Hepatitis-forum

Share Tweet Pin it

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

SOFT op sophodak

  • Ga naar pagina:

Besloten om te worden behandeld

Uw bericht funky »09 sep 2015 20:31

Re: Heeft besloten om behandeld te worden

Uw bericht LEXA »09 sep 2015 20:33

Re: Heeft besloten om behandeld te worden

Uw bericht xamer »09 sep 2015 20:37

Re: Heeft besloten om behandeld te worden

Uw bericht SergioD »09 sep 2015 20:41

Re: Heeft besloten om behandeld te worden

Uw bericht xamer »09 sep 2015 20:54

Hepatitis met genotype 3a behandelingskosten

hepatitis met genotype 3a 3b

hepatitis met genotype 3a 3b? Het antwoord is! Hepcinat-lp is de beste generiek van de wereldberoemde Harvoni (ledipasvir + sofosbuvir) uit India, uitgegeven door Natcopharma op 28 oktober 2015 (het nieuws is op de officiële website van het bedrijf). Actieve ingrediënten Hepcinat-lp absoluut vergelijkbaar met die deel uitmaken van Harvoni drug, het enige verschil is de prijs. Hoewel de kosten van de cursus van de behandeling Harvoni $ 100.000 bereikt, is de prijs van Hepcinat-lp is minder dan $ 1.500 voor de drie-maanden durende cursus. De drug Hepcinat-lp heeft een bijna honderd procent effectief tegen hepatitis C en het wordt bevestigd door de resultaten. Hepcinat-lp heeft alle benodigde licenties en certificaten, zoals te zien op de officiële website van Natcopharma. hepatitis met genotype 3a 3b? Alleen Hepcinat-lp. 1. De beste moderne generieke; 2. Het heeft geen combinatie met andere geneesmiddelen nodig hebben, in de regel zeer giftig (uitzondering - de behandeling van andere genotypes, met uitzondering van de 1e, 3e en 4e, wanneer de cursus is om Ribavirin toe te voegen); 3. De laagste kosten voor vandaag; 4. Slechts één neveneffect is een gevoel van gemakkelijke vermoeidheid; 5. Snelle en effectieve behandeling (meestal een cursus van 12 weken). Alle andere generieke kopiëren andere middelen van Hepatitis-C Hepcinat- lp inferieur in alle opzichten, zoals goed te zien door het lezen van de instructies. Ook moet je niet verwarren Hepcinat-lp en net Hepcinat - ze zijn verschillende drugs, en de tweede niet bereikt de eerste en de andere helft. Wij helpen met de levering van Hepcinat-lp rechtstreeks vanuit India naar waar ook ter wereld en we bieden de beste prijs voor vandaag. Een deel van het geld dat we naar het goede doelfonds sturen om hepatitis C te bestrijden. Iedereen die aanbiedt om het medicijn te kopen "vanuit een magazijn in Moskou" - gewoon oplichters, tk. het medicijn is niet bedoeld voor verkoop in Rusland, bovendien is zojuist vrijgegeven. hepatitis met genotype 3a 3b? Je kent het antwoord al. De tijd dat hepatitis C mensen met horror inspireerde - raakt op. De kracht van het monster komt tot een einde. Als voorheen alleen geselecteerde mensen de behandeling konden behandelen, kan iedereen het vandaag nog doen. Laten we de klootzak samen verpletteren!

Wat is Hepcinat-LP

Bestaat al

Verschenen op 28 oktober 2015 door Natco Pharma Ltd

Lage prijs

De kosten van de Harvoni-cursus kunnen oplopen tot $ 100.000!

Hepcinat-LP is 50 keer goedkoper

De kans om te genezen is 100%

Bewezen door officiële onderzoeksresultaten.

Behandelschema's voor het genotype van de 3 hepatitis C

Een dergelijke infectieziekte van het lichaam is niet altijd gemakkelijk te herkennen en te identificeren. Genotype 3 van hepatitis C verschilt van andere groepsvirussen, heeft karakteristieke symptomen en vereist een specifieke behandeling. Vaak worden direct werkende medicijnen voorgeschreven voor dit doel - Sofosbuvir, Daklataswir en Indiase generieke geneesmiddelen op basis van de actieve ingrediënten van deze geneesmiddelen.

Wat is het 3-genotype van hepatitis C

Tot op heden zijn er zes bekende genotypen van deze dodelijke ziekte, de 3e wordt als een van de meest voorkomende beschouwd. Hepatitis C-virus uit deze groep is verdeeld in twee subtypes - 3a of 3b. Identificeer de ziekteverwekker met behulp van speciale tests in een vroeg stadium van infectie, hoewel de incubatietijd asymptomatisch is.

Genotype 3 van hepatitis C gaat gemakkelijk over in een chronische vorm, wat betekent dat het veel moeilijker is om de ziekte te volgen. Klinische symptomen van acute aard duren 2 tot 12 weken en hebben vrijwel geen specificatie die een variant van het virus zou kunnen identificeren. Toch onderscheiden artsen een aantal onderscheidende kenmerken die relevant zijn voor het beloop van de ziekte. Hier is een korte lijst:

  • meer dan 70% van de geïnfecteerde patiënten heeft steatose (abnormale vetophoping in de lever);
  • verhoogd risico op kankercomplicaties (actieve replicatie van het pathogeen kan carcinogenese activeren);
  • het fibrose-proces van de leverweefsels is sneller dan bij andere variëteiten van het virus (een tijdige en correcte keuze van het behandelingsschema is van cruciaal belang);
  • genotype 3 wordt vaker gevonden bij mensen jonger dan 30 jaar;
  • Onder de symptomen is de belangrijkste extrahepatische manifestatie cryoglobulinemie (het sediment van pathologische immunoglobulinen in de haarvaten veroorzaakt ontsteking en trombose van de bloedvaten);
  • onder de bijkomende ziekten kunnen worden onderscheiden nier-, cardiovasculaire, endocriene en zenuwstelsel, gastro-intestinale tractus (vaak gediagnosticeerd met vasculitis).

Het klinische beeld verschilt soms, afhankelijk van de individuele kenmerken van het immuunsysteem van de patiënt.

Tekenen en methoden voor overdracht van het 3 hepatitis C-genotype

De belangrijkste manier van infectie is de parenterale wijze van overdracht:

  • met transfusies van besmet bloed;
  • tijdens medische en cosmetische manipulaties met behulp van slecht gesteriliseerde instrumenten;
  • bij het nemen van injecterende drugs.

Het genotype 3-virus van hepatitis C is aanwezig in het bloed en plasma van de geïnfecteerde, de concentratie in het sperma en het slijm is veel minder. Daarom wordt de ziekte alleen in 5-8% van de gevallen seksueel overgedragen. De waarschijnlijkheid van HCV-overdracht van moeders op de foetus is ook laag (5-6%).

U kunt de infectie detecteren met speciale tests. Virale belasting van het lichaam tijdens infectie met hepatitis C-genotype 3 stimuleert de aanmaak van antilichamen.

Behandelschema's voor het genotype van de 3 hepatitis C

Met een vroege diagnose proberen artsen het effect van het virus te verminderen, het risico op ontsteking en de ontwikkeling van cirrose te verminderen. Het volledig genezen van hepatitis C van genotype 3 is onmogelijk, maar om remissie te bereiken met de juiste behandelingskeuze is reëel. Met behulp van een complex van moderne geneesmiddelen is het mogelijk om de replicatie van de virale pathogeen te stoppen. De reeds bestaande fibrotische celveranderingen zijn een onomkeerbaar fenomeen. Het risico op een recidief blijft bestaan, zelfs als de artsen hebben vastgesteld dat het volledig is geëlimineerd.

Het regime omvat traditionele antivirale middelen: ribavirine en peginterferon α, evenals moderne analogen - Indiase generieke geneesmiddelen, ontwikkeld op basis van de Amerikaanse medicijnen Sofosbuvira en Daklatasvira. Het gebruik van proteaseremmers bij de behandeling van hepatitis C van het derde genotype wordt als ineffectief beschouwd. Het verloop van het nemen van medicatie duurt 24 tot 48 weken, maar generieke geneesmiddelen kunnen deze tijd verkorten. De effectiviteit van de therapie wordt beoordeeld met behulp van een PCR-bloedtest.

Sofosbuvir en Daklatasvir tegen het genotype van de 3 hepatitis C

De effectiviteit van generieke geneesmiddelen in de strijd tegen virale infecties wordt in toenemende mate bevestigd door medisch onderzoek. Specialisten zijn onder meer Sofosbuvir en Daklataswir in het behandelingsregime voor hepatitis C-genotype 3, waarbij nieuwe geneesmiddelen worden gecombineerd met traditionele geneesmiddelen. De kosten van Indiase generieke geneesmiddelen verschillen gunstig van de prijzen voor antivirale geneesmiddelen van de Amerikaanse en Europese productie. Dit maakt de therapie beschikbaar voor een brede groep patiënten.

Sofosbuvir is een nucleotide-preparaat van synthetische oorsprong, dat de activiteit en replicatie van alle genotypen van het hepatitis C-virus, waaronder de derde, aanzienlijk vermindert. Daklatasvir is een antivirale remmer die de verspreiding van infecties in de bloedsomloop voorkomt en de ziekteverwekker lokaliseert. De effectiviteit van het schema van complexe behandeling met het gebruik van generieke geneesmiddelen bereikt 90%, de duur van de therapie wordt teruggebracht tot 12-24 weken. Deze behandeling heeft geen bijwerking.

Sofosbuvir + Daklutasvir

Levering aan de regio's van Rusland en Wit-Rusland - 3 dagen zonder vooruitbetaling

hepatitis met genotype 3a 3b

Welkom. Er is maar één antwoord op uw vraag hepatitis met genotype 3a 3b De sleutel tot een snelle en volledige stopzetting van hepatitis C is het goedgekeurde en gecertificeerde generieke serum Lesovir-C, ontwikkeld door Beximco Pharmaceuticals LTD in Bangladesh. De behandeling is vatbaar voor de 1e (de meest voorkomende in Rusland), de 2e en de 6e genotypen, en ook de 3e, volgens niet-officiële gegevens. De kans op herstel is 98%, wat wordt bevestigd door de resultaten van het onderzoek. Alle andere 'Indiase generieke geneesmiddelen' die vandaag worden 'verkocht' zijn nog niet vrijgegeven, maar alleen aangekondigd en eenvoudig te verifiëren. Nu wordt het medicijn alleen in Bangladesh geproduceerd. Voordelen van Lesovir-S: 1. Bestaat al; 2. Lage prijs (tientallen keren goedkoper dan Europese tegenhangers); 3. De hoogste genezing (alle medicijnen die in Rusland worden verkocht geven slechts 50% kans, en dit is op zijn best); 4. vereist geen combinaties met andere medicijnen; 5. Lage toxiciteit; 6. Vrijwel geen bijwerkingen; 7. Korte "loop" - u hoeft het geneesmiddel al jaren niet in te nemen; 8. Het product is goedgekeurd en gecertificeerd; 9. Alle informatie hierover is gemakkelijk te vinden in open bronnen. Controleer, zorg ervoor en kom terug. hepatitis met genotype 3a 3b Lesovir-C is de voor de hand liggende oplossing. Onze ervaring in de farmaceutische industrie van de beste gecertificeerde generieke geneesmiddelen is meer dan 8 jaar. Ons bedrijf zal helpen met het versturen van het medicijn naar waar dan ook ter wereld. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in Dhaka (Bangladesh), in de buurt van de fabriek, waardoor u prijzen kunt blijven dumpen. Als u een betrouwbare leverancier Lesovir-C goedkoper vindt, laat het ons weten - onze prijs zal altijd lager zijn. Wij werken met een garantie - geld nadat u de goederen hebt ontvangen: dus, naar onze mening, wordt de betrouwbaarheid bepaald. Alle problemen met de levering, we besluiten altijd in het voordeel van de klant. Ons bedrijf geeft een honderd procent kans. Als u vragen heeft, kunt u ons bellen op het opgegeven telefoonnummer of het feedbackformulier gebruiken. We nemen dan onmiddellijk contact met u op. En jouw vraag hepatitis met genotype 3a 3b. er is maar één antwoord en je hebt dit antwoord al gevonden. Je bent veilig.

Deskundige mening

Wat is Hepcinat

Lage toxiciteit

Van de bijwerkingen - gemakkelijke vermoeidheid

Hoge kans op herstel

In combinatie met andere geneesmiddelen bereikt het genezingspercentage 100%

Bronnen: http://hepcinat.su/gepatit_c_genotip_3a_3b, http://india-expres.ru/stati/shemy-lechenija-3-genotipa-gepatita-s.(c), http://lesovir-c.ru/ gepatit_c_genotip_3a_3b

Nog geen reacties!

Geselecteerde artikelen

Pijnlijke pols van de rechterhand wat te doen

Pijn in de hand, daarna pijn in de borstel.

Bij het kind blaft hoestbehandeling folk remedies

Hoe een blaffende hoest te behandelen bij een kind met medicatie en folk remedies.

Arthrosis van ellebooggewricht bij een hond

arthrose van het ellebooggewricht bij de hond verder.

Aanbevolen artikelen

Nieuwe artikelen

Zalozhennost droogheid en branden in de neus

Droogheid in de neus Droogheid in de neus kan gepaard gaan met: de vorming van korsten in de neus; jeuk in de neus; neusbloedingen; verstopte neus; pijn in de neus; onaangename geur van

Groene afscheiding uit de neus

Om welke redenen snot uit de neus bruin wordt. Nasale afscheidingen kunnen veel vertellen over niet alleen de menselijke gezondheid, maar ook over de omgeving waarin

Jeuk in de ogen niezen neusverstopping

Jeuk in de neus Als er wallen op de achtergrond zijn, raadpleeg dan een specialist die vasoconstrictieve medicijnen voorschrijft. Maar die

Verstopte neus en oren

Wat moet ik doen als ik mijn neus en oren heb gevuld? Als je je neus en oren hebt gevuld, wat kun je dan doen? Dit probleem is serieus. Elimineer het zoals u het nodig hebt

Lesovir c beoordelingen

Generics Sofosbuvir, Daklatasvir en Ladipasvir Medicijnen met bewezen therapeutisch, farmaceutisch
en biologische gelijkwaardigheid met originele preparaten.

De effectiviteit van behandeling met Indiase generieke geneesmiddelen Sofosbuvir, Daklatasvir en Ladipasvir wordt aangetoond door klinische studies:

De gegevens werden gepubliceerd op het 51e Internationale Congres gewijd aan leverziekten. Het rapport werd in het voorjaar van 2016 in Barcelona gepresenteerd: "behandeling van HCV's met generieke geneesmiddelen Sofosbuvira en Daklatasvira"

Gecombineerde therapie met medicijnen Sofosbuvir en Daklatasvir zijn momenteel de meest effectieve behandeling voor hepatitis C.

De effectiviteit van de behandeling is bewezen door erkende leiders in kwaliteitscontrole van geneesmiddelen:

"Ik kreeg 14 jaar lang de diagnose hepatitis C. In 2007 kreeg ik een interferon-behandeling toegewezen. Dit genas me helaas niet, maar vertraagde de groei van de ziekte. In 2017 adviseerde een arts op de besmettelijke afdeling mij over een behandelingskuur van 3 maanden. Ik bestelde op het internet in de Generic Group van het bedrijf, ze hadden al eerder mijn vrienden besteld. Vóór de behandeling nam ik tests om ervoor te zorgen dat ik precies die pillen kreeg die in mijn geval zullen helpen. Over het genotype en ik gaf biochemie. De dokter zei dat ik na 3 weken behandeling de tests heb doorstaan, maar ik deed het alleen in het midden van de behandeling. Het resultaat van de analyse werd gegeven, zoals bij een absoluut gezonde persoon. Tijdens het toedienen van medicijnen waren er geen sterke bijwerkingen, ik besloot ze 's avonds tegelijkertijd in te nemen, de pillen veroorzaakten slaperigheid, soms apathie en vermoeidheid. Maar ik heb altijd begrepen dat ik na de behandeling absoluut een gezonde, krachtige, sterke persoon zal zijn en het geeft me kracht. Het blijft voor mij om 2 weken te nemen. Nadat ik de tests opnieuw heb gegeven. "

Er zijn geen officiële vertegenwoordigers op de farmaceutische markt van Rusland
van bedrijven Natco Pharma en Hetero lab.

veilig koop generieke geneesmiddelen Sofosbuvir en Daklatasvir kunt u alleen kopen bij farmaceutische bedrijven in India, die partners zijn van deze fabrikanten en over alle benodigde documenten en certificaten beschikken.

Een van deze bedrijven Heet HealtCare PVT ltd wij vertegenwoordigen
op onze website.

"In oktober 2016 begon ik Ledipasvir en Sofosbuvir Hepcinat-LP te nemen. De cursus was volledig -12 weken, maar ik slaagde voor de eerste tests binnen twee weken na het begin van de procedure en de eerste resultaten! Het hepatitis C-virus in het bloed wordt NIET gedetecteerd. Biochemie is normaal! Bij de receptie van de therapie interfereerde het organisme niet met de ontvangst van medicijnen. Ze dronken goed, zonder bijwerkingen. Drie keer van oktober 2016 tot heden (afgelopen september 2017) ben ik geslaagd voor analyses - kwalitatieve en kwantitatieve analyse toont negatieve waarden. De kwaliteit van het medicijn is zonder twijfel door uzelf gecontroleerd! Bedankt jongens van Jenrik Group! "

"Hello! Mijn naam is Alexander. Ik onderging de behandeling van hepatitis C. Ik had de ziekte voor ongeveer 14 jaar, maar ik wilde worden genezen zeer angstaanjagende verhalen van vrienden die al zijn behandeld - ze zeiden dat het heel moeilijk is de behandeling die gepaard gaat met een pijnlijke aandoening van de stijgende temperatuur, verlies van kracht, heel veel Depressiviteit en gebrek aan efficiëntie komen tot uiting. En deze voorwaarde (behandeling) duurt 6 maanden. Niet iedereen is bestand tegen een dergelijk laag herstelpercentage en onthult vaak na de behandeling een ziekte die dat niet was. Artsen noemen het bijwerkingen. Eens hoorde ik over Indiase medicijnen die het virus doden en de behandeling pijnloos is! Op het internet vond een veel aanbiedingen, maar na een paar keer bellen besloten om de jongens te gelasten Rostov (Zelf ben ik van de Krasnodar Territory), vond ik het, niet onmiddellijk begon te "vparivat", maar integendeel, zei ze, dat nog steeds nodig hebt om een ​​paar tests passeren en vervolgens op bestelling. Na het begin van het nemen van medicatie, veranderde mijn toestand - ik voelde een volwaardige gezonde persoon na 2 weken. Na 3 weken behandeling ging ik testen doen en tot mijn verbazing werd het virus niet gedetecteerd. Ik heb de volledige behandeling (3 maanden) al 1,5 jaar geleden afgerond. Na beëindiging van de behandeling heb ik periodiek analyses over de aanwezigheid van een virus in een bloed overhandigd en al die tijd is het virus niet ontdekt! Ik kan nu met zekerheid zeggen dat deze medicijnen effectief zijn en dat de behandeling geen ongemak met zich meebrengt. "

Sofosbuvir - gebruiksaanwijzingen, ratings, analoga en vrijwaringsformulieren (tabletten van 400 mg Sovaldi) geneesmiddelen voor de behandeling van hepatitis C genotype 1, 2, 3 of 4 bij volwassenen, kinderen en bij zwangerschap. Samenstelling, prijs en vooruitzichten van toetreding tot de Russische markt

In dit artikel kunt u de instructies voor het gebruik van het medicijn lezen sofosbuvir. Er zijn recensies van bezoekers van de site - consumenten van dit medicijn, evenals meningen van artsenpecialisten over het gebruik van Sofosbuvira (Sovvaldi) in hun praktijk. Een groot verzoek is om actief hun feedback over het medicijn toe te voegen: het medicijn heeft geholpen of niet geholpen om de ziekte te laten verdwijnen, wat waargenomen complicaties en bijwerkingen waren, die mogelijk niet door de fabrikant in de annotatie zijn aangegeven. Analogons van Sofosbuvir in aanwezigheid van bestaande structurele analogen. Gebruik voor de behandeling van hepatitis C genotype 1, 2, 3 en 4 bij volwassenen, kinderen, maar ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Samenstelling, kosten en vooruitzichten van het medicijn op de Russische markt.

Sofosbuvir (sofosbuvir) - nucleotide-analoog wordt toegepast in combinatie met andere geneesmiddelen voor de behandeling van hepatitis C in de wereldmarkt 2013. Vergeleken met andere geneesmiddelen sofosbuvir vertoonden grotere werkzaamheid, minder bijwerkingen en 2-4 maal kortere behandelingsduur. Sofosbuvir elimineert het gebruik van interferon alfa - een antiviraal geneesmiddel met een reeks van bijwerkingen, een belangrijk element in de behandeling van hepatitis C in veel landen, waaronder Rusland.

Sofosbuvir remt RNA-polymerasen die door het hepatitis C-virus worden gebruikt om zijn eigen RNA te kopiëren. Sofosbuvir wordt geproduceerd door het bedrijf Gilead.

In de 2013 jaar Administration FDA de Food and Drug Administration in de Verenigde Staten goedkeuring gehecht aan het gebruik sofosbuvir in combinatie met ribavirine als een niet-injectie therapie voor hepatitis C 2e en 3e genotype en gecombineerde triple therapie (sofosbuvir + ribavirine (mondeling ) + interferon-alfa (injecties)) voor de behandeling van hepatitis C van de 1e en 4e genotypen. In 2014 opende een succesvolle combinatie van sophosbuvira met lepidavir de mogelijkheid om hepatitis C van het eerste genotype te behandelen zonder het gebruik van interferon-alfa. Klinische gegevens over het gebruik van sophosbuvira bij patiënten met genotype 5 of 6 zijn beperkt.

structuur

Sofosbuvir + hulpstoffen.

getuigenis

  • chronische hepatitis C van genotype 1, 2, 3 en 4 (in combinatietherapie).

Vormen van vrijgave

Tabletten 400 mg (onder het handelsmerk Sovaldi (Sovaldi)).

Instructies voor gebruik en behandelingsregime

Therapie dient alleen te worden uitgevoerd door artsen met ervaring in de behandeling van chronische hepatitis C. Het wordt aanbevolen om het geneesmiddel in combinatie met andere geneesmiddelen te gebruiken. Monotherapie met Софосбувими wordt niet aanbevolen.

De aanbevolen dosis voor volwassen patiënten is één 400 mg tablet per dag tijdens één maaltijd.

  • Bij hepatitis C van genotype 4, 5 of 6 wordt een combinatie van Sovaldi (somosbuvir) + ribavirine + interferon-alfa langer dan 12 weken gebruikt.
  • Bij hepatitis C genotype 1, 4, 5 of 6 - aan ribavirine (alleen voor patiënten met contra-indicaties voor het gebruik van interferon-alfa of interferon met intolerantie) meer dan 24 weken.
  • Met hepatitis C van genotype 2 - met ribavirine gedurende meer dan 12 weken.
  • Met hepatitis C van genotype 3 - met ribavirine en interferon-alfa meer dan 12 weken.
  • Patiënten met hepatitis C die wachten op een levertransplantatie ontvangen vóór de transplantatie een combinatie van cofosbuvir + ribavirine. Het schema is geldig voor patiënten met gelijktijdige infectie met hepatitis en HIV.

De behandelingsduur kan worden verhoogd tot 24 weken, in het bijzonder bij patiënten met één of meerdere negatieve factoren, zoals progressieve fibrose / cirrose, hoge initiële viral load, zwart leer eerder gebrek aan respons op interferon-alfa en ribavirine.

De dosis ribavirine voor combinatietherapie is afhankelijk van het gewicht van de patiënt (75 kg = 1200 mg), verdeeld in twee delen en wordt ook bij de maaltijd ingenomen.

Het wordt niet aanbevolen om de dosis sophosbuvira te verlagen.

Als het gecombineerde gebruik van cofosbuvira samen met interferon-alfa ernstige bijwerkingen met zich meebrengt, moet u de dosis interferon verlagen of het geneesmiddel volledig opheffen. De regels voor het verminderen van de dosis of het stoppen van het gebruik van interferon worden in speciale instructies voorgeschreven.

Als ernstige bijwerkingen optreden die verband houden met ribavirine, dient de dosis ribavirine dienovereenkomstig te worden verlaagd of moet het geneesmiddel volledig worden teruggetrokken. De regels voor het verminderen van de dosis of het stoppen van de inname van ribavirine worden in speciale instructies voorgeschreven.

Na het afschaffen van ribavirine op basis van verbeterde bloedtests en klinische symptomen, kunt u proberen het geneesmiddel te nemen in een dosering van 600 mg per dag, waardoor het wordt verhoogd tot 800 mg. Echter, verdere toediening van het geneesmiddel in de initiële dosis (1000 mg en 1200 mg per dag) wordt niet aanbevolen.

Methode en duur van toelating

  • Vanwege de bittere smaak, moet de tablet worden doorgeslikt zonder te kauwen of in delen te verdelen. Neem met eten.
  • Als er binnen 2 uur na inname van het medicijn moet worden overgegeven, moet u een extra pil nemen. In het geval van braken na 2 uur is geen extra pil nodig.
  • Als de medicatie wordt gemist, moet u de vergeten pil innemen als u minder dan 18 uur te laat bent. De volgende tablet wordt op het gebruikelijke tijdstip ingenomen. Bij een vertraging van meer dan 18 uur, neem je de volgende tablet op het gebruikelijke tijdstip in.

Met de volledige annulering van een van de geneesmiddelen met een gecombineerde toelating, moet u sophosbuvira annuleren en ontvangen.

EASL 2017-richtlijnen voor HCV-therapie

Bijwerking

  • slapeloosheid;
  • hoofdpijn;
  • migraine;
  • verminderde eetlust;
  • convulsies;
  • duizeligheid;
  • misselijkheid, braken;
  • diarree, obstipatie;
  • droge mond;
  • vermoeidheid;
  • depressie;
  • prikkelbaarheid;
  • bloedarmoede, neutropenie, een afname van het aantal lymfocyten en bloedplaatjes;
  • huiduitslag;
  • jeuk;
  • huiduitslag;
  • pijn in de gewrichten;
  • spierpijn;
  • rillingen;
  • koorts;
  • hoesten;
  • nasofaryngitis;
  • slecht zicht;
  • haaruitval;
  • droge huid;
  • pijn op de borst;
  • asthenie.

Contra

  • overgevoeligheid voor het medicijn en de componenten ervan.

Voorzichtigheid is geboden bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd.

Toepassing tijdens zwangerschap en borstvoeding

Voorzichtigheid is geboden bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Bij toepassing van Sovaldi (Sofosbuvira) in combinatie met ribavirine en interferon-alfa is het begin van de zwangerschap ongewenst. Vermijd het gebruik van medicijnen tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Er zijn geen gegevens over het effect van het geneesmiddel op de reproductieve prestaties.

Gebruik bij kinderen

Gegevens over de veiligheid en werkzaamheid van Sofosbuvira bij kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar zijn niet beschikbaar.

Speciale instructies

De prijs van Sofosbuvir in de Verenigde Staten varieert van $ 84.000 tot $ 168.000 per cursus voor verschillende tarieven, in het VK, 35.000 pond voor een cursus van 12 weken. In september 2014 kondigde Gilead aan dat het productielicenties zal afgeven voor 91 ontwikkelingslanden. De geschatte kosten van sophosbuvira in India of China worden geschat op $ 300 per cursus.

Aan het einde van 2015 is Sofosbuvir bezig met de voorbereidingen voor registratie in Rusland. Het is de moeite waard om de verschijning van dit medicijn op onze markt in de nabije toekomst te verwachten. Misschien (vanwege de verspreiding van generieke geneesmiddelen), zal het medicijn op dat moment voldoende behandelingskosten beschikbaar hebben voor onze patiënten, inclusief gratis programma's.

Het medicijn is opgenomen door de WHO op de lijst van essentiële geneesmiddelen.

Geneesmiddelinteracties

Het gebruik met andere antivirale middelen kan alleen worden toegestaan ​​als, volgens de beschikbare gegevens, het voordeel de mogelijke risico's overschrijdt. Het wordt niet aanbevolen om cofosbuvira en telaprevir of boceprevir samen te nemen. Aanbeveling in combinatie met geneesmiddelen die krachtige inductoren van glycoproteïne in de darm (rifampicine, sint-janskruid karbamatsepin en fenytoïne) zijn.

Analogons van het medicijn Sofosbuvir

Structurele analogen voor de werkzame stof:

  • Viropak (MPI Viropack) (Egypte);
  • Grateziano (Egypte);
  • Hepcinat (India);
  • Hopetavir (Bangladesh).

Analogen van het genezende effect (geneesmiddelen voor de behandeling van chronische hepatitis C):

  • Algeron;
  • Altevir;
  • ALFARON;
  • Asunaprevir;
  • Daklatasvir;
  • Ingaron;
  • Intron A;
  • Layfferon;
  • Ledipasvir;
  • Moliksan;
  • neovir;
  • Pegasys;
  • peginterferon;
  • PegIntron;
  • Realdiron;
  • EU Reaferon;
  • Rebetol;
  • Ribavirin Meduna;
  • ribamidil;
  • Roferon A;
  • Sovriad;
  • Ferrovir;
  • Tsikloferon.

De eerste generieke Harvoney is al op de markt verschenen

Koop Софосбувир http://stop-hcv.ru/preparaty/sofosbuvir-hepcinat-generic-sovaldi

Koop Даклатасвир http://stop-hcv.ru/preparaty/daklatasvir

Koop Harvoni (SOF + LED) http://stop-hcv.ru/preparaty/kupit-generic-harvoni

Bangladesh heeft onlangs aangekondigd dat de eerste drugsanaloog binnenkort zal worden vrijgegeven Harvoni.

Zoals gezegd, zijn de farmaceutische bedrijven Beximco Pharmaceuticals en Incepta Pharmaceuticals bezig met de productie van een nieuwe generatie antivirale geneesmiddelen.

Het geneesmiddel is op de markt gekomen onder de handelsnaam Lesovir-C. De samenstelling van de generieke is volledig identiek aan de samenstelling van het oorspronkelijke medicijn - één tablet bevat 90 mg Ladipasvir en 400 mg sofosbuvir. Het medicijn wordt één keer per dag toegediend voor één tablet. Het medicijn is werkzaam bij het eerste en vierde genotype van het hepatitis C-virus.Het verloop van de behandeling varieert van 8 tot 24 weken, afhankelijk van het genotype en de mate van leverschade. Volgens de gegevens die tot nu toe beschikbaar zijn, bedragen de gedeclareerde kosten van de twaalf weken durende cursus Lesovir-C $ 920. Een behandeling van twaalf weken voor de originele Harvoni van Amerikaanse productie kost $ 94.000.

Hepatitis met behandeling in Rusland kosten

Sofosbuvir + Daklutasvir

Levering aan de regio's van Rusland en Wit-Rusland - 3 dagen zonder vooruitbetaling

kosten van behandeling van hepatitis uit Khabarovsk

Welkom. Er is maar één antwoord op uw vraag kosten van behandeling van hepatitis uit Khabarovsk De sleutel tot een snelle en volledige stopzetting van hepatitis C is het goedgekeurde en gecertificeerde generieke serum Lesovir-C, ontwikkeld door Beximco Pharmaceuticals LTD in Bangladesh. De behandeling is vatbaar voor de 1e (de meest voorkomende in Rusland), de 2e en de 6e genotypen, en ook de 3e, volgens niet-officiële gegevens. De kans op herstel is 98%, wat wordt bevestigd door de resultaten van het onderzoek. Alle andere 'Indiase generieke geneesmiddelen' die vandaag worden 'verkocht' zijn nog niet vrijgegeven, maar alleen aangekondigd en eenvoudig te verifiëren. Nu wordt het medicijn alleen in Bangladesh geproduceerd. Voordelen van Lesovir-S: 1. Bestaat al; 2. Lage prijs (tientallen keren goedkoper dan Europese tegenhangers); 3. De hoogste genezing (alle medicijnen die in Rusland worden verkocht geven slechts 50% kans, en dit is op zijn best); 4. vereist geen combinaties met andere medicijnen; 5. Lage toxiciteit; 6. Vrijwel geen bijwerkingen; 7. Korte "loop" - u hoeft het geneesmiddel al jaren niet in te nemen; 8. Het product is goedgekeurd en gecertificeerd; 9. Alle informatie hierover is gemakkelijk te vinden in open bronnen. Controleer, zorg ervoor en kom terug. kosten van behandeling van hepatitis uit Khabarovsk Lesovir-C is de voor de hand liggende oplossing. Onze ervaring in de farmaceutische industrie van de beste gecertificeerde generieke geneesmiddelen is meer dan 8 jaar. Ons bedrijf zal helpen met het versturen van het medicijn naar waar dan ook ter wereld. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in Dhaka (Bangladesh), in de buurt van de fabriek, waardoor u prijzen kunt blijven dumpen. Als u een betrouwbare leverancier Lesovir-C goedkoper vindt, laat het ons weten - onze prijs zal altijd lager zijn. Wij werken met een garantie - geld nadat u de goederen hebt ontvangen: dus, naar onze mening, wordt de betrouwbaarheid bepaald. Alle problemen met de levering, we besluiten altijd in het voordeel van de klant. Ons bedrijf geeft een honderd procent kans. Als u vragen heeft, kunt u ons bellen op het opgegeven telefoonnummer of het feedbackformulier gebruiken. We nemen dan onmiddellijk contact met u op. En jouw vraag kosten van behandeling van hepatitis uit Khabarovsk. er is maar één antwoord en je hebt dit antwoord al gevonden. Je bent veilig.

Deskundige mening

Wat is Hepcinat

Lage toxiciteit

Van de bijwerkingen - gemakkelijke vermoeidheid

Hoge kans op herstel

In combinatie met andere geneesmiddelen bereikt het genezingspercentage 100%

hepatitis met 2 genotypekosten van de behandeling

hepatitis met 2 genotypekosten van de behandeling? Het antwoord is! Hepcinat-lp - de beste wereldberoemde generieke Harvoni (ledipasvir + sofosbuvir) uit India, vrijgegeven door Natcopharma 28 oktober van het jaar (het nieuws over het op de website van de vennootschap). Actieve ingrediënten Hepcinat-lp absoluut vergelijkbaar met die deel uitmaken van Harvoni drug, het enige verschil is de prijs. Hoewel de kosten van de cursus van de behandeling Harvoni $ 100.000 bereikt, is de prijs van Hepcinat-lp is minder dan $ 1.500 voor de drie-maanden durende cursus. De drug Hepcinat-lp heeft een bijna honderd procent effectief tegen hepatitis C en het wordt bevestigd door de resultaten. Hepcinat-lp heeft alle benodigde licenties en certificaten, zoals te zien op de officiële website van Natcopharma. hepatitis met 2 genotypekosten van de behandeling? Alleen Hepcinat-lp. 1. De beste moderne generieke; 2. Het heeft geen combinatie met andere geneesmiddelen nodig hebben, in de regel zeer giftig (uitzondering - de behandeling van andere genotypes, met uitzondering van de 1e, 3e en 4e, wanneer de cursus is om Ribavirin toe te voegen); 3. De laagste kosten voor vandaag; 4. Slechts één neveneffect is een gevoel van gemakkelijke vermoeidheid; 5. Snelle en effectieve behandeling (meestal een cursus van 12 weken). Alle andere generieke kopiëren andere middelen van Hepatitis-C Hepcinat- lp inferieur in alle opzichten, zoals goed te zien door het lezen van de instructies. Ook moet je niet verwarren Hepcinat-lp en net Hepcinat - ze zijn verschillende drugs, en de tweede niet bereikt de eerste en de andere helft. Wij helpen met de levering van Hepcinat-lp rechtstreeks vanuit India naar waar ook ter wereld en we bieden de beste prijs voor vandaag. Een deel van het geld dat we naar het goede doelfonds sturen om hepatitis C te bestrijden. Iedereen die aanbiedt om het medicijn te kopen "vanuit een magazijn in Moskou" - gewoon oplichters, tk. het medicijn is niet bedoeld voor verkoop in Rusland, bovendien is zojuist vrijgegeven. hepatitis met 2 genotypekosten van de behandeling? Je kent het antwoord al. De tijd dat hepatitis C mensen met horror inspireerde - raakt op. De kracht van het monster komt tot een einde. Als voorheen alleen geselecteerde mensen de behandeling konden behandelen, kan iedereen het vandaag nog doen. Laten we de klootzak samen verpletteren!

Wat is Hepcinat-LP

Bestaat al

Uitgegeven 28 oktober van het jaar door Natco Pharma Ltd

Lage prijs

De kosten van de Harvoni-cursus kunnen oplopen tot $ 100.000!
Hepcinat-LP is 50 keer goedkoper

De kans om te genezen is 100%

Bewezen door officiële onderzoeksresultaten.

Cure Hepatitis C. Het advies van Dr. Gandelman

Nu heeft 3% van de mensen in de wereld een bevestigde diagnose van "hepatitis C". Vergeet in dit geval niet dat er landen zijn waar de diagnose van deze ziekte bijna niet wordt uitgevoerd of niet voldoet. In Rusland is dit 2%, in Afrika - tot 5% en in de Verenigde Staten - ongeveer 1%. In Israël zijn ongeveer 100.000 patiënten met hepatitis C geregistreerd - meer dan 1% van de bevolking. Veel van deze mensen kwamen naar Israël vanuit de landen van de post-Sovjet-ruimte, waar ze besmet werden. Zijn reden was de uitvoering van verschillende medische manipulaties met herbruikbare instrumenten, evenals bloedtransfusie die niet was getest, enz. Met zo'n groot aantal geïnfecteerde mensen doet de staat er alles aan om ze te genezen. Daarom zijn alle nieuwste medicijnen van hepatitis C onmiddellijk verschijnen in Israël. Het Israëlische parlement, de Knesset, stuurt voortdurend enorme fondsen om deze medicijnen te kopen, waarvan de kosten vrij hoog zijn. Dankzij dit is de behandeling van hepatitis C in Israël zeer succesvol. In 95% van de gevallen worden zelfs patiënten met het meest complexe, 1-ste genotype van het virus hier genezen. Onze patiënten uit het buitenland komen naar Israël voor een diagnose, voor overleg met vooraanstaande hepatologen van het land en voor de aanschaf van moderne medicijnen tegen hepatitis C. Dit wil ik allemaal in dit artikel vertellen.

Ik moet vaak vragen beantwoorden over de kosten van de behandeling van hepatitis C in Israël. Aangezien tussenpersonen altijd het bedrag van de betaling overschatten, zal ik de prijzen van diagnostische en behandelingsprocedures vermelden die zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid van Israël:

De lever controleren met het apparaat "Fibroscan"

Bloedonderzoek op hepatitis C-virus-DNA

Fibrotest bloedonderzoek

Overleg met een hepatoloog en behandeling

Bloedonderzoek voor antilichamen tegen hepatitis C-virus

Diagnose van hepatitis C in Israël

In Israël houdt de diagnose van hepatitis C niet alleen een bloedtest in voor de genotypering van het virus, maar ook niet-invasieve controles FibroScan (elastometrie) en FibroTest. Ze stellen ons in staat om de mate van leverfibrose te beoordelen. Volgens de leidende Israëlische hepatologen kunnen deze onderzoeken de invasieve procedure - leverbiopsie, waarbij informatie via een holle naald door de huid wordt genomen, goed vervangen. Hier moeten we echter een kleine reservering maken: om te vergelijken met een biopsie kunnen deze tests alleen worden uitgevoerd wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde specialist. In Israël worden ze geleid door vooraanstaande hepatologen die stage lopen in toonaangevende wereldklinieken en daar waardevolle ervaring hebben opgedaan. In de post-Sovjetlanden is dit niet altijd het geval. Vandaar dat - en de vele klachten van patiënten op de fora op het internet over het feit dat de resultaten van fibroscanning significant verschilden van de resultaten van de biopsie.

Ik herinner me een jonge vrouw uit Oezbekistan - mijn collega, een dokter. In Oezbekistan onderging ze verschillende chirurgische ingrepen. Later verhuisde ze naar Moskou, en daar werd ze gediagnosticeerd met "hepatitis C". Blijkbaar vond de infectie plaats tijdens bloedtransfusie tijdens operaties. De vrouw probeerde uitputtende informatie te krijgen over de toestand van haar lever, maar ze kon het niet. Artsen beperkten zich tot algemene bewoordingen dat de ziekte zich in een vroeg stadium bevindt en dat de patiënt moet worden behandeld. Wanhopig ging de patiënt naar een grote Israëlische kliniek voor onderzoek, waarbij haar de diagnose werd gesteld van een bekende hepatoloog. Diagnostisch programma inclusief een studie van FibroScan. De arts legde de patiënt uitgebreid uit wat er met haar lever gebeurde, hoe de ziekte zich ontwikkelde en welke behandelingsmogelijkheden er waren. Toen ze de informatie had ontvangen die ze nodig had, kocht ze medicijnen uit Israël. de vrouw ging door met de behandeling in Moskou.

Behandeling van hepatitis C in Israël

hoewel hepatitis C kan in eerste instantie asymptomatisch zijn, het kan niet worden overgelaten zonder behandeling: bij veel patiënten gaat de ziekte over in leverkanker (hepatocellulair carcinoom) en levercirrose. Drie jaar geleden omvatte het standaard behandelingsregime voor hepatitis C 2 medicijnen - interferon en ribaverin. Het therapeutische effect van dit schema wordt alleen bij 40% van de patiënten met hepatitis C gevonden. Daarnaast heeft het een groot aantal bijwerkingen. In de landen van de post-Sovjetruimte is deze regeling nog steeds praktisch de enige. voor de aankoop van effectieve moderne medicijnen heeft de staat eenvoudigweg niet de middelen.

Ondertussen was er in de ontwikkelde westerse landen gedurende deze drie jaar een echte revolutie in de behandeling van hepatitis C: proteaseremmers verschenen op de markt van geneesmiddelen. Deze medicijnen kunnen de levensvatbaarheid van het virus direct onderdrukken en de voortplanting ervan remmen. In de Israëlische "mand met drugs" (een lijst met medicijnen die door de staat worden gesubsidieerd) zijn recentelijk aangegaan voorbereidingen Viekirax (ombitasvir / paritaprevir / ritonavir) en Exviera (dasabuvir), die worden gebruikt in een enkel behandelingsregime. De effectiviteit van dit schema is 95% en deze geneesmiddelen zijn effectief voor de behandeling van het eerste genotype van het virus, dat moeilijk te behandelen is door andere geneesmiddelen.

Omdat proteaseremmers zijn inbegrepen in "Korf met medicijnen". Israëlische hepatologen hebben al ervaring met deze medicijnen. Hier worden deze medicijnen gezien als routinematig, routineus, in tegenstelling tot bijvoorbeeld uit Rusland, waar ze nog steeds als een exotische nieuwigheid worden beschouwd. Dat is de reden waarom patiënten met hepatitis C de mogelijkheid van behandeling in Israël zouden moeten overwegen. En natuurlijk zijn dergelijke dure medicijnen als proteaseremmers veel veiliger om te kopen in Israël, waar de staat de omzet van geneesmiddelen strikt controleert en hun vervalsing volledig is uitgesloten.

Degenen die van plan zijn een behandeling voor hepatitis C in Israël te ondergaan, moet u weten: we kunnen niet helpen met alle medische gevallen. Er zijn stadia van de ziekte waarin zelfs de meest geavanceerde geneeskunde machteloos is. Daarom vult u het aanvraagformulier in. In detail schrijven over de ziekte en de ontvangen behandeling, de klachten beschrijven en zoveel mogelijk medische documenten bijsluiten.

In welk land wordt hepatitis behandeld?

Sofosbuvir + Daklutasvir

Levering aan de regio's van Rusland en Wit-Rusland - 3 dagen zonder vooruitbetaling

welk land het best wordt behandeld met hepatitis

Welkom. Er is maar één antwoord op uw vraag welk land het best wordt behandeld met hepatitis De sleutel tot een snelle en volledige stopzetting van hepatitis C is het goedgekeurde en gecertificeerde generieke serum Lesovir-C, ontwikkeld door Beximco Pharmaceuticals LTD in Bangladesh. De behandeling is vatbaar voor de 1e (de meest voorkomende in Rusland), de 2e en de 6e genotypen, en ook de 3e, volgens niet-officiële gegevens. De kans op herstel is 98%, wat wordt bevestigd door de resultaten van het onderzoek. Alle andere 'Indiase generieke geneesmiddelen' die vandaag worden 'verkocht' zijn nog niet vrijgegeven, maar alleen aangekondigd en eenvoudig te verifiëren. Nu wordt het medicijn alleen in Bangladesh geproduceerd. Voordelen van Lesovir-S: 1. Bestaat al; 2. Lage prijs (tientallen keren goedkoper dan Europese tegenhangers); 3. De hoogste genezing (alle medicijnen die in Rusland worden verkocht geven slechts 50% kans, en dit is op zijn best); 4. vereist geen combinaties met andere medicijnen; 5. Lage toxiciteit; 6. Vrijwel geen bijwerkingen; 7. Korte "loop" - u hoeft het geneesmiddel al jaren niet in te nemen; 8. Het product is goedgekeurd en gecertificeerd; 9. Alle informatie hierover is gemakkelijk te vinden in open bronnen. Controleer, zorg ervoor en kom terug. welk land het best wordt behandeld met hepatitis Lesovir-C is de voor de hand liggende oplossing. Onze ervaring in de farmaceutische industrie van de beste gecertificeerde generieke geneesmiddelen is meer dan 8 jaar. Ons bedrijf zal helpen met het versturen van het medicijn naar waar dan ook ter wereld. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in Dhaka (Bangladesh), in de buurt van de fabriek, waardoor u prijzen kunt blijven dumpen. Als u een betrouwbare leverancier Lesovir-C goedkoper vindt, laat het ons weten - onze prijs zal altijd lager zijn. Wij werken met een garantie - geld nadat u de goederen hebt ontvangen: dus, naar onze mening, wordt de betrouwbaarheid bepaald. Alle problemen met de levering, we besluiten altijd in het voordeel van de klant. Ons bedrijf geeft een honderd procent kans. Als u vragen heeft, kunt u ons bellen op het opgegeven telefoonnummer of het feedbackformulier gebruiken. We nemen dan onmiddellijk contact met u op. En jouw vraag welk land het best wordt behandeld met hepatitis. er is maar één antwoord en je hebt dit antwoord al gevonden. Je bent veilig.

Deskundige mening

Wat is Hepcinat

Lage toxiciteit

Van de bijwerkingen - gemakkelijke vermoeidheid

Hoge kans op herstel

In combinatie met andere geneesmiddelen bereikt het genezingspercentage 100%

Interferon of remmers. Pegasys of Sofosbuvir?

Behandeling van virale hepatitis C begon in de vroege jaren 90, tegen die tijd was antivirale therapie beschikbaar met behulp van interferon alfa (IFN-alfa) of korte interferonen.

Het principe van deze behandeling bij het activeren van enzymen in de cel zelf, die de vorming van het virale eiwit zal verstoren en de cel resistent zal maken tegen het hepatitis C-virus gedurende maximaal twee dagen.

Plus zo'n behandeling is een goedkope prijs voor medicijnen. u kunt bijvoorbeeld Altevir kopen vanaf 2000₽ per cursus gedurende 4 weken.

Ongetwijfeld minus is het lage percentage respons op de behandeling. de effectiviteit voor de behandeling van genotype 1 is bijvoorbeeld slechts 20-22%. De nadelen van deze antivirale therapie omvatten ook slechte tolerantie en de ontwikkeling van veel bijwerkingen.

Kortstondige interferonen in het begin van 2000 werden vervangen door gepegyleerde interferonen IFN-alfa 2a of 2b, hun effect op de cel duurt veel langer, vanwege de verbeterde formule zitten ze 7 dagen in het lichaam. Dit stabiliseert de concentratie van de werkzame stof in het bloed en maakt het mogelijk dat injecties eenmaal per week worden toegediend. Complexe therapie met peginterferon en ribavirine gedurende twaalf jaar was de beste behandeling voor virale hepatitis. Voorspelling van de effectiviteit van de behandeling is. voor genotype 1 - tot 58%, voor genotype 3 - tot 87%.

De nadelen van deze therapie omvatten een laag percentage herstel voor genotype 1 en patiënten met geavanceerde fibrose en cirrose, hoge behandelingskosten. de prijs van Pegasys 180 mg is een gemiddelde van 8.000₽ voor één spuitbuis, evenals de beschikbaarheid van contra-indicaties voor de behandeling en de ontwikkeling van bijwerkingen.

Aan het begin van het jaar werd een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de hepatitis C-behandeling, klinische proeven werden uitgevoerd en direct-actie-remmers werden geregistreerd die het werk van de enzymen van het virus remmen, waardoor het de vermenigvuldiging en beschadiging van gezonde cellen verhindert. Dus in het jaar in de VS verscheen drugs Sofosbuvir, Daklatasvir en Simeprevir. En al in het jaar is de eerste complexe voorbereiding voor de behandeling van HCVG 1 van het genotype, genaamd Harvoni, goedgekeurd. In december van hetzelfde jaar wordt een nieuw Viqueira Pak-medicijn geregistreerd, dat drie nieuwe werkzame stoffen bevat: ombitasvir, paritrapeprir en dasabuvir.

De effectiviteit van een dergelijke behandeling bereikt bijna 100%. Maar de prijs blijft ondraaglijk voor de meeste patiënten, de gemiddelde duur van de therapie is 960000 roebel. Het beste alternatief voor een dergelijke behandeling zijn generieke geneesmiddelen die worden geproduceerd onder de controle en vergunningen van het bedrijf van de rechthebbende voor de onderontwikkelde landen India, Egypte, Tunesië en Marokko. De prijs voor de 12-weekse cursus van Sofosbuvira en Daklatasvira van het beroemde Indiase bedrijf Natco Pharma is minder dan 100 duizend roebel. In dit geval is de kwaliteit en doeltreffendheid van de behandeling niet minder dan die van de oorspronkelijke geneesmiddelen.

Op het moment van schrijven werden tien nieuwe geneesmiddelen geregistreerd en internationaal goedgekeurd, waarvan meer dan de helft door het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie werd geregistreerd:

  • Dasabuvir. in de samenstelling van het medicijn Viqueira Pak
  • Sofosbuvir, geregistreerd bij het Ministerie van Gezondheid van de Russische Federatie 07.06.
  • Daklutasvir, de handelsnaam Daclins 30 mg of 60 mg
  • Ombitasvir, als onderdeel van het medicijn Viqueira Pak
  • Asunaprevir, de handelsnaam van Sunvepra
  • Telaprevir. handelsnaam Insivo.

Preparaten voor hepatitis - online winkel

Bedrijfsnieuws

15.12. Zal het probleem in Rusland de medicijnen voor de behandeling van hepatitis C oplossen

Recent onderzoek wetenschappers Hepatologie tonen aan dat patiënten die geïnfecteerd zijn met het hepatitis C-virus, dat in Rusland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk verblijven, zijn meer vatbaar voor de ontwikkeling van levercirrose, kanker. Deze bewering is gebaseerd op een enquête die in de wereld, die werd bijgewoond door 400 mensen, en waaruit bleek dat de helft van de patiënten niet wist over de ziekte, maar geraadpleegd een arts, maar de artsen konden niet op de juiste diagnose te stellen, te sturen patiënten naar de juiste diagnostische tests overgave. En mensen konden geen medicijnen kopen om hepatitis C uit India of uit Egypte te behandelen om adequate therapie te geven.

14.12. Behandeling met sophosbuvir en daklatasvir: de kosten van geneesmiddelen voor de behandeling van hepatitis C

Hoeveel hepatitis C wordt behandeld, is al veel gezegd, maar het probleem van therapie bij ouderen wordt niet beïnvloed. Immers, met de leeftijd, het lichaam slechter aanpast, beschermt zichzelf. En zijn infectie valt actiever aan. Immuniteit neemt af, en tegen een dergelijke afname van beschermende krachten, leidt hepatitis C sneller en actiever tot fibrose, cirrose, leverfalen, oncologie. Patiënten ouder dan 60 jaar worden met moeite behandeld. En dit is een speciaal probleem. Voor ouderen is de vraag wat de kosten zijn van geneesmiddelen voor de behandeling van hepatitis C. Immers, zelfs generieke medicijnen zijn solide.

"Gezonde natie" is een dienst om patiënten te helpen die op zoek zijn naar, waar geneesmiddelen van hepatitis C te kopen. Wij helpen om vitale medicijnen te kopen voor hepatitis C bevatten sofosbuvir, ledipasvir, daklatasvir, het leveren van drugs naar Rusland uit India en Egypte. Waarom doen we dit? Onze missie is om verspreiding van de ziekte niet meer in het land, om de zieken Russen in staat zijn om het virus van hepatitis C. voorgoed te verslaan waren


Wij werken alleen met officiële distributeurs, vertegenwoordigers van boerderijbedrijven!

We lossen alle problemen op waarmee de hepatitis C-patiënt in Rusland wordt geconfronteerd, allereerst de vraag, dan om hepatitis te behandelen met, welke medicijnen en tegen welke prijs. In Rusland worden patiënten geconfronteerd met dergelijke problemen:
- we genezen hepatitis C niet gratis, zoals HIV, patiënten krijgen zelf medicijnen;
- we behandelen hepatitis met officieel verouderde regelingen gebruik van interferon, die is goedkoop en geeft veel bijwerkingen, terwijl het hebben van een 40 procent effect, en dat nergens in de wereld is al in gebruik;
- vaak negeren artsen het bestaan ​​van moderne middelen, waarbij patiënten hepatoprotectors en interferonen worden aangeboden;
- om originele medicijnen voor hepatitis C te kopen, gaat de kracht van de meeste patiënten uit Rusland, andere GOS-landen voorbij.

- Patiënten hebben de mogelijkheid om te worden behandeld met moderne, betrouwbare geneesmiddelen waarvan de effectiviteit klinisch is bewezen, maar die niet in Rusland worden geproduceerd.
- 12 of 24 weken therapie, afhankelijk van de aanwezigheid van complicaties voor een betaalbare prijs (goedkoper dan interferonen, goedkoper dan die van concurrenten) maken het mogelijk om voor altijd genezen te worden.
- We kunnen medicijnen tegen de beste prijzen (vanaf $ 650 per jaar) te kopen, omdat we geneesmiddelen uit de officiële vertegenwoordigers van de farmaceutische bedrijven in Egypte en India kopen zonder apotheek marges en markeringen van tussenpersonen.
- De medicijnen hebben de nodige kwaliteitscertificaten, hebben een klinisch bewezen effect in 99%.
- Verpakking van medicijnen staat garant voor hun veiligheid en goede kwaliteit. - Alle medicijnen zijn generieke geneesmiddelen uit de Verenigde Staten tegen het hepatitis C-virus, ze zijn niet minderwaardig in termen van effectiviteit en veiligheid.
- We zijn altijd in contact en zullen u kunnen adviseren.
- Wij zullen vanaf het begin tot het volledige herstel met u samenwerken.
- We leveren medicijnen binnen heel Moskou binnen 24 uur;
- 5% korting voor degenen die lid worden van de VKontakte-groep;
- levering aan Rusland en het land van een enkele douane-unie kosteloos per koerier naar het appartement EMS van 1 tot 7 dagen.

Voorgestelde preparaten sofosbuvir, daklatasvir ledipasvir of om gezamenlijk, die nodig is om de patiënt met een bepaald genotype van HCV therapeutische regimes standaard, goedgekeurd associaties Hepatology, WHO, maar telkens moet worden met de hiervoor afgesproken: hepatologist of viroloog gastro-enteroloog.

U hoeft niet naar India of Egypte te vliegen! Roep de contacten op die op de site staan! Bestel en herstel!

Wil je 5% korting krijgen? Word lid van onze VKontakte-groep en zoek naar een promotiecode op de groepsmuur!

Lijst met sites oplichting

Bitcoin oplichterij

Vandaag zal ik je vertellen hoe je jezelf niet kunt vinden tussen sukkels. LOHI is overal. Ze onderscheiden zich door naïviteit, vertrouwen en de wens om snel en veel te verdienen. Verdien geld zonder iets te doen of onbelangrijke dingen te doen. En dit is wat oplichters gebruiken. Denk aan de wet van behoud van materie? Als er ergens was, dan was er ergens weg! Eerlijke kranen verdienen op advertenties en delen deze inkomsten met u in de vorm van gratis distributie van bitcoins of andere crypto-valuta. Als u een "kraan" met een lange levensduur en de site wilt, klik dan op de advertentie.

afkorting LOH kwam uit de jaren 1920 en was opgenomen in de protocollen van de politie als "The Face Misleid door hooligans." Nu de ervaring van "Loch" is niet alleen een periode van opwekking, maar, om zo te zeggen, bloeiende. Veel van de derivaten van de beroemde "scam"(Frauduleus roulette), het bijnaam" loquat "(saai, goedgelovig) of ironisch" lohman "(domme hoogste graad). Er waren zelfs gezegden. Bijvoorbeeld - "Je bent niet eens een sukkel, je bent een monster van Loch Ness!".

Je kunt je Bitcoin-scam toevoegen, waar je hieronder in de comments hebt vals gespeeld. Na verificatie wordt uw site toegevoegd aan de lijst.

De afwezigheid van een site in de "zwarte" lijst betekent niet dat hij 100% vertrouwd kan zijn. Misschien hadden we gewoon geen tijd om het op de lijst te zetten. Voor operationele verificatie schrijft u het websiteadres in de opmerkingen.

Meldingen over oplichting die niet is gekoppeld aan crypto-valuta's, kunt u achterlaten op de pagina "Echtscheidingsmethoden voor geld"

BLACK LIST VAN LOCHOTRON SITES

Laatst bijgewerkt op 29 mei 2018

  • Generatebitcoin.com
    Generator bitkoynov - fraude. De site is tijdelijk opgeschort, maar hij kan terugkeren. 5/28/18
  • Miner-server.com
    Als je denkt dat dit een echte prooi is, dan kun je grote problemen hebben. Bestudeer dit probleem voordat u investeert. Het is gewoon Ponzi / Scam. 5/28/18
  • Cryptoleader.biz
    Breng me naar je leider! Denk na, breng me naar een andere plaats, een beetje minder fraude! 5/28/18
  • Icoinpro.com
    Omdat de site je heel graag wil vertellen dat "Kennis macht is", nu weet je dat het gewoon MLM is zonder enig product, je bent gemachtigd. 5/27/18
  • Bit-World.co
    Oplichters hebben weinig fantasie - daarom lijken deze "scripts" erg op elkaar. Deze wil Bitcoin stelen. 5/27/18
  • Cryptosuite.com
    We onthouden dit domein toen het pakket Encrytion Suite werd verkocht, maar shit is alles gerelateerd aan Cryptocurreny. In het domein is nu Ponzi met Crypto-thema. Geen "Autobot" 27-05-2018
  • Exvo.io
    Nou, het werd niet onverwacht beter - je kunt een storting doen, maar de cheater is al een keer vertrokken, dus verwacht dat je dit allemaal zult verliezen. 5/26/18
  • Grocerybit.com
    Het is geweldig voor ons om te zien dat fraude komt, en het kan een prijs zijn als "De meest domme poging tot fraude" 25-05-2018
  • Starkcoins.com
    Deze fraudensite kan wat nieuwelingen vangen. We hopen dat je dit leest omdat je eerst de "volledige lijst met oplichting" hebt bezocht! 5/25/18
  • Gibit.cc
    Sommige ponzi proberen niet te doen alsof ze iets anders zijn. Dit is een zwak thema in de mijnbouw. 5/25/18
  • Bitsigma.io
    Een andere stomme formule is Ponzi Scam om aan onze lijst toe te voegen. 5/25/18
  • Jetsco.in
    Echt een amateuristische fraudepoging. Geef hier niet toe, je zult je gewoon schamen voor jezelf. 5/24/18
  • Coinsfree.pro.
    Kom op, je gelooft echt niet dat bitkoyn echt kan verdubbelen. Jij ook? Stuur hem als je wilt, maar hij komt niet terug. 5/24/18
  • Bitworldcenter.company
    Doorgaans is elke vermoedelijke Cryptocurrency-operator die zijn Criptocurrency gebruikt waarschijnlijk de moeite waard om te vermijden. lol. 5/23/18
  • Omniatek.com
    Houd deze frauduleuze Omnia Tech-techniek aan, en misschien merkt niemand dat, hè? Het is gewoon Ponzi. 5/23/18
  • Bitgener.com
    Fraude, die voorkomt in elk reservegebied. Wees niet zo dom om een ​​bitcoyne te sturen. 5/23/18
  • Tokenizer.biz
    Het is gewoon een Ponzi 2: 1-schema, en je zult niet in de slechtste tijd voor jou kunnen zijn, zoals alle ponzi-schema's. 5/23/18
  • Millioners.eu
    Ddfutures ponzi scam, net gepubliceerd in een ander domein! Nog steeds gelabeld als Ddfutures.com. Luie fraude. 5/22/18
  • Cryptoround.biz
    10% per dag voor altijd - maar in feite is het maar voor een paar dagen, tenzij je de oplichter met meer geld en meer opoffering voedt! Je zult geld verliezen. 5/22/18
  • Sterlingcoininvestment.com
    Pagina, complete shit van begin tot eind - wil je nog steeds investeren? 5/21/18
  • Thetravelparty.com
    Dit maakt deel uit van een klein netwerk van MLM en Ponzi's. Waarom betalen we regelgevers en politie om deze flagrante machinaties niet te stoppen? 5/21/18
  • Bitcoin-prediction.eu
    Deze fraude is ongepast, behalve voor het phishing van uw gegevens in Paypal en creditcard - een voor Europol, maar we zullen u waarschuwen! 5/21/18
  • Dailybitcoin.bid
    Generator bitkoynov - "Trap voor beginners" - stuur geen bitkoyn om bitkoyn te krijgen. 5/21/18
  • Bitcoinvest.click
    Niet Bitcoin Wall, Brick Ponzi Wall. Geef niet toe aan scam! 5/21/18
  • Asiaprofit.biz
    Er is "onmogelijk niets". Niets is gegarandeerd, het is gewoon een scam. 5/20/18
  • 7blockchain.net
    Val alsjeblieft niet voor deze saaiheid dan de gebruikelijke poging tot fraude - alsjeblieft niet! 5/20/18
  • Awesome-bitcoin-miner.win
    Dit is geen bitcoyne-mijnwerker, het is een bitcoach-generator en alle Bitcoin-generatoren zijn eenvoudige oplichters om nieuwkomers te vangen. 5/19/18

Dit zijn slechts de laatste. Klik op de onderstaande knop om de volledige lijst met oplichters in alfabetische volgorde te bekijken. Voordat u op de knop klikt, raad ik u aan onderstaande kleine FAQ te lezen

Kijk -

De meest complete "zwarte" lijst met sites oplichting

Termen en afkortingen worden gebruikt op de pagina:

Ponzi, oplichting, heup, Dr. Michael Moriarty - wat is het?

Psychologie van "Professional Scammers"

Je plaatst een kleine hoeveelheid, je wilt voorzichtig zijn, maar je kunt niet helemaal nauwkeurig achterhalen hoe ze het doen. - Maar ze verdubbelen (of beloven rente te betalen) en betalen je.

Je denkt - Oh, hoe geweldig is het, dus je stuurt het hele bedrag door, of alleen maar winst. Je krijgt en denkt wow, het werkt, dus je draagt ​​veel meer bij, en in het ergste geval, nodig je zelfs vrienden uit om deel te nemen aan dit prachtige schema van 'geld verdienen'. Slechts één dag betaalt hij niet - er is een vraag met uw account of uw conclusie zit vast of zoiets. En geleidelijk aan werd je duidelijk dat de site frauduleus was. Zelfs als je je eerste inleg terugkrijgt, heeft de oplichterij niets verloren - en spaarders die denken dat ze "spelen" in Ponzi - probeer het, maar de meesten zullen niets terug krijgen. Sommige mensen investeren hun spaargeld in deze oplichting en zij zijn degenen die oplichters feitelijk "schoenend". Nadat ze hun eigen, grote bijdrage hebben gekregen, gaan ze verder en maken een nieuwe HYIP, en de oude wordt gewoon een tijdje in leven gehouden om nieuwe "mokken" te hebben. Sommigen keren zelfs terug na 3 of 6 maanden afwezigheid om een ​​nieuwe te vangen lading "sukkels". Ze zullen nooit zonder slachtoffers zijn. Ze zijn experts op dit gebied.

Voeg het websiteadres toe aan de commentaarinstantie. Controleer de links, er worden er niet veel getoond en daarom zullen dergelijke opmerkingen niet worden gepubliceerd!

Hier kunt u opmerkingen achterlaten over oplichters op de een of andere manier gerelateerd aan de crypto-valuta.

Opmerkingen over het controleren van sites die op de "zwarte lijst" staan, worden genegeerd.

Door de link naar deze pagina te delen met vrienden, familie en vrienden, helpt u hen misleiding en verspilling van geld te voorkomen. Alleen samen kunnen we de verspreiding van zwendel op internet stoppen.


Gerelateerde Artikelen Hepatitis