Feedback, vragen, klachten, suggesties

Share Tweet Pin it

In dit gedeelte kunt u advies krijgen van de specialisten van de organisatie, vertrekken

beoordeling, klacht, aanbieding of stel een vraag

We zullen zeker op je reageren

27-08-2017 Dankbetuigingen

Mijn oprechte dank aan alle medewerkers pensioen en persoonlijk directeur Elena Leonidovna Tyagachev voor de hoge professionaliteit van het personeel, de uitstekende regelingen op het Festival "Jubilee Fair talenten!" De vriendelijkheid en gastvrijheid. Met vriendelijke groeten, Kristina Gasparyan! Gasparyan Kristina Razmikovna

01/04/2017 Dankbetuigingen

Ik wil mijn oprechte dank aan de medewerkers van patronage afdeling, die naar de redding in moeilijke situaties, als ontmoedigd voordat onze bureaucratie en frustratie neemt doelgerichte acties kwamen uit te drukken. Veel dank aan het hoofd van de afdeling Schemeleva Viktoria voor het vertrouwen dat ze ons ingeprent in moeilijke tijden, het geloof in een oprechte zorgzame houding van de medewerkers scheiden het aan mijn moeder, verlamd na een beroerte. Speciale dank aan het patronaat afdeling werknemer Bazanova Elena Jurevne voor zijn harde werk en praktische hulp bij het overwinnen van de binnenlandse en bureaucratische moeilijkheden waarmee de kwetsbare ouderen en hun familieleden. HARTELIJK DANK! Laktanov Andrey Alexandrovich

08/12/2016 Review

Vandaag, 12.08.2016., Was ik op een receptie bij de directeur van het internaat Huisartsen Veteranen No. 17 Tyagachevoy Elena Leonidovna. Was aangenaam verrast eenvoudig PERFECTE netheid van het pension, de hoffelijkheid van de bewakers (bij de ingang van het grondgebied en degenen die in het gebouw zijn), evenals de charme van de directeur zelf. Ze is attent en welwillend. Welnu, een zeer aangename indruk achtergelaten over de bouw van het pension en de mensen die er werken! Bedankt. Tatjana Mikhailovna

03/21/2016 bedankt

Veel dank aan de medewerkers van 3 kantoren voor hun harde werk. Apart dank hun manager Sergey Nikolaevich, voor zulke mensen een enorme zielsman. Smirnova Valentina Fedorovna

24-12-2015 Dankbetuigingen

Door gebruik te maken van het moment, namelijk dat we aan de vooravond van het nieuwe jaar staan, wil ik het hoofd van de afdeling Patronage Shchemilev Viktoria Ivanovna feliciteren en bedanken voor een waardevolle werkster als Natalia Petrovna Shcherbakov. En wens u allen Gezondheid, geluk en succes in onze moeilijke tijden. Met oprecht respect voor jou. Uw klant Alexander Alexeev. RS Anders zijn we zonder jou.. Alexander G. Alexeev

14/10/2015 Verontschuldiging.

Ik zou me willen verontschuldigen bij het hoofd van de mecenaatsafdeling Shchemileva Victoria Ivanovna, voor het misverstand dat ik persoonlijk heb geuit met betrekking tot mij van mijn Soc. werknemer. Neem me niet kwalijk. Hij viel als het ware onder een moment van zwakte. Sorry. Met Spark. SW. Uw klant Alekseev A.G.

08/11/2015 Heel erg bedankt

Heel erg bedankt voor je houding tegenover onze familieleden.

© Pension voor Veterans of Labour No. 17 - 2018 g

Pension voor Veterans of Labour No. 17

- 2 algemene therapieafdelingen voor 45 plaatsen;

- 4 takken van goede doelen van algemene aard voor elk 25 stoelen;

- 5 takken van liefdadigheid (voor burgers op bed) voor elk 25 plaatsen;

- Gerontopsychiatrische afdeling met 80 zitplaatsen;

Algemeen pension. Vormen van verblijf: tijdelijk (tot 6 maanden) en permanent. Inbedrijfstelling in 1965. De geplande capaciteit is 350 stoelen.

Woonomstandigheden: het totale aantal kamers (kamers) - 198. Inclusief: 72 eenpersoonskamers, 126 drie-kamer kamers. Inrichting van de kamer: bed, tafel, stoel, kledingkast, tv, koelkast, radio.

Eetkamer voor 100 personen. Pantry op kantoor voor 10 stoelen. Bibliotheek en bioscoopzaal voor 40 zitplaatsen. Ontwikkeld territorium.

Medische en revalidatiekamers: een tandartspraktijk, een fysiotherapie-kamer, een oogarts, een kantoor "Berglucht", kabinetten van sensorische therapie, een laboratorium, een kast van de CSC.

De oude 2 eerdere opmerkingen, natuurlijk, maar ik begrijp het ook niet - als alles zo slecht is, waarom wacht 3.5 weken - kwam en nam de ouder als je je zorgen maakt over zijn welzijn.

Ik hoop dat in je moeder, IW, alles in orde is.

Nu, als gevolg van mensen als Sh..rko en met degenen met wie ik had een affaire, en je zult denken dat alles zo goed is in verpleeghuizen als we afgeschilderd? Als zulke laaghartige mensen daar werken. Met de voormalig directeur S..stunovym had ik de eer om slechts een keer 3 jaar geleden spreken en dat bij deze gelegenheid als de bezoekers niet waait in de winter als gevolg van quarantaine! Ik probeerde gewoon dat ik mijn moeder om een ​​certificaat van permanente doorgang van de artsen, want ik ben te produceren zou hebben gemist EERDERE DONOR en om de 2 weken bracht ik plasma naar SEC. Dat is ook de beloning van niet minder dan de titel waarvan Sh..rko.No ik nog steeds niet een enkele gram van hun eerlijkheid te verliezen !! En over de regisseur Sh... Ik zal proberen informatie over alle beschikbare bronnen te posten, omdat wat ik heb geschreven waar is. Een inwoner van de stad Rostov-on-Don, afgestudeerd aan Stavropol Med.Akademiyu en vervolgens in Moskou FGU FBMSE en met de titel van doctor in de Medische Wetenschappen, heeft volwassen dochter, die is 25 jaar oud was een smerige en oneervol persoon zonder een druppel van het geweten! En mensen die het spelen tot haar in deze actie die, indien opgenomen speakerphone konden onze gesprek met I..noy M..aylovnoy precies horen wat ik bedoel ya.No en als ze niet horen goed, of zelfs ze hoorden dat ze schaamteloos tegen me loog en ons gesprek veranderden !!! Slechts één keer ging naar een "binge" zou toevoegen dat mijn moeder niet mogen weten, dat haar pensioen moet bijvoorbeeld worden gewassen gratis, want ik vind het altijd zegt dat morgen zal geld nodig hebben om te wassen davat.Kto Nou ik net als schoon. Of je moet iemand iets geven voor wat ze me laten zien en mijn producten in de koelkast vinden. Nou, veel dingen betekenen iets anders waar ik niets van weet. Ook mijn moeder benaderde haar al en schold haar uit voor mijn vermeende oproepen. Dus de ouderen die in de meeste gevallen manipuleren als ze zich op hun gemak voelen. En ze begrijpen perfect dat zo'n persoon tegen hen nooit iets zal zeggen. Mijn moeder in een ruimte waar er 3 mensen niet eens nachtkastje waar ze hun persoonlijke veschi.Tak in deze kamer kan zetten, het is gewoon geen ruimte. Ongeveer zoals Sh..rko uitzending, die ik zal proberen organizovat.A ook diverse controles, die niet van tevoren zijn gesproken en waarin alles demonstratief wordt gedaan regelen moeten tonen. Namelijk anderen! Gewoon ik wil zeggen over de stok waarmee mijn moeder loopt (gisteren heb ik het hulpgereedschap als videoband) de plaats waar het afval! Als u verhoging van de stok van de grond is (meer details waarvan werd verzameld) gaan schudden en schudden als ze van nature rammelen uit het feit dat shatayutsya.No toonde ook aan dat de bovenkant van de stok kreeg ik te horen dat de wand is gewoon het ding om mijn moeder groeien en ze was er erg aan gewend! Nou, het is net zo onzin als met Sh... ER. HORROR. En opnieuw SCHANDE SH..RKO M..TE A..KSEEVNE onwaardig neemt de plaats in van de OEM-DIRECTOR nummer 17 en heeft geen recht om te werken met mensen die mijn communicatie bewees met haar.

Mijn moeder is in dit pension. Prim.v Eerder dit jaar kreeg ze een stok waarmee het is niet bijzonder begrijpen ka hanteren en lopen vaak zet het tussen haar nog.Kogda Ik zie het komende Ik denk dat het zal vallen en razobet (dat is wat er gebeurd is 1.08.). Herhaaldelijk Dus ik kwam aan op 05.07.12, ik vertelde mijn zus hierover (het was avond) en zij beloofde er 's morgens iemand over te vertellen. Toen ik de volgende dag belde, st.med Sister E.. op E.. met Elena. Ik sprak brutaal en zei onzin, dat mijn moeder loopt zoals ze wil. Vervolgens belde ik bij dezelfde gelegenheid adjunct-directeur op de honing deel En.. niet A.. Telleva K.. syasyasovoy. En wat ik als reactie hoorde, shockeerde me. Op mijn, dat ik bang ben om naar mijn moeder te kijken terwijl ze met een stok loopt als antwoord, hoorde ik DAT JE ONZE MOEDER MONDEERT DIE AAN HET BED IS VERBONDEN OF AAN DURK IS VERZONDEN. Na dit gesprek hierover schreef ik op 06.08.12 een klacht en stuurde ik het per e-mail naar de naam van de directeur. Komende dagen zocht ik de secretaris van nummer dat opgenomen verklaring! Secretary gedroeg gewoon hamski.ni welke vragen antwoordde niet meteen, en wierp trubku.cherez als het aantal dagen heb ik verteld me niet bolee.So dus niemand en verwaardigde zich niet contact in dit verband.Direktora me aan de telefoon niet wenkte, en ik herhaal dat onmiddellijk gooide trubku.31.07 mijn stem niet horen op de buis wenkte directeur, maar de buis was secretaris enkele seconden !!! Toen ik vroeg waar het antwoord 3,5 weken duurde? Waarom is niemand verbonden het is gewoon niet me te laten afmaken ik gooide trubku.No belde me een uur later terug en snel zei dat ik zogenaamd 30.chisla antwoord mailden I..noy A.. tolevnoy is dat ik praat onzin over de telefoon en ik zhalovalas.Dalee nogmaals, ik probeerde te bellen om uit te vinden dat de buis, maar ook voortgezet met de onbeschaamdheid te gooien !!! Volgende 1 augustus belde me en vertelde mijn moeder dat ze viel. Op 2 augustus ging ik naar het HTP nummer 17. Het eerste ging ik naar de eerste verdieping van het leiderschap. De secretaresse (de buis gooien) zei dat de eerste keer dat ik zag. Vervolgens zat ik 40 minuten in de gang SH... ging naar buiten zonder enige aandacht aan me te schenken. Next (na de collectie is het gezelschap van clowns) kreeg ik te horen zahodit.Ya ging het kantoor waar nog eens 4 cheloveka.Sh..rko was naast Sh..rko conversatie starters dat ze allemaal willen smnoy wil praten over wat ik hou niet van de zorg mama's.Ik zei dat dit is precies wat ik wil praten over, maar het feit dat het in mijn zayavlenii.A werd geschreven, is dat ze zich laten spreken medewerkers rodstvennikam.Tak ook over hoe al die tijd werd waarnemend secretaris van het gooien w trubki.Pochemu.. rko hoorde mijn stem aan de telefoon en besefte met wie hij niet was over mij om te praten en waarom met mij op aanvraag in het algemeen of wie heeft er geen contact opgenomen ??? Over dit onderwerp wilde Sh.. blijkbaar helemaal niet praten, omdat ze het incident niet substantieel beschouwde. Blijkbaar is dit in haar praktijk in de juiste volgorde, ze zei alleen dat het antwoord naar mij was gestuurd. Ze vertelde me dat we hier in de eerste plaats moeten bespreken hoe we (HTP Nr. 17) werken en HOE onze klanten dienen (aan haar is verteld dat ik het graag wil, omdat het de realiteit weerspiegelt van wat er gebeurt ) die we hebben op zhivaniyaniya.A je moeder klaagde nooit over iets. Dus ik (zij...) denk dat ze hier goed is en ze bleef praten over iets anders. Over hoe mijn moeder voelt, oh voeding en dergelijke. Nou, herhaalde (geprobeerd) om te zeggen dat als ik een hint dat er iets niet past in stand te houden "get out in een ander pensioen".I, weer in de schriftelijke verklaring (die ik wil het antwoord te krijgen en te bespreken wat in mijn verklaring werd geschreven) letterlijk zeggen dat ik het via de telefoon heb gehoord. Hier (volgens het scenario) ging de medewerker het gesprek aan en werd hij geïntroduceerd als Isp.obyz.zam. dir.po deel honing en het slachtoffer van de ketterij dat toen ik belde I..ne A..tolevne draaide ze zich op de speakerphone en 4 personen (het is waarschijnlijk precies geweest 4 Momenteel is de werknemer-acteur met wie zij een overeenkomst heeft gesloten gaf hen het script met hun woorden) hoorde dat ze me op deze manier vertelde: JIJ WILT MOEDER VAN DEZE MAKEN ??? Dit is hoe je werd verteld. ! Ik schrijf dit woord-voor-woord, terwijl deze uitvoering werd opgenomen en ik herhaal de woorden met nauwkeurigheid! Hoewel dit ook heel interessant is, heb ik opnieuw letterlijk gezegd wat ze tegen me zeiden, en opnieuw hoorde ik dat ze op de speakerphone zaten! Sh.. Ze zei dat ik alles omdraaide en hun personeel schopte en ik loog. Waarom moet ik die mensen die hun ziel hebben. waarin ik het recht heb iemand de schuld te geven (het zei allemaal Sh.. eh). DIT WAS IETS. Ze wisten echt niet hoeveel dit allemaal belachelijk en gemeen is! Waarop ik zei dat ik ook een luide connectie had en ons gesprek werd gehoord door 10 mensen tegen hun 4. Lachen en alleen. Ik was het beu om naar te kijken en het was niet prettig, want dit circus en ik zeiden dat ik niets meer had om over te praten en te vertrekken.

RESORT VOOR DIERENARTSEN # 17 - Moskou en Moskou

Laat een nieuwe beoordeling achter

  • verpleeghuizen

Deze site is een massamediale tool genaamd "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Certificaat van registratie Al nr. FS77-42631. Uitgegeven door de federale dienst voor toezicht op het gebied van communicatie, informatietechnologie en massacommunicatie (Roskomnadzor)

Internationale Academie van Wetenschappen "Problemen van intellectuele ontwikkeling"

Redactioneel adres: 127051, Moskou, Lane. Bolshaya Karetniy d. 20, gebouw 3
Telefoons van de redactie: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (gratis in Rusland)

Pension voor arbeidsveteranen № 17 in Lublino

Het internaat voor veteranen van arbeid nr. 17 (rating op Zoon - 2.4) bevindt zich in Stavropol, 27a.

In het internaat voor Veteranen van Arbeid nr. 17 is altijd een plaats voor diegenen die zichzelf vinden zonder een dak boven hun hoofd. Wijken en personeel van het pension worden een grote familie. Je kunt de studenten van het centrum ook helpen door een directe rol in hun leven te spelen.

Oproepen worden geaccepteerd op 74953581765. Ga voor meer informatie naar pvt17.ru. Openingstijden: ma-vr van 09:00 tot 17:30 uur, lunch van 13:00 tot 13:30 uur.

Facebook

Pension voor veteranen van de arbeid 17 2 nieuwe foto's toegevoegd.

26 mei 2016 in feestdag 17 werd mei-jarig bestaan ​​gevierd. Imeniennikov werd gefeliciteerd door de directeur van Pension Marta Shkurko en de adjunct-directeur voor het medische deel Irina Anatolievna Krasnomyasova. Het koor van de veteranen van ons internaat werd lid van de felicitaties - zij...

Pension voor veteranen van de arbeid 17 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Hoe het moederland begint

25 mei 2016 in ons internaat was een concert gewijd aan de Dag van Slavisch schrijven en Cultuur "Where the Motherland Begins". Creatief team van het Paleis van Cultuur. IM Astakhov "Razdolie" onder leiding van Eugenia Dmitrieva verrichtte prachtige Russische liedjes, waaronder...

Pension voor veteranen van de arbeid 17

Op 25 mei 2016 vond de goddelijke liturgie plaats in de huiskerk van de voorspraak van de Heilige Maagd. Door gebed, het Heilige Sacrament en het pastorale woord van pater Johannes, sloot elke parochiaan van onze tempel zich aan bij de hoogste spirituele waarden: geloof, hoop en liefde.

Pension voor veteranen van de arbeid 17 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Concert van klassieke vocale muziek

23 mei 2016 was in ons internaat een concert van klassieke vocale muziek van afgestudeerden en studenten van het Instituut voor Hedendaagse Kunst. Er waren werken van Rimsky-Korsak ovah, Bach en anderen. Fantastische, magische muziek in alliantie met de mooie en schone...

Hepatitis-forum

Kennisdeling, communicatie en ondersteuning voor mensen met hepatitis

HBV PVT Tenofovir (viread) start 21.07.17. dagboek

HBV PVT Tenofovir (viread) start 21.07.17. dagboek

Uw bericht FriendCalledPhiPhi »24 jul. 2017 15:35 uur

Re: HBV PVT Tenofovir (viread) start 21.07.17. dagboek

Uw bericht MapaT »24 jul. 2017 18:07

Re: HBV PVT Tenofovir (viread) start 21.07.17. dagboek

Uw bericht FriendCalledPhiPhi »24 jul. 2017 18:29

Site-onderwerpen

Reviews.

Feedback van Gasparyan K.R.

24 januari 2018 het beheer van de SBD HTP 6 uitgenodigd onze ontvangers van sociale diensten in de musical "The Frog Princess", die op hun beurt stellen samenleven met ambtenaren van de sociale en medische bijstand. Ook waren uitgenodigd om te leven van HTP 17, HTP 31. Jongens zijn geweldige kerels! Al zulke getalenteerde, creatieve, geladen de hal met energie, en het was een genoegen om te kijken naar hun creativiteit! De zaal was feestelijk en het publiek ontving veel positieve emoties. Regisseur van de HTP 17 Elena L. Tyagacheva na het sprookje bedankte alle artiesten voor de prachtige uitvoering en gaf bloemen aan iedereen.
Op mijn eigen naam en in naam van onze ontvangers van sociale diensten aan mijn oprechte dank aan de directeur GBU HTP 6 Svetlana Valerievna Siteevoy uitspreken voor de uitnodiging voor een vakantie die je ons gegeven hebt!
Het resultaat van uw 4-jarig succesvol werk op het gebied van sociale bescherming is uw creatieve en uitstekende capaciteiten, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, aspiratie, competentie, perspectiefdenken en de mogelijkheid om contact te leggen met iedereen in elke situatie. Je bent niet alleen een uitstekende leider en een professional in jouw vakgebied, maar ook een geweldige persoon met een vriendelijke en sympathieke ziel! Vanuit het hart bedank ik je voor je werk en de ambities om een ​​internaat en het leven van onze ontvangers van sociale diensten BETER te maken! Ik wens je voortdurende succes, kracht en voorspoed, jarenlang optimisme en nieuwe successen voor de welvaart van de sociale dienst!
Met respect en dankbaarheid,
Specialist voor revalidatiewerkzaamheden van de staat Unitary Enterprise PNI 26 Kristina Razmikovna Gasparyan!

Feedback van Anastasia (ontvanger van Social Services PSU № 6)

Comfortabel en comfortabel pension. Ik dank alle medewerkers voor hun harde, maar zeer belangrijke werk! Vriendelijk en goed gekwalificeerd personeel. Ze behandelen ouderen met begrip, ze beantwoorden beleefd vragen. Moeder is omringd door zorg en warmte. Goed eten op het "Buffet" in het gezellige restaurant "Firebird". Het bestuur van het pension organiseert regelmatig culturele en massale evenementen. Bedankt! Ik spreek mijn oprechte dank uit aan het hoofd arts Bezhin Romeinse Alexandrovich en directeur van het pensioen Svetlana Siteevoy Valerievna voor professionaliteit, gevoeligheid en aandacht voor het leven!
Met HI. Anastasia!

15 januari 2018

Feedback van de begunstigde van Social Services SPT № 6.

Met heel mijn hart wil ik het personeel pensioen №6 en in het bijzonder de 8e verdieping van de behuizing B voor een uitstekende verzorging en warm menselijke houding dank jegens mijn tante Kachannikovoy Maria Alexandrovna, die in de kamer №6 leefde. Veel dank aan het hoofd van de afdeling Marina E., een grote dank aan al het personeel van de 8e verdieping: Svetlana Nikolayevna, Anna, Olga Inna (sorry, geen middelste naam), Anna Ivanovna, Marina A., Olga A. (vergeef me, die niet te noemen) voor hun dagelijks hard werken. Moge God je geluk en gezondheid schenken!
Afzonderlijk wil ik de uitstekende levensomstandigheden, zuiverheid, schoonheid die in dit internaat heerst (ik wil zeggen - het Huis) opmerken. Dit is natuurlijk de verdienste van Svetlana Valeryevna, directeur van het pension. Nogmaals hartelijk dank aan het hele team.

14 januari 2018

Feedback van Hope! (een familielid van de ontvanger van sociale diensten van HTP No. 6)

Beste medewerkers van het pension №6!
Ik feliciteer u met het nieuwe jaar 2018 en Merry Christmas! Ik wens je een goede gezondheid, geluk in je persoonlijke leven, grenzeloos geduld en gezinswelzijn! Bedankt voor je harde werk, voor je aandacht en welwillendheid, voor je gevoeligheid voor degenen die leven, voor warmte, zorg, netheid en orde. Een lage buiging voor jou en meer van zulke zorgzame mensen op aarde!
En ook mijn diepe dankbaarheid aan de directeur pensioen Svetlana Valerievna Siteevoy uitspreken voor het allerbeste, de lekkernij in communicatie, tact en het vermogen om contact met de speciale warmte en aandacht, zowel woon-en contact-familieleden te vinden, omdat geen van ons verzoek is niet blijft onmogelijk! Bedankt voor het nobele werk en morele steun. Ik wens je veel succes in je professionele activiteiten en veel geluk in je nieuwe inspanningen! Sterke gezondheid, geluk en welvaart voor u en uw dierbaren!
Met vriendelijke groet, Hope! (een familielid van de ontvanger van sociale diensten van HTP No. 6)

4 januari 2018

Feedback van Gasparyan K.R. en het personeel van GBU PNI 26!

Op 28 november 2017 bezocht het collectief van amateurvoorstellingen van onze kostschool met een kleurrijk concertprogramma "On the waves of my memory" PVT6. We waren blij om de blije gezichten te zien, de stralende glimlach van het pension. Ze verwelkomden elk nummer zo hartelijk, bedankten en zongen hun favoriete liedjes. Bedankt voor je oprechtheid en ondersteuning van onze artiesten tijdens de uitvoering! Ik wil graag de medewerkers van de afdeling sociale en medische hulp bedanken voor de ontmoeting en hulp bij het houden van het concert. Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder een gevoelige en professionele leiding vertegenwoordigd door Svetlana Valerievna Siteva. Bedankt voor de uitnodiging, warm en hartelijk welkom! Zulke vergaderingen zaaien liefde voor schoonheid, ontwikkelen horizonten.

Pension voor arbeidsveteranen № 17 in Lublino

Neem contact met ons op

Telefoonnummer

adres

GPS-coördinaten

Openingstijden

Pensioen voor veteranen van de Arbeid nr. 17 in Lublin: beoordelingen

Op 1 oktober werd mijn moeder overgebracht naar 68 b-tsu (wat ik belde en de dokter vertelde).
Mijn vraag was haar spullen daar verzameld en alles wat nodig is, het antwoord was ja!
De volgende dag belde ik 's ochtends op de achtergrond en toen belde mijn moeder me (ze vroeg iemand om te bellen) Ik zei dat ik het wist en ik zal vandaag naar haar toe komen. Ze begon met tranen in haar stem te zeggen dat ze niets had en begon op te sommen wat ze moest brengen. en dit: slippers, z. pasta, tandenborstel, T-shirt, etc.
Ik leg ook wat ze niet vroeg. zeep, sokken enzovoort...
En trouwens. Sorry kwam niet met een handdoek om mee te nemen. Ik kon me niet voorstellen dat deze persoon werd 'opgehaald' en naar het ziekenhuis werd gebracht
Ze had er NIETS.
er was alleen een jas, ze zat in schoenen, in een slipbroek, in een kamerjas en onder het kussen lag dezelfde nachtclub in de sinkhole.
Daarop heb ik letterlijk twee weken geleden persoonlijk sportschoenen gekocht en meegenomen, en een pyjama en een huisjurk.
Ik bracht haar eten, we droegen ze naar de koelkast.
MAAR HET MOET HEN NIET KRIJGEN, DAAR HET NIET NOG STEEDS DE STOK GEEFT WAARVOOR HET GAAT!
Ik zal over deze schande schrijven en de afdeling bellen
Om te klagen over Shkurko Marta (ik kan me mijn patroniem niet herinneren en ik wil het niet weten) heeft het geen zin.
Er was zo'n droevige ervaring toen ze pas twee jaar geleden de functie van directeur op zich nam. En ze gedroeg zich zo. als een zeer oneervol persoon en een leugenaar!

Beschrijving van de organisatie

"Pensioen voor veteranen van de Arbeid nr. 17 in Lublino" bevindt zich in Moskou in Stavropol, 27a. De instelling bevindt zich in de wijk "Lublino". Je kunt hier met je eigen auto komen, de coördinaten voor het zoeken op de kaart zijn 55.6851, 37.7662. Het is ook mogelijk om er te komen met de metro (het dichtstbijzijnde station is "Volzhskaya"), van waaruit "Pension voor Veterans of Labour No. 17 in Lublin" op slechts 1000 meter afstand ligt. Het restaurant werd beoordeeld door 1 bezoeker en liet zijn feedback achter. Op basis daarvan een beoordeling van 1. Deze instelling is opgenomen in de 1e categorie. Krijg meer informatie door de telefoon te gebruiken.

Bij het internaat voor arbeidsartsen nr. 17 in Lublin, zijn het adres en telefoonnummer of de openingstijden van het bedrijf aangegeven met een fout? Schrijf ons!

Zie ook

+78002500890 +78002508250, Tverskaya-Yamskaya 1e, 29

+74993470339 +74997341122, Jeugd, 6, 1e verdieping, Ranking 27.8.

+78007005151, Moskou, Michurinsky Avenue, Olympisch dorp, ow 21a

+74955174217, Lesnaya-straat 59

+74957413333 +74952366979, Tushinskaya, 17, 4th floor

+74957898877 +78002005434, Поварская, 10 ст1, 1 этаж

Feedback zoeken

op alle sites naar internet-bellers

109386, Moskou, Stavropol street, 27a

  • Alle beoordelingen op één plaats
  • Slechts een paar seconden om te zoeken
  • De meest uitgebreide feedbackbasis

Pension voor arbeidsveteranen №17

beschrijving

- 2 algemene therapieafdelingen voor 45 plaatsen;

- 4 takken van goede doelen van algemene aard voor elk 25 stoelen;

- 5 takken van liefdadigheid (voor burgers op bed) voor elk 25 plaatsen;

- Gerontopsychiatrische afdeling met 80 zitplaatsen;

Algemeen pension. Vormen van verblijf: tijdelijk (tot 6 maanden) en permanent. Inbedrijfstelling in 1965. De geplande capaciteit is 350 stoelen.

Woonomstandigheden: het totale aantal kamers (kamers) - 198. Inclusief: 72 eenpersoonskamers, 126 drie-kamer kamers. Inrichting van de kamer: bed, tafel, stoel, kledingkast, tv, koelkast, radio.

Eetkamer voor 100 personen. Pantry op kantoor voor 10 stoelen. Bibliotheek en bioscoopzaal voor 40 zitplaatsen. Ontwikkeld territorium.

Medische en revalidatiekamers: een tandartspraktijk, een fysiotherapie-kamer, een oogarts, een kantoor "Berglucht", kabinetten van sensorische therapie, een laboratorium, een kast van de CSC.

Pension voor veteranen van arbeid № 17

adres: 109386, Moskou, ul. Stavropol, 27а

Helaas is het metrostation het dichtst bij Pension voor veteranen van arbeid № 17 was niet gespecificeerd.

telefoon: +7 (495) 358-42-78, +7 (495) 358-17-65

Werktijden: Ma-do 09: 00-17: 30; Vrij 09: 00-17: 00 uur

Beschrijving van de organisatie:

De hoofdactiviteit van het bedrijf is "Pension for Veterans of Labor No. 17" - het verpleegtehuis van Moskou. De organisatie bevindt zich op 109386,
Ul. Stavropol, 27a. Voor alle vragen en verzoeken kunt u telefonisch contact opnemen met +7 (495) 358-42-78, +7 (495) 358-17-65, of een beoordeling achterlaten op onze website. De officiële website is http://www.kszn.ru.

Vind je de organisatie leuk? Deel het met je vrienden!

Hoe komt u bij het "Pension for Veterans of Labor No. 17" (locatie op de kaart met de straat)

Beschrijving van de categorie:

In onze tijd, wanneer snelle levensritmen hun omstandigheden dicteren, wanneer een persoon gedwongen wordt zichzelf uit elkaar te scheuren op zoek naar extra inkomsten, is er te weinig tijd om voor zijn oudere familieleden te zorgen. Oudere mensen hebben speciale aandacht en aanpak nodig. Om al hun behoeften te kennen, moet u zoveel mogelijk tijd met hen doorbrengen, maar dit werkt niet altijd. Soms, vanaf het besef van de eigen hulpeloosheid, worden de handen neergelaten.
Waarom zijn de ouderen zo bang? Ze zijn bang om alleen te zijn. Eenzaamheid depressies ouderen. Ze zijn niet geïnteresseerd in het communiceren uitsluitend met hun artsen en soms met hun familieleden. De beste optie in deze situatie is om ouderen samen te brengen in één instelling, om hen te interesseren voor kwaliteitscommunicatie, om een ​​cirkel van belangen te creëren, om ervoor te zorgen dat er geen conflictsituaties zijn, dat ouderen voldoening en vreugde voelen door met elkaar en het leven te communiceren. Het is de moeite waard om eens te kijken naar de geweldige ervaring, het succes en de populariteit van buitenlandse instellingen van een dergelijk plan - en alles wordt duidelijk.


Gerelateerde Artikelen Hepatitis