts: Ulyanina Natalia Ivanovna
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik wil graag mijn diepe dank uitspreken voor uw medisch centrum en een positieve reactie achterlaten. Het centrum is schoon, comfortabel, beheerders zijn beleefde en hooggekwalificeerde artsen. In jouw centrum werd ik geholpen om met mijn ziekte om te gaan. Heel erg bedankt hiervoor! nu voel ik me prima.
Maria, 13 oktober 2016 Bron: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/3281

Ik vond de houding leuk, ik was de eerste keer, ik ben gelukkig. Vyacheslav Gennadyevich arts met een hoofdletter, ik las over hem en ging precies naar hem toe. Ik legde de arts uit wat mijn situatie was, met welk probleem ik kwam, hij luisterde naar mij en schreef tests voor. Er zal een tweede afspraak zijn.
Clara, 23 december 2016, de behandelend arts: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik ben al vele jaren naar een goede specialist. Lyudmila Mikhailovna is een goede specialist, ze is erg aardig. Ik ben hier erg bezorgd over en als ik me niet comfortabel voel, gebeurt het tweede bezoek in de regel niet.
Nina, 7 maart 2017, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Alles was goed. De dokter heeft me alles uitgelegd, vertelde mij. Lyudmila Mikhailovna schreef me afspraken voor, misschien zullen we andere methoden zoeken, omdat de behandeling vrij duur is. Bij de receptie was de dokter vriendelijk tegen me, alles was in orde. Zeer goede dokter. Ik kan niets slechts zeggen.
Raisa, 13 mei 2017, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik vond alles leuk. De arts is attent, weet hoe te luisteren en weet alles duidelijk en vooral kort uit te leggen. Ik ging naar de site om de beschikbaarheid te zien, recensies te lezen en een dokter te kiezen.
Andrey, 13 mei 2017, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Heel goed. Ik vond alles heel leuk. Als we dat in de toekomst nodig hebben, zullen we zeker alleen met haar worden geobserveerd. Ze is erg aardig, ze schilderde alles zoals verwacht, beantwoordde alle vragen. Alles wat geïnteresseerd was, alles verklaarde, alles was erg populair, zeer gedetailleerd. Prachtig, oprecht persoon.
Elena, 23 mei 2017, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Alles is standaard. De dokter vroeg alles, accepteerde het vonnis. Tot nu toe zijn alleen tests verzonden. Alles was professioneel, de dokter sprak openlijk.
Alexey, 23 mei 2017, de behandelende arts: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Alles was vriendelijk en begrijpelijk. De dokter adviseerde me alles, voorgeschreven behandeling. Alles was zorgvuldig. We hebben lang met de dokter gepraat.
Andrey, 27 mei 2017, de behandelend arts: Topornina Lyudmila Mikhailovna
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik vond de dokter erg leuk. We werden niet goed gediagnosticeerd met onze tests, de therapeut las het verkeerd, en Lyudmila Mikhailovna legde ons alles uit met een toegankelijke taal. We hebben er echt van genoten. We zijn deze kliniek dankbaar en allereerst deze dokter. Alleen goede recensies over de dokter. Gezondheid voor de dokter, laat alles ook werken!
Saida, 21 juni 2017, behandelend arts: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Bron: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Ik wil mijn diepe dank betuigen aan Vyacheslav Gennadievich Morozov en het hele team van het medische bedrijf Hepatologist en voor zijn professionaliteit en de geweldige sfeer en houding ten opzichte van patiënten.

Ik wil graag mijn diepe dank uitspreken voor uw medisch centrum en een positieve reactie achterlaten. Het centrum is schoon, comfortabel, beheerders zijn beleefde en hooggekwalificeerde artsen. In jouw centrum werd ik geholpen om met mijn ziekte om te gaan. Heel erg bedankt hiervoor! nu voel ik me prima.
Bron: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Beste Vyacheslav Gennadyevich. Ongeveer anderhalf jaar geleden werd u opgenomen in het ziekenhuis. Voor en na was ik in verschillende medische instellingen, maar ik zag niet zo'n hoge en attente houding, zoals je hebt. Uw kliniek is een voorbeeld van hoe u met uw bedrijf moet omgaan. Ik wens je alleen succes in al je inspanningen en gezondheid. Hartelijk dank voor uw inspanningen en zorgen over het lijden.
P, S. Ik heb nu niet de mogelijkheid om bij de receptie te komen omdat ik in een andere stad ben, is het mogelijk om een ​​online consult te hebben, bijvoorbeeld via Skype of per telefoon? (U hebt de documenten eerder met analyses en uittreksels naar u verzonden, zodat u deze van tevoren kunt lezen.?


Gerelateerde Artikelen Hepatitis